Durerea unei pierderi de sarcina (9)
Raspunsuri - Pagina 22
Happiness_4_us spune:
Off, Ralu pentru puterea si curajul de a merge mai departe! O sa vezi ca Dumnezeu iti va trimite un sufletel care sa aiba grija de tine!
Nana, aspiranta la titlul de mamica!
hair spune:
fetelor,
va mai spun ceva ce nu v-am spus la postul trecut. Eu de cate ori ma gandesc la ingerasul meu, imi suna in minte un cantec care era de la cenaclul flacara, 4 versuri dintr-un colind:
"Larg deschideti poarta
Sufletelor toate
N-am venit sa cerem
Am venit sa dam."
Versurile astea imi suna de luni intregi prin minte de mai multe ori pe zi. Imi imaginez ca le canta ingerasii nostri din ceruri, si ne spun ca NU au venit sa ne ceara ceva, si nu vor durerea sufletelor noastre, ci sa le deschidem pentru a primi mangaierea si pacea pe care au venit sa ni le dea. Au venit sa-si dea viata pentru asta, si nu au cerut nimic de la noi in viata asta, dar acum vor sa primim pace si mangaiere.
eu asa imi trec zilele, cu cantecul asta in cap.
Della spune:
Tot citesc postarile voastre, si imi propun sa scriu in parte la fiecare, dar nu am timp. Acuma sunt la servici, si in ciuda faptului ca, bine-nteles, nu pot "sa ma desfasor" precum mi-ar place, nu pot sa nu reactionez la cele scrise. Raluca, este ne mai pomenit ce scrii! Mi-au dat lacrimile si simt cum ma cuprinde o "dragoste absoluta", o ceva de genul "acum inteleg adevaratul rost al existentei noastre pe pamant". Ma simt fericita si fff recunoscatoare pentru absolut tot ce am primit, cu dureri cu tot. Asa este cum scrii, sunt total de acord, sacrificiul copiilor nostri cu siguranta are rost, si nu trebuie, fie cu durerea noastra fie cu (si NU e cazul nostru, al fetelor de aici) nepasarea sa "anulam" acest lucru. Trebuie sa-i iubim, trebuie sa iubim tot ceea ce primim, pt. ca toate au un rost.
Adela
ileana_marius spune:
Sorina eu mereu am avut linia 2 vaga la un test pozitiv. Eu cred ca este si la tine II. Cate zile de intarziere ai? Cu pete maro stiu ca se mai intampla la fixarea sarcinii, la mine nu a fost cazul.
Flavia mai ai un pic pana la eco. Abea astept sa imi spui cum a fost si ce face bb.
Mirela acum parca simt ca se intinde si mananca mai tare, dar nu f deranjant. In schimb vad ca s-a latit destul si ma intreb pana unde are de gand ca abea avem 3 luni.
Cristina
Mari si tu mai ai un pic pana la eco nu? Eu cred ca o sa fie bine cu toti. De Bucuresti, Iasi nu stiu ce sa zic, eu am crezut ca sunt cel mai bine tratata aici cu cei mai buni dr...acum cred ca tine de noroc sau soarta...
Ileana 15+
my baby
blueeyes2003 spune:
Ralu ai foarte mare dreptate! Trebuie sa invatam sa acceptam ceea ce ni se intampla pentru a putea merge mai departe.Totul se intampla cu un scop!
Sorina poate e bebe! Daca CM trebuia sa vina pe 12 si ai si a doua liniuta mai vaga,ce-i drept,poate esti Stiu ca si lui Ileana ii iesise a doua liniuta mai pala si a fost bebe. Iti tinem pumnii!
Nana iti tinem si tie pumnii sa ai II liniute pe testul de sarcina! Mai sunt cateva zile si ne dai vestea cea mare!
Della cand ai mai mult timp intra sa ne mai spui cate ceva despre tine.
Flavia abia asteptam sa mergi la eco sa vedem poze cu bebe.Sunt sigura ca totul este bine.
Va !
Edit:Ileana mersi! Stiu o fata care a ramas insarcinata la 2 ani dupa prima cezariana si a durut-o destul de rau operatia in timp ce crestea burtica.Oricum cred ca depinde foarte mult de organismul fiecareia si de cum este facuta operatia.Eu nu am avut probleme pana acum si au trecut 8 luni de atunci si cunosc persoane care au 1 an de zile si tot le deranjeaza.
Ai grija de tine si de bebe!
Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Se apropie Craciunul!
Laura Ioana spune:
Ralu foarte frumos ce ai scris si foarte adevarat!
Adela ma bucur cand vad care un mesaj de la tine! E bine Richie acum?
Sorina sigur, sigur e bebe Asteptam confirmarea
Nana si pe tine te asteptam cu vesti bune
Andreea au venit uratii? Sau vine bebe, haaa?
Fetelor pe mine ma doare burtica asaaaa, vag si de dimineata a incepus sa curga sange grena si curge destul de mult cand merg la wc. Sunt in Z8 dupa chiuretaj si pana acum ba nu mi-a curs deloc, ba curgea cate putin rozaliu! Oare e cazul sa ma panichez?
Poze Laura
Della spune:
Dragele mele , efectiv nu ma pot abtine sa scriu, chiar cu riscul de a fi prinsa asupr faptei .
Mirela, , sper ca in viitorul cat mai apropiat, senzatiile alea ciudate, ca misca bb in burtik, sa fie de la "cel cu ochi". Abia astept sa dai si tu vestea cea mare.
Flavia draga, greturile sunt fff bune, asa stim toate, deci rezista inca putintel, pana faci vre-o 12 s. Repede mai trece timpul!!! Iaca, imediat se schimba anul si ma pot apuca (poate) si eu de bb . Sanatate inclusiv la Dominic . Apropo, am cumparat siropul acela de echinaceea, urmeaza sa-l dau lui Richie. Merci inca o data pt. sfat.
Ileana, tu deja esti in luna a 4-a!!! Imediat misca, intr-adevar. Cat despre cand au miscat la mine bb-ii..., nu mai stiu . Mi-am tot batut capul si daca tin bine minte, la prima sarcina fix la 20 de saptamani a fost. M'da.. Roberta era (si este!) i punctuala absoluta . Richie a miscat ceva mai repede, dar nicidecum mai repede de 17 s. Abia astept noutati, caci de acum incolo ne vei da tot mai des, nu-i asa?
Sorina, pai bine-nteles ca este e [bis. Felicitari si asteptam poze cat mai curand.
Nana, sper sa devii cat mai repede mamica, din "aspiranta la titlul de mamica".
Chantal si Michelle, cum mai sunteti? Scrieti aici tot ce va vine. Descarcati-va si daca de-o-cam data nu simtiti ca v-ar ajuta.
Mari, eu astept cu nerabdare noi imagini cu cele trei comori ale tale din burtik. mi se pare tare impresionant sa fii insarcinata cu .
Laura strang pumnii pt. analize. Vino cu rezultatele!
Cristina, tu ce mai faci?
Andreea, eui sper ca totusi sa fie cu ochisori .
Despre mine... pai, nu prea am ce scrie, cel putin nimic legat de sarcina, caci stiti, pana in aprilie... si si atunci cine stie daca va fi. Richie este bine, in sfarsit umbla la gradi (de ieri). Este foarte fericit! Mama in schimb, caci Richie a stat cu ea, este fff bolnava, nnu am mai vazut-o la pat, cred ca nici o data . Sper ca ii trece cat mai repede.
pentru toate gagicile de aici
Della spune:
Laura, scriam in timp ce scriai. Pai, nu stiu ce sa zic, legat de panicare... Cred totusi, ca inca "te incadrezi in grafic". Daca sangerarea devine prea abundenta, zic sa-ti suni medicul sau poate mai bine mergi la el. Sanatate si sper sa fie ok.
estecri spune:
CM trebuia sa vina acum 2 zile si cu tratamentul cu duphaston era ca un ceas (venea exact in ziua in care trebuia mai de dimineata).
Am avut acea scurgere cam 2 ore f putin mi-a patat chilotul, nu a fost nevoie de tampoane.
Mai fac un test vineri, ca sa fiu sigura , pana atunci sper sa nu ma mai manance mainile!
Va pup
sorina
blueeyes2003 spune:
Laura dar la cat timp dupa chiuretaj tre' sa vina CM? Cum zicea si Adela,daca sangerarea este abundenta mai bine mergi la medic.
Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Se apropie Craciunul!