Aniversatii de nov-dec 04 (133)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Simona mersi de pont, asa m-am gandit si eu ca se apropie de greutatea unui copil de 3 ani, are aproape 14 kg . I-am dat 4,5 ml cand a facut 39.6 si i-a trecut, asa ca la 38.5 am zis ca-i de ajuns 4 ml. Eh uite asa mai folosim si noi medicamentele, ca-i pacat de ele sa expire nedesfacute , o data la 6 luni mai merge dar sa nu fie mai des.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

tuturor sarbatoritilor
sa cresteti mari sanatosi si fericiti

Alexa20+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by Otiliav

Simona mersi de pont, asa m-am gandit si eu ca se apropie de greutatea unui copil de 3 ani, are aproape 14 kg . I-am dat 4,5 ml cand a facut 39.6 si i-a trecut, asa ca la 38.5 am zis ca-i de ajuns 4 ml. Eh uite asa mai folosim si noi medicamentele, ca-i pacat de ele sa expire nedesfacute , o data la 6 luni mai merge dar sa nu fie mai des.

Si Radu are aproape 14 kg,de fapt cam 13,7.Zilele trecute am reusit si eu sa-l masor si are 91cm.E destul de inalt dar voiam sa va intreb : puiutii vostri cam ce inaltime au?

Danette,asa din poze e frumoasa iarna asta de noiembrie.Las' ca nu tine mult,se mai incalzeste vremea.Cel putin eu asa sper.

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

David are 16 -16, 2kg...Oricum Anuta e fetitza, probabil e si mai micuta un pic de inaltime...Noi avem 90 si ceva , dar nu am reusit pina acum sa il masor cum trebuie..
Si oricum, Otilia, la mine nurofenul si panadolul nu prea rezista. Noi de cind mergem la cresa, din iunie, am racit de 5 ori...

Simona si David (10 nov)

Daviduchele meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor si sarbatorietelor!
Cate un tort mare de caciula, o sticla cu suc natural de fructe si multe urari de sanatate si fericire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

In afara de sarbatoriri cum va ocupati de puiutii vostri zilele astea ? Ca afara e prea frig sa iesim mai mult de o ora, prin casa ne plictisim grozav, de fapt bb se plictiseste io trebe sa strang dupa el de 13 ori pe zi si tot arata casa ca dupa razboi!!?

..deci aveti ceva idei? ..ca io simt ca ajung la balamuc!
..al meu ca bradul nici nu vorbeste, deci varianta cu citit povesti pica, lego il fac eu si el il desface si in general e intr-o dispozitie oarecum razboinica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

ALEX
DAMIANA
sanatate si sa fiti copii cuminti, ascultatori, petrecere frumoasa

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Da, este cam piticutza Ana, are 86 cm si 13,5 kg. La policlinica mi s-a spus ca-i bine. Dar pentru ca-i grasutza trebuie deja sa-i iau marimea 92 la haine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

OTILIA... sanatate multa Anei!... chestia cu nurofenul era cam asa: greutatea impartit la 2 dar cred ca exista si limite maxime.... Adica Mihai a luat la cei 10 kg ai lui 5 ml de calpol sau 4 de nurofen, dar i-am mai dat si 5 ml de nurofen...

Ce peisaj de iarna superb... si ce fetitza dulce in fotoliu-balansoar ... Danette...

AIME... m-am uitat acum la montaj... e superb... mai da ce copii frumosi aveti...

Am fost si noi la prima aniversare de 2 anisori si ne-am facut de rusine... Eu care il laudam ca e f sociabil si sta la cresa si se joaca cu coiii... Cum a vazut atata lume adunata intr-un spatiu atat de mic, a inceput sa urle si nu voia decat la mine... Niciodata nu a mai facut asa...Niciodata nu a ami plans, sa nu vrea la cineva , decat la mine. Si la cresa cd il las, nici nu se mai uita dupa mine... numai cu ochii pe copii e... Da a papat aproape toata felia de tort si a baut sampanie de copilasi... Dupa ce s-a mai "aerisit" sala si a ramas numai el si inca vreo 3 pers... a inceput sa danseze pe scaunul sarbatoritei As vrea sa pun si filmuletz da nu stiu cum

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

La multi ani! copiilor care si-au serbat ziua o data cu noi

La noi a fost tare frumos, dar si obositor. Fii-mea a cazut lata, iar eu o urmez. Nici de mancat n-a mai fost in stare.
La inceput au venit destul de putini, pentru ca asa invitasem, dar tocmai dupa taierea tortului au aparut restul, care au tinut-o pe Damiana numai intr-un chiot si-o joaca. M-am bucurat ca au mai venit cativa copii pentru ca eram convinsa ca parintii vor fi ocupati, dar se pare ca am, totusi, prieteni.

Tortul a facut senzatie spre bucuria mea pentru ca il facusem chiar eu si am fost mandra de reusita. Avea forma de pisica, iar pentru pusti a fost haios.

Pozele sunt de la inceputul petrecerii pentru ca dupa aia, s-a ingrosat gluma si toti eram atenti la boacane asa ca am uitat sa mai facem si poze.

In fine, sunt atat de obosita de abia reusesc sa fiu atenta la ce scriu.

Va pup pe toate si va multumesc pentru gandurile frumoase si pentru urari!!!
Sa aveti si voi si copiii vostri parte numai de bine!!

Uitati AICI cateva poze!

Sper sa va placa!

O seara frumoasa la toate!!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput