LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (95)
Raspunsuri - Pagina 11
joy04 spune:
OFFFFF SILVIA puiule ce mila mi-e de tine.
stiu cum esti, o sa-ti fie la fel de rau pana iti revii cu odihna.
dar nu te duci cu stefu la spital? sau la dr? adica stiu ca ai vb cu el.
ce ti-a zis ca-i de facut????
tu stii cam ce-i trebuie lui...
uite eu chiar vb cu cristi de mucii lui pitic ca se aud si am zis ca-i facem o baita mai calda si aburi in baie sa-i dea jos de acolo.
(io i-as pune niste ser acuma, da zice cristi sa-l las ca-i vesel si se joaca, sa nu planga apoi)
joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
ioana_77 spune:
Multa sanatate bb-ilor bolnaviori si multa putere parintilor!
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze 11 luni
canuta-om-sucit spune:
Salutare, pe seara, ca acum apuc si eu ceva timp liber la birou.
Dariuca, nor-mea, ai grija mama ce faci cu baiatul meu, sa nu divortati mama, ca Anda la mine a spus ca Dimitrie o sa aiba o casatorie fericita, si o sa aiba si el ceva acolo banuti, mai toata viata, ca e 'spirit econom', mancal-ar mama de baiat. Multa sanatate, Uka draga, sa te faci bine, mancacioasa si vesela cum erai tu!
Anda, eu am primit pm-ul, insa eu nu am inteles ca trebuie sa dau vreun reply, eu am notat contul si cand am timp trec si depun nishte banuti. Asta i-am spus si Deliei.
Mai fetelor, cele care mai aveti probleme cu febra, eu va spun cum fac eu sa i-o scad lui Dimitrie. Eu merg dupa un principiu de fizica. Sa nu ma mai intind ca o pleasca, va spun ce fac. Adica atunci cand are febra copilul, nu mare, ca atunci eu sunt direct la urgenta cu el, nu astept, adica ce trece de 38.5 pe noi scrie urgenta. Dau drumul la apa in cada, apa sa nu fie calda, fierbinte, ci calda, normala, si il bag acolo si ne jucam, caci chestiile alea cu pus comprese reci p;e o frunte incalzita mi se par adevarate torturi, sincer. Astfel ii uniformizez temperatura corpului, se incalzesc extremitatile si scad partile care frig. Sau eu cand ii dau cu apa pe fata, ii dau cu apa calduta si il las asa sa se zvinte, nu dau cu apa rece, nici macar la temperatura camerei. Sau masaj, eu nu am incercat dar prietena mea asa ii scade febra fica-sii. Tot acelasi lucru se pune sangele in miscare si se distribuie caldura corpului intr-un mod egal.Si atunci sangele rece de la extremitati il raceste un pic pe cel fierbinte, iar cel fierbinte pe cel rece.Moamaaa ce explicatie de om tampit, dar ati inteles voi ce am vrut sa spun.
Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.
felicia74 spune:
Sanatate multa copilasilor bolnaviori, sa va faceti repede bine!
Ela in sfarsit auzim de bine. Bafta cu noul doctor!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Cel mai destept cedeaza primul
anda77 spune:
silvia, duceti-va, mai , la dr. stiu ca tu esti farmacista si stii fiecare picatura unde actioneaza, dar sa-l vada si un pediatru, sa-l asculte colo la plamani, sa ia o proba din gatut, de-astea. io, dupa chestiile babesti zic ca e cu gatul rau dk nu vrea nici apa.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
roxisialexia spune:
Seara buna tuturor!
Sar peste disensiunile create, mie nu imi place sa ma cert si daca ceva ma deranjeaza procedez ca si cristina h.Noki a punctat foarte bine, deci sa ramanem in continuare acelasi grup frumos al bebelusilor de nov-dec.
ela, ma bucur mult sa aud vesti mai bune, sanatate multa sa isi revina curand.
silvia de ce nu mergi la doctor, zau e de mers daca nu mananca de atita timp, daca s-a deshidratat? Iti doresc insantosire grabnica pentru puiutul tau si o noapte fara evenimente.
ina esti un munte de optimism, imi place sa te citesc, iti doresc sa te faci bine curand si pentru pufoasa un big kiss si sanatate multa.Te admir pentru puterea de care dai dovada.
nokisi noi am iesit vineri seara pe frigula ala, tot in costum de cosmonaut, insa fii-mea a urlat de numa...asa ca nu am stat mai mult de 30 minute ca sa faca si rosu in gat.
ripley ce mai face ana?
gandacel, bogdan e mai bine? A trecut tusea?
Despre alexia,sa va povestesc patanie, duminica seara mi-a cazut din scaunul de masa direct pe gresie.Povesteam odata ca nu mai vrea sa pape decat in picioare in scaunul de masa sau cu fundul pe masuta am lasat-o o secunda si m-am intins sa pun ceva in chiuveta si a alunecat intre frigider si scaun, of ce a mai plins slavadomnului ca nu a patit nimic, sunt socata de atunci..putea sa isi sparga capul.
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac
silvia_d spune:
fetelor,multumesc pentru gandurile calde;azi am uitat sa va zic c-a-nceput sa manance,parca 300 ml tot a mancat,dar tot e putin,el tre-sa manance minim 50 ml pe kg corp;am sunat-o pe pediatra,si-a zis ca i-am dat super-tratament,si-a spus sa insist cu apa,macar si-o gura de apa la cateva minute e bine;a zis ca NU conteaza ca nu mananca zilele astea,daca bea apa;si astazi sa stiti ca pe apa a mai pus gurita!!
manca-l-ar mama pe el
cam asta,acum doarme mama cu el,deja e mult mai cuminte,ieri numai in brate a stat,cu socrella si ta-su',eu am stat mai mult in pat si m-am uitat ca sunt stoarsa de oboseala;
va poop pe toate,si s-auzim de bine,si multa sanatate la toti!
dayssy spune:
Hai salut la fete!!!
Raport: avem 8 dinti si un canin, mergem singurel in picioare, am fost super raciti si acum mai nou ne-am procopsit cu un fund rosu ca la maimutze.
Din cate vad eu cred ca voi trebuie sa schimbati numele in "Ringul de box al mamicilor nov-dec 2005", nu mai vad decat certuri cand intru, nimic altceva. Eu am inteles ca suntem personalitati diferite, ca avem nervii intansi la maxim, dar asta nu inseamna ca orice subiect s-ar deschide trebuie neaparat sa dam cu rosii.
Nu stiu cate dintre voi imi citesc mie mesajele, ca oricum eu n-am primit raspunsuri la intrebarile mele, dar sper sa-l cititi pe asta si sa vedeti ca boxul de pe acest forum se vede urat de afara(eu privind undeva de departe).
Cand am venit la voi era super misto, si m-ati primit cu caldura. Acum insa sunteti un club de mamici exclusiviste care nu fac decat sa-si arate personalitatile, care mai de care mai puternice.
Ca sa inchei in stilul vostru, va spun ca nu mi-am pus rosii pt iarna si accept orice fel de replici dure ca macar asa mi se da si mie atentie.
Alina si bb Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos
dayssy spune:
Cleopatra Stratan catre Banel Nicolita dupa meciul Real Madrid - Steaua (1-0):
"Nicolita te astept la cealalta portita...."
Dragos
Varsta Dragos
dayssy spune:
Oameni = Mâncare + Somn + Joacă + Muncă
Porci = Mâncare + Somn
Înlocuim factorii si obtinem:
Oameni = Porci + Joacă + Muncă
Acum, scădem joaca din ambii factori:
Oameni - Joacă = Porci + Muncă
Concluzie: Oamenii care nu înteleg cum să se joace sunt doar porci care stiu să muncească!
Dragos
Varsta Dragos