Aniversatii de nov-dec 04 (133)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Aime, acum am vazut si restul de poze de la ziua lui Vlad.
Frumusel nevoie mare... si "Bobo" la fel.. tare draguti amandoi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Aime, grozav tortul, esti maestra, ce mai!Am vazut ca ati petrecut frumos,si Vladutu' era un frumusel cu camasa in carouri.
L-am vazut si pe Robert in poze, un frumos si un elegant!

Try, sa va fie de bine petrecerea si asteptam poze, sa va mai vedem si noi.

Miche, ai vazut ca de frica ai aparut?

Otilia, sper ca sunteti bine.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Wow, ce tort AIME, este super, iar tu o mamica fantastica ca stii sa faci asa minunatii culinare. L'am vazut si pe Vladut cretulin cu prietenii lui, toti niste frumosi. Frumoasa petrecere, sa va fie de bine.

Try, ce bine ca ati avut parte de momente frumoase si linistite pt a-l sarbatori pe Alex. Adrian, cred ca este un cumintel, oricum, nu? Sa dea Domnul sa ti se para doar ca papa mai putin, iar el sa ia in greutate asa cum trebuie.

Mami de David (18.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

mai..ce harnicute sunteti in we..de la vremea rea???
Noi am fost in miscare we asta.petreceri..petreceri...de oameni "mari',dar s-a distrat si mariuca
Otilia,off..imi pare rau ca sunteti bolnavioare..nu inteleg sistemul lor medical si pace..cum adica la 39 si ceva nu-i da ceva???Poate sunt eu
Monica...sa rad?sa plang????bine ca s-a terminat asa,poate Alex a tras unele invataminte .Pupam copii frumosi!
Paxela,saracuta de tine.....offf,sanatate multa si la cat mai putina durere de dinti!
Felis...ce sa mai zic?Esti chiar o luptatoare,dar vezi,mai ai nevoie si de pauze din cand in cand.Incearca sa ajungi la medic totusi,sa nu faci ceva si mai complicat.Pupam Mihai umblator
Miche...mai postam mesaje de "amenintare"...asa vedem ca traiti
Daria si Denis,sa cresteti mari,sanatosi si norocosi!
mai vb azi

POZE
Poze noi
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Aime..tu ai facut tortul?????..superb!Te invidiez,esti tare priceputa.
Miria,nu fii necajita!Ai prieteni aici,poti sa ne spui noua....Al meu sot se joaca cu Mariuca foarte frumos in putinul timp pe care-l petrece cu noi...in rest...normal ca Mariuca ma prefera pe mine....si-mi convine asa!In schimb nu iese cu ea decat f.f.rar,nu-i da sa manance(si oricum daca-i da si ea dupa prima lingurita zice "nu",se opreste,ca de,daca atat vrea copilu'),nu o schimba de haine..eu m-am obisnuit,asa ca nu cer mai mult.Te inteleg..lasa,o sa vina si zile cu soare muuuult!

POZE
Poze noi
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Eu sunt la servici, la 9 cand am plecat de acasa era bine. Mai continuam tratamentul inca 2 zile sa fim sigur ca-i dam la cap virusului.
Antibiotic nici o sansa sa mai ia, si nici la programare la doctor nu mai are dreptul ca nu mai are febra mare. Tocmai ma batea socrul la cap sa obtin o programare sa vada daca nu are fata polipi. El chiar nu intelege ca sistemul nu permite pacientului sa aibe initiative din astea.
Try, ma bucur ca v-a iesit bine petrecerea pentru Alex.

Am pus aici pozele din ultima saptamana. Poza preferata de aseara, deja era fresh domnisoara.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Fetelor, va multumim mult. E o incercare modesta de tort, dar de bun e super bun . Locomotiva a fost stilizata, dar important e ca Vladut l-a recunoscut pe Thomas , l-am facut cu o zi inainte dar nu l-am lasat sa-l vada . Acu tocmai crosetez un alt tortulet, ca deh doar n-o sa treaca ziua puiului fara sa aiba tort si lumanarica aferenta
Va pupic pe toate

Edit: de aici mai sunt poze de ieri de la randul 2 de musafiri

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

moaaaaaaaaaaama aime, jos palaria! asa tort nu o sa reusesc eu never in viatza mea de pustnica! bravos! mey, eu zic sa lasi chimia lu peste prajit si sa iti deschizi o cofetarie...iar eu as fi clienta fidela...Si Vladutzu e un frumos, ca mami lui...

Otilico, mey, ma omori tu pe mine, cum adica "sistemul medical nu permite pacientului sa aibe initiative "?
din cate am vazut si aici e ca si la tine si la dama ...Te duci la doctor dupa 40 zile febra..asta da e cam regula, antibiotic se da greu de tot...DAR mey, daca tie ti se pare ca e ceva aiurea sigur iti este permis sa mergi si sa iti spui parerea, eventual sa ceri niste analize pt linistea ta...Daca un doctor nu e de acord, poti incerca la altul!
da mey dama, cunoastem , si aici sunt copkii fara caciula in plina iarna si tot tacamul...

suratelor, mey, cu bebe 2 asta(ioana_du e deja pe lista pt bebe 3)... mereu este si va fi cate un motiv care sa amane bebe 2(lipsa banilor, sanatate, comoditatea barbatilor nascutzi obositzi,etc) si cand ne hotaram repede sa-l facem se poate intampla sa nu se mai poa sau sa vina prea la batranetze

cu hernie si David sfarma piatra(1 dec. 04)
GALA PURADEILOR NOSTRI

"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

otilico, pe fi-ta poti sa o faci fotomoel ca frumoasa e, si se vede treaba ca stie sa stea la pozat ...

monica
, si eu am trantit-o pe sora-mea din carucior..tot cam asa cum ai povestit tu..si a cazut saraca pe ciment ...ingerasii sa traiasca !
bezele de la David pt ruxitza!

Mergi la inceput

Fulgule,ce mai face spatele?....mai,nici nu stii ce dreptate ai(cu asteptatul BB2)!eu am un exemplu f.f. clar,nasa mea,care s-a gandit sa faca copil dupa ce s-a "aranjat"..si a asteptat..a asteptat...normal ca nu mai poate.Eu una mai astept..motivul: sa mai creasca zgubi!Dar..sigur vreau sa fiu mamica de 2008!Chiar daca tati protesteaza(ce,parca pe Mariuca a stiut cand a facut-o),ma risc..si tati va deveni si mai stresat,obosit si....ce mai conteaza???
Otilia,frumoasa Ana ca de obicei..si ca am uitat sa-ti spun,esti tare in planificare!

POZE
Poze noi

Mergi la inceput