LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (95)
Raspunsuri - Pagina 10
mara95 spune:
Salut!
noki, multumim de intrebare, flavia ia tratament+regim, i-a scazut febra sub 37, dar medicamentele, desi dulci, le refuza cu inversunare.Cu tetina, mereu a bagat-o de-a-ndoaselea.
cu serviciul, recunosc ca ma simt bine, dar bb sta cu buni asa ca stau linistita.
Va dorim si voua multa sanatate!
Noi la 71 cm(masurati in picioare) avem 8,200kg, adica suntem pe linia de 10%, adica 90% din copii de varsta ei sunt mai grasi decat ea.Doc a zis ca a mai slabit, desi la cantar e la fel. Ca atare am decretat stare de alerta si fata va mai vedea tzitzi de 3 ori pe zi(sper sa reusesc)
Referitor la actiunea organizata, sper sa nu dau cu bata in balt , dar seamana cu povestea:
Erau odata patru persoane numite Toti, Cineva, Oricine si Nimeni. Era o treaba importanta de facut si Toti au fost solicitati s-o faca. Toti erau siguri ca Cineva o va face. Oricine ar fi putut s-o faca, dar Nimeni n-a facut-o. Cineva s-a enervat caci era o treaba pentru Toti. Toti au crezut ca Cineva o va face, dar Nimeni nu si-a dat seama ca Toti n-o vor face. Totul s-a sfarsit astfel : Toti au invinuit pe Cineva cand Nimeni n-a facut ce Toti ar fi putut face.
mandyksch spune:
Io trebuie sa merg astazi cu piticu' la vaccin. Saptamana trecuta ii mai curgea nasul, avea 37,6 si nu l-a vaccinat, asa ca a ramas corvoada pe astazi...daca il gaseste ok pe pitic. Ma gandesc cu groaza, sper sa nu urmeze iar doua zile cu febra de 39-39,5.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
anda77 spune:
off topic: sunt jurist, dar nu stiu asta, luminati-ma dk stiti cumva: ce trebuie sa faca bona sa se pensioneze pe caz de boala? ar avea niste motive, adik cred ca s-ar putea, dar nu stiu unde s-o indrept. stiti cumva la ce dr. trebe sa mearga, la ce casa de pensii, in ce sector, de domiciliu, de serviciu, de capitala de bla-bla? unde depune dosar, unde se intereseaza? please.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
madau spune:
Anda trebuie sa aiba in primul rand decizia ptr pensionare pe caz de boala de la comisia medicala, apoi dosarul se depune la casa de pensii din sect unde domiciliaza. Gaseste acolo formulare si tot ce-i trebuie. Dar fara avizul medical..e apa de ploaie.
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 10 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
silvia_d spune:
Neata pe seara,fetili!
Stef e f rau,am tot amanat ca o tampita sa mg la urgente;azi-noapte nu a dormit deloc,eu nu am dormit deloc,de-aci un cerc vicios,tip la soacra,tip la buba,am kemat-o pe mama sa vina de la tara sa doarma ea cu bebele,ca noi nu mai putem,iar buba tre-sa se duca peste 2 zile la Teleorman!
el e din ce in ce mai ragusit,tusheste de zici ca-si rupe bucati din plamani,NU manank nimik,da'nimik-mai,nu glumesc-NIMIK-nici apa nu bea;toata noaptea nu a facut decat o picatura de pipi in pampers,dupa 12 ore de stat in el,Pampersul era USCAT!
plang,plang,plang...e de 5 zile-asha si nici nu [poate sa respire...de 5 zile respira pe gura;i-am pus 10 ml ser fiz.cu presiune,pe-o parte,intr-o nara,si e atat de infundat,incat serul nu s-a-ntors pe cealalta nara,ci tot pe-aia a iesit afara!
sunt zombie
m-apuca si pe mine o raceala dura,si ma rog sa fie una dintr-aia rea,sa zac in pat 4 zile,sa nu mai stiu de nimeni,sa ma dragaleasca si pe mine cineva;imi vine sa urlu toata ziua,mi-a scazut moralul de tot,de tot...nu mai vreau decat ca Shtef sa manance,apoi ma duc dracu'pe strazi sa urlu ca bezmetika!
anda,ce ma bucur ca primesti multe raspunsuri!!
camelia_daniela spune:
Silvia, imi pare rau sa aud ca sunteti bolnaviori !!!
Tinem pumnii sa va reveniti in fortza!!!
-ici Stefanelului si tie !
Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)
dordia2000 spune:
Silvia sanatate muulta si tie si micutului si...muuulta rabdare cao sa se faca bine!!! Dar...de ce nu te duci la dr. daca nu mananca si nu bea sa nu se deshidrateze. Dar...tu stii mai bine!!! Te pup si...sanatate muuulta!!!
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005
migabo spune:
Lavi - asa e la inceput. Cativa pasi timizi. Dar peste o sapt-doua, vei vedea ca nu o mai poti opri. Acum Bianca mea vine la mine, sta un pic si apoi o zbugheshte din nou. Toata casa e a ei.
Noki - simpatice pozicile; iar sarah este o dulcica. Cosmonautul o prinde f bine.
Asteptam si pozele de la Catutza.
pupici, sanatate multa si seara placuta!
ela27oana spune:
buna
la noi situatia pare sa se imbunatateasca,adica dim 200 laptic acum a mai papat 130 ml,dar numai nan fara lactoza pe celalalt nu+l vrea,
la 19.30 ne ducem sa ne vada un nenea dr cica bun ,o sa vedem noi............
Ela si Oana-Daria