Insarcinata am voie sa botez un copil?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by MaryP

quote:
Originally posted by diana69

Va multumesc foarte mult pentru raspunsuri. Exact asa cred si eu cum spuneti voi. Unele colege de servici au spus ca nu e bine, ca esti mai pacatoasa.

DOAMNE FERESTE! Da' unde lucrezi mama???? Ce colege ai???

Cum sa fii pacatoasa??? Da..daca nu esti maritata si gravida (desi si asta e interpretabila) sau daca esti la menstruatie...Dar VIITOARE MAMA???
Asa ceva....

Maria si
RAZVAN MIHAI – puiul meu drag

“Normal înseamnă să te îmbraci în haine pe care le-ai cumpărat pentru lucru, să conduci prin aglomeratie într-o masină pe care încă o plătesti, astfel încât să ajungi la un serviciu de care ai nevoie pentru a plăti hainele, masina si casa pe care o lasi goală toată ziua ca să-ti permiti să trăiesti în ea.”(Ellen Goodman)

... , esti pacatoasa ca ai ciclu mentrual, adica esti fertila, poti aduce prunci pe lume? Hai lasa-ma.... si schimba preotul ! (mai ales daca vine cu texte ca "esti murdara la ciclu si n-ai voie in biserica, la slujba, impartasanie etc etc ...sunt paganisme, asta nu-i ortodoxie, sunt misoginisme!)

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Subscriu la ce-a spus Tzuni!

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

quote:
Originally posted by diana69

Unele colege de servici au spus ca nu e bine, ca esti mai pacatoasa.

Adica de ce sa fii mai pacataoasa insarcinata? E cea mai mare aberatie pe care am auzit-o. Din contra, a da nastere unui copil este un dar de la Dumnezeu, cum sa fie pacatos?? Asta e mai buna... ce le mai trece prin cap unor oameni.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput