Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (108)
Raspunsuri - Pagina 4
silvi_2005 spune:
March, acum mi-am amintit si ti-am pus pe Pm site-ul de care iti zicem.la 10000 iti iei o masina de doi ani super atre, acum vezi tu ce te hotarasti, eu ti l-am pus sa te uiti sa vezi. Am vazut pozele cu ioana, e tare dulcica si cu coditele ei m-a dat gata. A credcut si ea mare, se da cu masinuta...si se plimba pe faleza.Sa-i dea Dumnezeu sanatate si sa creasca mare.
Cristina e tare dulcic Razvan cum ad din cap.
Dana, sanatate multa Roxanitei sa ii treaca repede
Merg si eu sa imi spal odorul si ne pregatim de culcarica.
silvi_2005 spune:
Moni maine e luna plina si incepe sa scada,deci gata cu papa o dam pe cura, sa vad daca se mai inscrie careva.Probabil Diana o da pe hibernat ca si Alain ursuletul mi-a fost mai adormita azi. Nu stiu despre faza cu manutele...
irinel2005 spune:
Eu, eu, eu ma bag la -a. Numai trebuie sa o mai postezi o data. Pleeaaase. Si sa-mi spui unde gasesc in Cluj lapte batut dietetic.
Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)
ingerasul lui mamica
szaboali spune:
Monica aici sunt.Vezi ca vin cu la tine daca mai zici ca Dia e slaba am vazut pozicile si arata super bine.
Despre manute eu nu stiu cand se stie daca sunt stangaci sau dreptaci , Iarina la inceput folosea mana stanga mai mult ...acum le foloseste pa amandoua si parca mai mult pe dreapa.
Vad ca va dati pe nuduri mai nou ca si pe Tiberica l-am vazut si e
Am mai vazut pozici cu gemenii cei frumosi,Daria (lui Deea)si ea e super simpatica,cu ginerica cel frumos si nu mai tin minte cu cine aaa si cu Emma rozalina ce sa mai distra ea oricum bebelusii nostri sunt toti frumosi.
Filmulete am vazut cu Alain care se face informatician, cu Eduard(ginerica) care nu vrea sa stea in scaunel si iar nu mai tin minte cu cine aaaa si cu Razvanel care face din caput nuuu si cu Angelos parca cam atat.
v-am pe voi mamicute si pe bebelesii frumosi adica aproape fosti bebelusi
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni
monica70 spune:
Mai ce ma fac?
Pe Diana chiar a apucat-o hibernatul ... doarme de al 18....
Acu sau ma trezeste la 4 dimineatza,sau se trezeste pe la 22 si n-o mai putem culca pana pe la 1
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3
silvi_2005 spune:
Am terminat cu baita si papita si am pus prichindel la nani.
Irinel, eu ma gandesc sa incep de luni ca de....maine e luna plina si dupa aceea se da la scazut.Lapte batut dietetic gasesti al metro sau Cora, e de la Brenac si are parca 1%grasime dar e ok orce lapte batut.
Ali, ce ati mai mancat azi pe langa ceapa?
Merg la bucatarie sa il las pe pitic sa adoarma si revin
szaboali spune:
Monica stai linistita ca si Iarina doarme de la 6 jumate si nu s-a trezit inca...prevad o adormire cam pe la 12 - 1 .
Silvi usturoi nu a papat azi ceapa ca a trebuit sa pape usturoi ,adica branzica si cum numai cu usturoi o papa am zis sa nu ii dau si ceapa si usturoi.
ali
IARINA la 8 luni
marchplayer spune:
Si eu am terminat cu baita si am pus puiul la culcarica.
Silvi multam pentru site-ul ala cu masini, il aveam, se uita Robert pe el de vreo 2 saptamani si m-a tampit ca eu vreau masina de familie, adica spatioasa si cu 5 portiere iar el gaseste numai masini sport in 2 usi. Ma si enerveaza, s-o fi gandit ca daca nu-l las sa-si ia motor macar o masina sport sa capete.
Ali, am vazut si eu filmuletele cu frumoasa Iarina!! Chiar vorbesti serios ca papa branza cu usturoi? Eu am incercat sa-i pun pe niste cartofi fierti si m-a refuzat. De cand bea Iarina lapte din biberon? Eu ii dau Ioanei de vreo saptamana si tot cam asa papa, il mai lasa se mai joaca, mai bea putin, mai roade tetina, in final scot tetina si mai bea si din sticluta, ii prepar de fiecare data 180ml dar mai mult de 90 nu bea.
Moni, lasa ma fata sa doarma, cred ca s-a culcat si nu vrea sa se mai trezeasca de frica baii cu spume!
http://www.dropshots.com/marchplayer
daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
szaboali spune:
marchplayer daaaaa vorbesc serios ca papa usturoi , pana acum vreo 2 saptamani nu a vrut nici cum sa pape branzica ,am incercat sa o fac cu fructe,cu ou si zahar ,cu smantana,i-am cumparat si Fagaras si nu a vrut deloc se instramba si isi facea greata si acum 2 saptamani am fost la ziua lui sora-mea si a facut mami pasta de branza si a pus si usturoi ,saraca mea fata se uita la noi in gura si am zis hai vad daca papa branzica macar de gust ,dupa ce a gustat nu s-a mai oprit mi-a fost frica sa ii dau mai mult si s-a crizat rau de tot si asa ca numai cu usturoi imi papa mie branzica
Laptic bea cu bibe de la 2 luni ca nu a mai fost de unde, eu ii fac de fiecare data cate 150 ml. si apoi daca mai vrea mai fac daca nu...nu.Ea se joaca asa cand nu ii e prea foame...sincer nici nu stiu cand ii e foame ca nu face urat, macar sa ma anunte si ma tot stresam ca nu vrea sa pape dar acum m-am mai linistit si daca vrea sa pape papa daca nu ...nu.
ali
IARINA la 8 luni
marchplayer spune:
Nici Ioana nu face urat de foame, poate sunt eu prea prompta cu mesele. Nici macar nu stiu daca pofteste la ceva ca noi nu prea mancam in fatza ei. Eu am impresia ca tzitzi este baza pentru ea, restul este de pofta, ca nu mananca nimic cu placere, ia asa in varful buzelor din varful linguritei si niciodata n-a atins uriasa cantitate de 150gr sau ml.
Am pus si eu poze cu Ioana imbracata in rochita primita cadou azi, am pus-o peste lucrurile care le avea pe ea ca n-am avut chef de probe mai ales ca este pentru varsta de 2 ani.
http://www.dropshots.com/marchplayer
daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze