Aniversatii de nov-dec 04 (133)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

MONICA a fost rasu'-plansu' cand am citit!!! bine ca e fetita nevatamata!!!! Alex cred ca o sa aiba mare grija acum de Ruxi, a vazut ce se poate intampla, mie mi-e mila de el acum, cred ca s-a speriat tare rau!!!!

OTILIA am citit prin cate ati trecut, atat voi cat si PAXELA!!! va doresc multa sanatate si putere feltelor!!! pupicei Anutei!

LA MULTI ANI DARIA SI DENIS!!!! DIDUTZA, asteptam sa ne povestesti cum a fost petrecerea!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

OCTOMBRIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Buna seara!

nu v-am lipsit, nu?
Noi ne petrecem, incepand de ieri, si probabil ca o vom tine asa pana miercuri . V-am citit in seara asta sa nu raman in urma cu stirile, sanatate muuuulta Anutzei , celor mai proaspeti sarbatoriti.
Si aici puteti sa vedeti tortuletul nostru
la toata lumea

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Aime, m-ai dat gata cu tortul tau. Ce talent culinar ai, esti buna de soacra. Am admirat doi cavaleri unul mai frumos ca altul. Am vazut si o papusa Barbie printre jucarii, era a lui Vladutz?

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Aime, super tort "Thomas..."...ma gandeam eu ca o sa-l sarbatoriti pe Vladutz in w/e...
Sper ca ati avut super party si ca piticul s-a simtiti f. bine. Oricum cred ca a fost incantat de tortuletz.
Pupici de la noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

La multi multi ani, Daria si Denis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

La multi ani, Daria si Denis!

Aime, super copilasi si reusit tortulet!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Aime,ai vazut cum m-am "lipit" si eu de niste laude?

Va pup fetele!

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

AIME - Sa-ti traiasca flacaul!
Ai facut un tort cu tot sufletul!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Felis, facem bine. Tocmai ce ne-am recuperat dupa petrecerea lui alex. De joi am tot inceput pregatirile si am jonglat intre alex, adrian si bucatarie. L-am mai lasat cate putin si pe adrian sa planga, dar n-am avut de alex. Cu alex a fost mai simplu ca-l luam martor la bucatareala mea, sus cocotat pe bufet. A iesit f frumos, dar azi n-am puterea sa mai pun si poze pe net. Asa ca pt. 3 zile am experimentat si eu programul de lucru al lui Felis (ca o paranteza, ti-am mai spus eu odata, ai grija si de tine si mai menajeaza-te si ocroteste-te un pic caci odata clachezi, nu esti robotel cu nr. de ore de functionare nelimitat).

Iar le petrecere Adrian mi-a dormit de la 7 la 12 noaptea (si m-am putut si eu ocupa de musafiri si respira mai usurata) si-atunci m-am dus eu sa-l scol sa-i dau sa pape ca trecusera aproape 6 ore de cand mancase ultima data. Mi-am manca mai putin in ultimele 4 zile, sa vedem daca seva reflexta in luareain greutate sau e doar o impresie de-a mea.

bine-ai venit mamica de Luca, vad ca-i nascut in aceeasi zi cu alexutzu meu.

Fetelor, legat de temp, nu uitati ca piticutii fac f. usor temp. si ca 40 de grade la ei nu au gravitatea celor 40 de grade la un adult. Tineti tot timpul un antitermin in termen de valabilitate in casa, unul universal acceptat pt copii. Eu am Tylenol pt copii. Adrian mi-a facut un pic de febra dupa a doua serie de vaccinuri.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

TRY sper ca Adrian sa nu mai aiba nevoie de transfuzii!!!! ne rugam pentru el!!! m-am bucurat sa citesc ca a dormit bine la ziua lui Alex si sper sa fi luat in greutate!!!

AIME foarte frumos tortul, dar si baietelul lui mama!!!! mi-a placut foarte mult si camasuta lui Vlad, ii sta tare bine cu rosu, e blondut, v-ati orientat foarte bine cu imbracatul!

OTILIA cum mai e ANa???????? sper din suflet sa ii treaca boala si sa nu fie nevoie de antibiotic!!!!

MIHA am vazut si pe "BOBO" in pozele de la ziua lui Vladut!!! ce bine arata!! ca-n-totdeauna!!!!! si ce mare iubire pe ei!!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

OCTOMBRIE 2006

Mergi la inceput