Dragilor ,adresa mea de e-mail a ajuns la niste persoane cu care nu as vrea sa am contact.O pot anula?
mamica de zmeu
Nu stiu exact, insa daca nu o folosesti o perioada devine inactiva. De asemenea, poti bloca adresele persoanelor cu care nu vrei sa iei legatura.
Anka si Ubitu
Presupunand ca e vorba de email web-based, e pe vreun site cunoscut? De exemplu Yahoo?
Daca e Yahoo, uite aici cum iti poti sterge contul (al treilea mesaj de jos).
Daca nu, poate revii sa ne spui pe ce domeniu e contul si mai cautam.
Insa asa e, poti bloca adresele persoanelor... depinde cat de utila iti e adresa aceea de mail. De exemplu oricat spam as primi (ceea ce nu se intampla ) eu nu mi-as sterge contul pe care imi vin mailurile legate de scoala.
Te duci aici: https://edit.yahoo.com/config/delete_user.
O sa te duca la pagina de login, unde pui numele contului (pe care vrei sa il stergi) si parola.
Apoi iti apare o pagina cu titlul "Terminating your Yahoo! Account". Acolo iti vor spune ca iti vei pierde Yahoo ID-ul (adica de exemplu nici pe yahoo messenger nu vei mai putea intra cu acel cont), adresa de mail si profilul. Daca doar adresa de mail ai folosit-o de la ei, nu prea conteaza ce altceva mai pierzi .
Mai jos te intreaba "Are you sure you want to terminate your Yahoo! Account?
If so, please confirm your identity with your password."
adica daca chiar esti sigura, si iti cer sa iti pui parola acolo, din nou.
Apoi apesi, sub Yes, butonul cu Terminate this Account.
Mai incolo nu stiu ce se va intampla... Ca eu nu vreau sa-mi sterg contul (inca).
Sper ca ti-am fost de ajutor! Succes!