PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (9)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adas spune:

uuuf, mai fetelor, ce de ati mai scris in we. eu n-am mai intrat ca am avut ceva probleme cu bb. de fapt ieri. a avut febra 39.1. nici acum nu stiu de la ce. nu-l durea nuimic, nu pot sa-mi dau seama de ce. poate de la dinti... incerc sa ma duc azi cu el la pediatru, asta daca mai gasesc liber azi, ca de, e cu programare...

www.dropshots.com/day.php?userid=192859&cdate=20061103&cimg=6" target="_blank">stefi
poze
ada mamica de stefi (08.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Ma inscriu si eu in clubul mamicilor matinale.

Oncicu, Consi, Mamaluidavid multumesc din suflet pentru sustinere. Se pare ca deja e mai bine pitica.

Miti ce bine cunosc mutrishoara aia strambacioasa! Clara face asa la orice in afara de laptic.

Mamaluidavid ai doua mari Va pup pe toti trei:

Adas tin pumnii pentru vizita la pediatru. Sanatate pentru Stefi frumusel si zambaretz!!!

Poze cu noi
Andra, tati Costin si puiu scump Clara (18.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns save spune:

HELP HELP!!!!1 LA RADU II MERGE BURTICA ce sa fac??????? el suge numai san nu i-am dat altceva (avem 3 luni);i-am facut supa cu morcov si erez dar nu stiu cit sa-i dau...

save ma duc ca pl.

Mergi la inceput

Save cum adica "ii merge burtica"?

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Save daca te referi la faptul ca are scaun moale ca diareea poate e de la ceva ce ai mancat tu.
Daca nu ii dai morcov si orez la sfatul medicului eu as zice sa astepti pana i se regleaza scaunul ,e bine ca atunci cand introducem un aliment nou bb sa fie perfect sanatos. Repet,asta doar daca nu te-ai sfatuit cu un doctor,el stie mai bine.
Sanatate multa.
Tweety multumesc si trimitem si noi

Stefania,mami de David si Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Ma inscriu si eu la intalnirea de dimineata!

mamaluidavid si mie imi plac micutii tai japonezi. Iar Patricia are niste falcute numai bune de pupat. Chiar vream sa te intreb, daca tu vorbesti acasa romaneste, cum o sa mai invete japoneza? De abia astept sa ne pui un filmulet cu David vorbind japoneza.

miti fac front comun cu Alex. Nici mie nu imi plac merele.

save cred ca mai bine suni un pediatru.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

Luca iubitu'
pozele noastre
botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

neata la mamici,

Save speram sa fie bine bebe. La fel si ptr Tweety. Tinem pumnii si lui Adas sa fie totul bine.

Tare haiosi pustii. M-au distrat amandoi. Ma refer la baieteii lui Miti si Consi. Abia azi am avut timp sa ma uit la filmulete.

Bebeca mea a cerut azi noapte la 12.30 papa. Dupa baita am incercat sa ii dau sa manance, s-a strambat si la 8 dormea dusa. Apoi a dormit pana dimineat ala 6 si apoi pana la 8. Acum e la ea in patut si se joaca cu un playground. De fapt deja tipa. Ceva nu ii convine.

Sabina + Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos
www.fotografiibotezuri.com

Mergi la inceput

Fetelor, va suparati daca de-acum inainte scriu cu VERDE???

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Sabana

Consi si Luca meu (19.07.2006)

Luca iubitu'
pozele noastre
botez

Mergi la inceput

Sabana iti multumim ca te gandesti la noi.

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei

Mergi la inceput