LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (95)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Multumim ptr raspunsuri!Sunteti niste dragutze si de mare folos la casa omului!Deci eu gresisem scotzind sticla toata afara, cel mai bine asa cu seringa!

Copilul asta zici ca nu a avut ieri febra aia, e absolut normal, a inceput kiar sa pape, febra nu mai are.Ma gindesc sa nu coicida totusi unele efecte ale dintilor cu o infectie la stomacel!Acum face kk diareic, urit mirositor!Oare kiar dupa o zi de antibiotic sa-i distruga flora intestinala in halul asta!?
Oricum , bine ca nu mai face febra,Trecem pe regim si vom scapa noi!!

La Multi Ani!celor ce-si sarbatoresc onomastica!

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze

Varsta lui Simon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Cine vrea sa se intalneasca maine cu mine (si cu Nati) pe la 11-12 in Cismigiu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Gandacel , noi am fost in cora saptamana trecuta, Bianca era in carut si a dat capul pe spate razand la noi, si atunci am vazut gingia de jos alba-alba. Cand am ajuns acasa, m-am spalat bine pe mani si am bagat degetul in gurita ei. Nu prea a fost ea de acord, dar...am reusit si am gasit o maseluta. Aseara am repetat figura si am mai gasit 2. Iar cea de saptamana trecuta e iesita destul de mult. Ea nu a avut dureri sau febra, doar i-a scazut pofta de mancare.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Bianca si noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Lavi, jur ca azi mi-era dor de o intalneala si vroiam sa va propun. Sper sa pot ajunge io...sa vedem daca-mi lasa Adila masina...

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melku spune:

tot io ca mi-am dat mobilizare pt forum azi...

mimi_dumy, sa-ti traiasca Dariuca frumoasa foc. multa sanatate! ai minunatie de fata. vaz ca si ea are lipici la pitici.

Buluci, ma bucur ca e mai bine zambaretul tau. Cred ca de la antibiotic face cacuta asa. sanatate multa!

Lavi, Natalia n-a avut nimic de la baterie, nu? Deja au trecut ceva zile, io zic sa nu-ti faci griji. Bine ca a eliminat-o repede!

Silvia, ai reusit sa te odihnesti? Stefanelu' ce face?

CristinaNegara, si io vreau s-o impartasesc pe Daria. De la botez, n-am mai intrat intr-o biserica cu ea. Da' de ce lingurita zici tu? Nu m-am gandit la aspectul asta? Crezi ca e periculos?[scuze, da' io sunt cam pagana, nu stiu cum decurge o impartasanie].

Dayssssyyyy, pupiciii infiniti lui Dragoselu'. Mai intra si tu sa mai dai vesti despre el, poze multe vrea Daria.

melku & Daria Virginia (2 nov 2005)
Am implinit 1 an!
www.dropshots.com/melku" target="_blank">FILMULETE
Varsta Daria

Mergi la inceput

Noki fain ar fi! Mai e si vremea asta frumoasa!
Daca vii tu, o sun si pe Corapino, sa vad daca nu poate si ea.

Anda tu cautai mai de mult un loc de baby parking.
Am gasit pe net: http://www.dreamparty.ro/intro.htm , e 30 RON/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Negara si Melku la unele biserici din Bucuresti se folosesc deja linguritze de unica folosinta. Sincera sa fiu si mie mi-e cam frica. Am vazut copii cu varicela adusi de parinti la slujba, azi era unul la impartasit care tusea rau de tot.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Cel mai destept cedeaza primul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Fetele mele dragi va multumim infinit de urari atat eu cat si domnul Titi. Uram si noi celor cu numele Miahi, Mihaela, Gavril,Gabriela, gabriel si alte variatii pe tema, multa sanatate si mult noroc.
Eu am primit cel mai frums cadou azi si anume un kk tare dela fiul meu si o noapte de somn. Pe cale de consecinta nu mai vreu nimic, ca nu vreu sa imi fortez norocul.
Acum cand ma duc acasa ma asteapta o armata de musafiri, dar asta este treaba, e motiv de bucurie, asa ca ma pregatesc sufleteste si imi pun fata de sarbatoare.
Va pup pe toate si va multumesc de urari si mai ales de sfaturi si incurajari.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

melku din cate am citit noi pe net, daca era sa pateasca, patea pe loc.

O sa o duc la pediatra ei sa o vada, as fi dus-o maine dar mi-e cam jena ca are o vanataie la arcada si una pe obraz de cand a luat ieri o tranta (bine, ca nu-s pronuntate, doar cat o umbra), plus o zgarietura la nas, daca-i mai zic si chestia cu bateria... mai am si eu cearcane si-s obosita de zici ca-s de pe alta lume.... asa ca daca ne vede pediatra o sa creada ca am luat-o eu razna si-mi maltratez copilul; o sa-mi dea mie trimitere la psihiatrie si poate ma mai aleg si cu un referat la Directia de Protectie a Copilului.
Bine ca macar eritem fesier n-are....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Noki sa inteleg ca te duci in Cismigiu azi?

album dn Titi

Mergi la inceput