Durerea unei pierderi de sarcina (9)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Della spune:

chantal, michel, ma bucur ca ati inceput sa scrieti durerea din voi, acesta este primul pas spre "vindecare". Imi sunteti foarte dragi si incerc si eu sa va scriu cate ceva, bine-nteles, sper din suflet sa nu va supar cu ceva . Durerea voastra este foarte mare, din pacate nu am cum sa va ajut, sunt neputincioasa... Singurul lucru pe care pot sa-l fac, este sa incerc sa-mi spun parerea si gandurile mele. Cum a spus Gabitzu37, sufletul copilasilor vostri exista, din pacate trupul lor nu... Dati-le sansa de a veni la voi! Poate nu a fost momentul acuma, nu stiu... Eu, si am mai scris o data, cand mi-am pierdut primul puiut, la 18 saptamani, am crezut ca o sa inebunesc. Il iubeam enorm, ii simteam prezenta tot timpul, povesteam cu el. Dupa ce l-am pierdut "fizic", l-am simtit in continuare aproape de mine. Sa fi fost un miracol sau nu, nu stiu, sufletul meu spune asa: Richie este sufletelul meu care atunci nu a reusit sa vina, dar mi-a promis si a venit. Stiu ca pe ideea asta se poate lua razna, dar eu cred ca totusi nu am patit asa. Nici voi nu o sa patiti asa! V-ati iubit enorm copilasii, ii iubiti si ii veti iubi toata viata, si dupa!!! Asa este! Lasati ca sufletele lor sa nu sufere, sa se bucure si sa poata sa se apropie de voi. Copilasii vostri vor fi tot timpul alaturi de sufletele voaste. Cu o noua sarcina le oferiti posibilitatea de a veni la voi dinnou, sau sa trimita un alt sufletel la fel de mult iubit. Acuma nu este momentul conceperii unui nou bebe, mai tarziu... Asa cum a zis si Flavia, trebuie sa va faceti doliul care poate dura nu se stie cat. Dupa doliu veti putea doar gandi la un alt bebe. Consider faptul ca scrieti aici, ca un pas inspre acest doliu, care o sa va vindece sufletele chinuite .
Sper din suflet ca nu v-am generat nici un fel de sentimente neplacute si va doresc sa reveniti la dorul de viata cat mai curand. Viata, daca tot am primit-o, am primit-o sa o traim, fiecare asa cum poate, cu poveri diferite Poate o data vom afla de ce se intampla lucrurile, eu inca mai sper sa aflu adevarul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Della spune:

Ileana, am vazut pozele bebicului!!! Felicitari!!!! . Doamne, cat ma bucur pt. tine! Ai fost figura cu "burta prea groasa, adica... . Te rog din suflet sa scrii aici!!! Si eu consider ca aici suntem un grup "misto", toate fetele sunt una si una .
Flavia, ma bucur ca Dominic este tot mai bine! Si... ai fost o eroina ieri, la detartraj. Faptul ca ai greturi si ca ai si dat afara este semn buuuuuun . Uite un pt. tine.
Laura iti tin pumnii sa-ti iasa analizele bune. Sper si cred in continuare ca pana la Craciun o sa ne dai si tu vesti bune. Trebuie sa fie bine si va fi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Chantal, Michelle va inteleg perfect suferinta! Si faptul ca aveti ganduri negre si ca nu va puteti gandi la alt copil, inca! Imi pare rau ca nu mai stiu unde am citit pe forum, inainte sa patesc si eu ce am patit, despre o mamica ce patise la fel: la nastere ii murise bebelusul si voia sa se sinucida. Dupa cativa ani avea doi copii pe care ii iubea ca pe okii din cap si se simtea vinovata acum de gandurile de sinucidere pe care le avusese: daca ea facea asa ceva copilasii ei nu ar mai fi existat! Si o inteleg perfect!

E firesc sa nu uitati niciodata, nici eu nu voi uita iubirea mea cea mica, puiutul meu, desi nu am avut curajul sa o vad (si am regretat si am visat-o noaptea cum deschidea frumusete de oki negri si se uita la mine); si nici nu vreau sa o inlocuiesc!

Vreau sa am un copil, chiar doi, daca ma va ajuta Dumnezeu si nimic, in afara Lui, nu ma va putea impiedica!

Ileana felicitari pentru baietelul miscaret Parca ti-am zis acu' ceva vreme ca-l banuiesc a fi baietel!!! Cred ca a fost extraordinar sa-l vezi miscand si ma bucur si ca e treaba buna

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Ileana ma bucur ca totul este bine si ca l-ai vazut pe bebe.Am vazut pozele! Mi-au dat lacrimile,este emotionant!Sa dea Dumnezeu sa fie bine de data asta si sa iti tii baietelul in brate.Cred ca este tare mandru sotul tau ca va avea un baietel!
Ai grija de tine in continuare si sa mai scrii aici de fiecare data pentru ca sunt convinsa ca nu se supara nici o fata.

Flavia sunt sigura ca si la tine este totul bine cu bebe si vei primi aceasta confirmare pe 23 nov.Si uite cum incet-incet timpul trece,sarcina creste si voi o sa va tineti minunile in brate!

Va

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

Doamne Ileana, ce frumoase pozele cu bebicul tau, sa-ti traiasca baietelul, asta v-ati dorit nu?si ce dragut sotul sa-ti dea trandafiri, ma bucur mult ptr tine, pare un medic competent, si par sa aiba bine grija de tine. te pup, ma bucur tare tare

Flavia +9, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ileana foarte frumoase pozicile Ma bucur mult de tot ca esti bine

Adela nu cred, totusi, ca voi fi pana in Craciun graviduta, ca abia pe 13 dec sunt programata la Marinescu, deci pana la consultatie nu am cum sa raman, tre sa-mi spuna el ce sa fac si cand!

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Fetelor,am venit foarte fericita de la doctor, dar am citit postarile lui Chantal si ale lui Michelle si m-am intristat din nou. Ma simt putin vinovata pentru ca eu am trecut destul de usor peste pierderea baietzelului meu (usor, zic eu, in comparatie cu durerea altor fete). Eu din momentul in care mi s-a spus ca bebe nu mai traieste, m-am gandit numai la urmatoarea sarcina. De-asta am si vrut sa nasc normal, desi pana atunci il rugam pe doctor sa-mi faca cezariana si imi era o frica imensa de nasterea naturala. Dar eu imi doresc atit de mult sa am un copilas, incit, asa cum spunea si Laura, nimic nu ma poate opri, decit Dumnezeu. Si daca nu o sa pot avea copilul meu, sunt absolut hotarita sa infiez unul sau mai multi. Pur si simplu nu imi pot imagina viata fara macar un sufletzel mic pe care sa il iubesc. Imi pare tare, tare rau pentru durerea imensa din sufletul acestor doua fete dragi, pe care le pup din tot sufletul si le doresc ca trecerea timpului sa le aduca linistea si dorinta de a trai din nou.

Cristina

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

La doctor am primit numai vesti bune. Mi-a facut ecografie si mi-a spus ca am o frumusete de folicul, mare si gras, si maine sigur ovulez. Si endometrul era gros, deci concluzia doctorului a fost ca maine am toate sansele sa raman insarcinata. (maine implinesc si 5 ani de la casatorie, deci o multime de evenimente fericite).
Flavia, merci mult de urari.
Ileana, ce mult ma bucur ca l-ai vazut pe samburel si e totul in regula!
Mari, cei trei bebelusi ai tai ma fac sa-mi dea lacrimile de emotie de cite ori ma gandesc la tine. Este super....!!!!
Mirela, ti-ai facut test de ovulatie? Eu tocmai mi-am facut unul si a iesit si a doua liniuta, dar destul de vag. Oricum, daca mi-a zis doctorul ca maine ovulez, nu pot decit sa il cred. Mi-a aratat si mie foliculul pe monitor, asa ca pot spune ca l-am vezut deja pe viitorul meu bebe.
Laura, eu mi-am facut o programare la dr. Tutunaru pe 17 noiembrie (vinerea viitoare la 16.00) dar o sa renunt la ea. Daca vrei si daca vii atunci in Bucuresti, ti-o pot ceda tie.
Della, foarte frumos scrii tu, mereu ma impresionezi! Stii cum sa incurajezi pe cineva! Multa sanatate baietzelului tau!

Cristina

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

Chantal, Michelle sa va spuneti in continuare gandurile aici, indiferent care ar fi ele, pt asta suntem aici. Noi incercam sa va ajutam...
Flavia, Della, Laura, Mirela, Cristina multumesc mult.
Cristina felicitari! si Doamne ajuta sa fie asa cum a spus dr.
Flavia asta ne-am dorit prima data, acum a contat mai putin ce va fi, bucuria e aceeasi. Dr a fost dragut dar nu se stie daca il mai vad. A zis ca data viitoare va fi el sau colegul lui...
Laura nici nu pot descrie momentul cand l-am vazut asa mare (de la punctuletul de data trecuta) si asa vioi...o sa vezi si tu curand.

Ileana 14+
my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Cristina ma bucur ca esti bine si ai primit numai vesti bune.E super sa stii exact cand ovulezi.Da' in ce zi esti?
Eu sunt singura, sotul este plecat in in interes de serviciu si se intoarce maine.Inca nu am facut test de ovulatie dar conform calendarului de ovulatie incepand de astazi sunt in perioada ferila.
Ce coincidenta sa ovulezi chiar in ziua in care aniversati 5 ani de la casatorie si atunci sa concepeti copilul mult dorit Chiar este un cadou extraordinar!
Va doresc sa aveti multi ani fericiti impreuna,sa aveti numai bucurii si sa va dea Dumnezeu un copilas care sa va umple sufletele de fericire

Mirela

Mergi la inceput