Aniversatii de nov-dec 04 (133)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aime spune:

am vazut-o pe ana , zambareata, si cred ca intr-adevar ii place sa pozeze, mereu e pe faza. al meu zgubi, are poze numa in profil, sau intors sau sucit, ca el nu sta ca un copchil normal sa-l pozez
fulgule, merci mult mey, si voua, da' sunt sigura ca si tu poti face, chiar mai frumos .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Aici sunt pozitele noi. Cele de la inceput sunt facute mai demult, dar de-abia acum le-am incarcat.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

TRY - Sa-ti traiasca flacaii si sa te bucuri de ei!!

Sunt amandoi tare frumosi! Ce micut si plapand pare bb, dar sa nu uiti ca este puternic si va trece cu bine peste toate necazurile!
Sunt sigura ca v-ati distrat super, nu?

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

OTILIA - E tare scumpica Anuta! Las ca se face ea bine!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Andra, Alex este un frumos... si e mare... mai.. are vreo 2 poze in care as zice ca e un baietzel de 4 ani.
Sa-ti traiasca si sa-ti aduca multe bucurii.
Pupici micului Adrian.

Oti, Ana e o scumpa, are niste ochi minunati... sunt superbi, cu genele alea lungi si intoarse... Bine ca i-a trecut febra!

Aime. ii sta tare bine lui Vladutz cu camasa in carouri... super baietzel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Aime superb tortul si pozitzele , sa va traiasca Vladutz, sa fiti fericiti si sa aveti numai bucurii. mai si ce mitraliera are Vladutz ...bine am vazut???// ca cred ca nu e altceva

Otilia sanatate la Anuta cea fotogenica si frumoasa, super pozele iar ochisorii aia albastri ma dau gata si vor face ravagii cred si cand o sa creasca mare.

Try super pozele cu baieteii tai, vad ca Alex s-a distrat bine cu Kathryn si imi place tare mult de Adrian, e asa un scump acolo in leganus cum rade el... si mie nu mi se pare ca e mic deloc....apropo, cate kg mai are acum? va doresc sanatate multa si te asteptam cu vesti bune. A...am uitat sa spun ca mi-a placut tare mult tortul, e super...e diplomat? tu l-ai facut? ca i-a face si eu unul de ziua lui Alexia....ca o sa mergem la gradi sa o sarbatorim si acolo. Pupici si aveti grija de voi.

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Si am uitat sa spun ca am avut si noi botezul lui Ada sambata si ne-am distrat super....o sa pun pozitze zilele astea. Va pup pe toate si va doresc sanatate multa la puiuti.

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

am vazut si noi poze cu fetite fotomodel si baietei maturi

Alexa21+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami nov-dec 04 spune:

Poftiti la un nou Capitol aici !

Mergi la inceput