cresa sub 1 an

cresa sub 1 an | Autor: danivero

Link direct la acest mesaj

buna tuturor,

va rog sa ma ajutati cu o informatie: exista in bucuresti vre-o cresa care sa accepte copii sub 1 an? am o fetita de 3 luni, si peste o luna va trebui sa ma intorc la serviciu. Am mare nevoie fie de o cresa, fie de o bona DE INCREDERE !!!!!!!!! astept raspunsul vostru, multumesc foarte mult

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Nu stiu daca exista astefel de crese, dar sunt de parere ca nu e cazul la o varsta atat de mica sa o dai la cresa. Dupa 1 an, ca macar sa mearga, altfel se pune problema.
Eu n-am avut curaj sa-mi iau bona prin agentie, asa ca am intrebat in stanga si-n dreapta si am gasit o vecina de incredere cu care sta baietelul meu...care de altfel e mare...5 ani. Nu mai ai mult pana te intorci la servici asa ca e bine sa incerci chiar de maine sa te interesezi, ca sa apuci sa si vezi cum se descurca bona cu fetita ta si sa nu fie cumva nevoie ca dupa o saptamana sa cauti alta.
Multa bafta!

Sanatate maxima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crangutalil spune:

La cresa de stat din cate stiu eu nu primesc copii sub 7 luni, sau mai exact fara vaccinul antirujeolic parca care se face la varsta asta.Chiar am intrebat asta saptamana trecuta la cresa de la mine din cartier.Nu stiu altele, dar cred ca e valabil la toate cresele de stat.Si oricum la 4 luni cred ca nu prea e bine s-o duci la cresa.Mult succes si sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela77 spune:

In ce cartier stai?

Ma voi interesa la cresa la care-l duc pe David si te anunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danivero spune:

multumesc pt raspunsuri.

stau in Titan

adevarul este ca obligatoriu trebuie sa ma intorc la job, si nu prea stiu ce solutie sa gasesc pt fetita

multumesc anticipat celor care ma pot ajuta cu un sfat

poate stiti vre-o bona de incredere?
Nici bani prea multi nu am ........

HELP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamideIngeras spune:

Cresa Ciobanasului primeste copilasi de la 6 luni.
Cauta in arhiva ca sunt multe subiecte dezbatute.Si eu am copilul acolo si e o cresa buna.

Mergi la inceput

multumesc pt sfat.........insa m-am interesat la cresa ciobanasului si nu primesc decat copii peste 8-9 luni.

Mergi la inceput

Referitor la mesajul trimis de catre arghirmonica: Stimata ...... doresc sa atrag atentia asupra faptului ca poate ai uitat sa te gandesti ca pot exista so alte motive pentru care sa trebuiasca obligatoriu sa ma intorc la job, nu motive legate de cariera. Poate am obligatii foarte mari si persoane de intretinut (parinti si frati) si poate nu am posibilitatea sa-i intretin din cei 8 mil, respectiv 6 mil cat vor fi din 2007 banii primiti pentru concediu de ingrijire copil pana la 2 ani. Poate ca as vrea si eu sa stau cu fetita mea cat mai mult, insa nu am aceasta posibilitate. poate respectiva....... arghirmonica se va gandi mai mult inainte de a debita ceea ce a scris si daca va avea vre-un sfat de dat sa-l dea, de nu, sa taca mai bine, pentru ca vorbeste in plus si fara sa gandeasca in prealabil. Eu am solicitat un sfat, atat, nu am cerut sa fie analizata decizia mea si nici nu ma vad obligata sa explic.

II DORESC RESPECTIVEI..........ARGHIRMONICA TOT BINELE DIN LUME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Draga mea si eu iti doresc tot binele din lume si binenteles sa te gandesti de doua ori innainte sa lasi un bebe de 3 luni la cresa.

Mergi la inceput

stai linistita ca ma voi gandi.
Nu in legatura cu ....gandirea mea.... am solicitat eu sprijin si sfat, ci in legatura cu logistita necesara. Banuiesc ca stii faptul ca inainte de 1989 concediul mamei era doar de 3 luni si deci sigur se gasea o solutie. Banuiesc ca si tu ai fost la cresa sau bunici sau asa ceva. Daca tu ai o alta solutie, ascult cu mare placere un sfat. Insa, din pacate, aici in bucuresti sunt alte preturi pentru bone fata de cluj (intamplator stiu destul de multe amanunte legate de cluj, deoarece am locuit acolo 7 ani si am foarte multe prietene). Daca la voi in cluj poti gasi o bona buna si de incredere cu doar cca 4-5 milioane pe luna, aici in bucuresti orice bona iti cere minim 6-7-8 milioane. Daca mai este vorba si de program de 10 ore (tine cont de faptul ca orice om care lucreaza aici 8 ore, are nevoie de cca 2 ore doar pentru dus-intoprs de la job), atunci pretul creste la cca 10 milioane pe luna. asa ca, daca tu vezi vre-o alta solutie.........binenteles avand in vedere faptul ca nu am bani pentru a da asemenea sume unor bone...........oricum, ma bucur pentru tine ca ai posibilitatea sa stai acasa 2 ani si sa ingrijesti de copil......

Mergi la inceput