Aniversatii de nov-dec 04 (133)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

ia uitati aici un Mihai dansator
http://www.dropshots.com/day.php?userid=177677&cdate=20061105
Alexa20+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miria_cristina

La multi ani! copiilor care si-au serbat ziua o data cu noi

La noi a fost tare frumos, dar si obositor. Fii-mea a cazut lata, iar eu o urmez. Nici de mancat n-a mai fost in stare.
La inceput au venit destul de putini, pentru ca asa invitasem, dar tocmai dupa taierea tortului au aparut restul, care au tinut-o pe Damiana numai intr-un chiot si-o joaca. M-am bucurat ca au mai venit cativa copii pentru ca eram convinsa ca parintii vor fi ocupati, dar se pare ca am, totusi, prieteni.

Tortul a facut senzatie spre bucuria mea pentru ca il facusem chiar eu si am fost mandra de reusita. Avea forma de pisica, iar pentru pusti a fost haios.

Pozele sunt de la inceputul petrecerii pentru ca dupa aia, s-a ingrosat gluma si toti eram atenti la boacane asa ca am uitat sa mai facem si poze.

In fine, sunt atat de obosita de abia reusesc sa fiu atenta la ce scriu.

Va pup pe toate si va multumesc pentru gandurile frumoase si pentru urari!!!
Sa aveti si voi si copiii vostri parte numai de bine!!

Uitati AICI cateva poze!

Sper sa va placa!

O seara frumoasa la toate!!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

mai ce copilasi frumosi si ce tort reusit, mai ca mas incumeta si eu, dar mai simplu gata comandat, desi nu atat de frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

PAXELA - pentru cuvintele frumoase!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

LA MULTI ANI urez si eu cu mult drag voinicilor si printeselor care au deja 2 anisori!
Daoamne, s-au facut deja mari! Vorbesc daca vor, ne asculta daca vor, manaca NUMAI daca vor (Onitza, ce bine te inteleg, draguto .... stii tu ff bine la ce ma refer ... ), dorm daca nu considera ca e ceva muuuult mai palpitant de vazut, de facut, de stricat, canta daca le vine cheful, danseaza daca melodia are ritm si daca e in "trend", au preferinte, se stiu iubiti si rasfatati .... Va vine sa credeti? Ca deja... toate astea??
Ieri ma chinuiam sa hranesc o domnisoara care mi-a zis ferm "nu viau, lasha-ma in pace !!" Era aceeasi domnisoara a carei gurita o pupam cu foc in ameteala teribila data de peridurala acum aproape doi ani !

Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)

Admirati-ne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

La multi ani sarbatoritzilor de azi!

Miria, super pozele...si pisica de tort..pardon...tortul de pisica a fost foarte reusit...si gustos?...sa-ti traiasca fata!

am vazut si pe balerina dansatoare Felis cu parteneru Mihaitza...

dana, si aici a nins dar nu asa de mult ca la voi...e frig si iarna mey..incep sa ma deprim, again

nu stiu cine intreba(parca daniella) ce se mai poate face in casa cu plodul revolutzionar...eu incerc sa ies cu el cat mai mult din casa, mai mergem de 2 ori pe sapt la un club cu copii, mai o vizita, mai la plimbare , ba o cumparatura. Decat sa stau in casa sa vad cum se catzara in biblioteca, cum loveste cu ce nimereste in tv si termopane, etc etc etc prefer sa ies cat pot de mult din casa

intrebati de inaltzime si latzime la copii, cred ca David se afla printre codasi..e undeva pe la maxim 11 kile si cam 86 cm na! sanatos sa fie ca o sa creasca intr-o zi catzi altzii in 1100000...

Ps cica chiar am hernie ..ai ca va innebunesc cu hernia asta, asa e?

andreap ...cum e mai cu bonele? cred ca pana la urma o sa ajungi experta in bone si o sa-ti deschizi si agentzie...

cu hernie si David sfarma piatra(1 dec. 04)
GALA PURADEILOR NOSTRI

"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Diana, am gasit cum a inceput odiseea cu Andrei http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=23674&whichpage=1&SearchTerms=aspirante,optimiste .

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

despre marime si greutate... locul din urma e al nostru, pragul d 10 kg e vis deocamdata iar inaltimea undeva in jur de 84, dar crestem si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

In primul rand"La multi ani"Alexia!Sa cresti mare,sanatoasa si norocoasa!
Miria,superb torutl,frumoasa sarbatorita!
Diana,asteptam poze....Mariuca s-a distrat pe cinste!
Otilia,stai linistita,nu e Ana cea mai mica...Mariuca abia are 11-11.5 kg.si cam..80 cm..Asa ca se poate si mai "rau".Pupam blonda bolnavioara!
Fulgule,am gasit bona..acum sa vedem cum e si cat rezista!m-am saturat de interviuri,perioade de acomodare etc....sper sa nu mai fie nevoie.Multumesc ca te gandesti la noi!
Aseara ne-am sarbatorit un pic alaturi de buni prieteni!Poze o sa pun azi-maine sa ne vedeti cum ne-am distrat!A fost super nebunie,unii mancau,altii plangeau,unii desenau,altii se cocotau in labirint...ei probabil s-au distrat,pe mine ma doare capul inca!Tortuletul nostru nu intra in competitie,a fost unul extrem de simplu,facut de ei acolo,dar pe care unii l-au savurat(Mihaita,sper ca ti-e bine cu burtica)
Pupici si ne auzim

POZE
Poze noi
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

am pus niste poze de la petrecere AICI.Nu sunt foarte..foarte reusite,mai astept si altele.
Aime,unde e link-ul cu filmuletul facut de tine?

POZE
Poze noi
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

LA MULTI ANI ALEXIA!sa cresti mare si sanatoasa iar tot ce e mai bun pe lumea asta sa fie al tau!

Miria super tortul si se vede ca v-ati distrat frumos!

Aimee sper sa reusesc si eu sa-ti trimit poze

29,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput