Aniversatii de nov-dec 04 (133)
Raspunsuri - Pagina 15
dama spune:
Buna regasit la mamici si copilasi de 2 anisori. Ce greu v-am gasit acum sub titlul de Aniversatii... Tare dor ne-a fost de voi, sper ca si voua de noi
.
In sfarsit s-a facut "lumina" si la noi odata cu instalarea internetului (ca asteptaram de ni se lungisera si urechile)...Inca nu am apucat sa citesc cele 2 capitole din urma, dar citind aici si vazand si cateva pozici, m-am bucurat sa vad cat au crescut puiutii vostri in decurs de aproape 2 luni de cand nu-i mai vazusem si ca sunteti bine cu totii.
Le uram si noi cu intarziere un drag La Multi Ani! tuturor celor aniversati pana acum, sa creasca mari, cuminti si sa-si bucure parintii ca si pana acum.
Try, ma bucur enorm ca Adrian a luat 1 kil intr-o luna (eu zic ca e bine...David imi luase doar 500g in prima luna), cand ii dau drumul din spital sau e deja acasa? La cat mai multe kilograme si sanatate multa puiutului mic. Alex, cum il priveste pe micut, constientizeaza ca e fratiorul lui?
Noi suntem bine, acum, dupa o luna agitata in care a trebuit sa o luam practic de la 0...cu cumparat de mobile, decorat si alte alea si inca nu am terminat...in fine, David, a capatat si el 4 colti de canini intre timp, mananca de rupe (cu ambele maini) si doarme bine. Copilasii vostri au tendinta asta de-a manca cu ambele maini in acelsi timp, ca pe mine ma sperie si nu stiu cum sa-l dezvat. Supararea noastra mai mare e ca inca nu avem pe nimeni aici, nici copilasi, nici adulti. Speram sa remediem asta in curand daca vom fi acceptati de la 2 ani la o gradinita sau ceva.
La Multi Ani tuturor celor ce poarta numele de Mihai, Mihaela, Gabriel(a), si un pupic special sarbatoritului special de azi Mihaita (Felis).
La Multi Ani, ISRA, IOANA BIANCA, MIHNEA IOAN si MIHAI DANIEL ! sa cresteti mari, cuminti, sanatosi si fericiti!!!!
Va pupam si revenim curand
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor. Cate un pupic de la Robert
pentru fiecare.
Miha 
FELIS spune:
Mihnea Ioan 
Mihai-Daniel 
La implinirea celor 2 anisori va doresc tot ce e mai bun pe lume! Sanatate si numai bucurii!
Si
pt toti cei care isi serbeazaziua numelui MARIUSSIMIUC 
MIKIMI
MICHE
RALUCA-GABRIELA 
sotul ONITZEI
si daca imi mai reamintesc mai vin sa mai urez, sa nu va suparati, ca nu e intentionat
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
onitza spune:
FELIS multumim mult de urare, Mihai s-a bucurat ca ti-ai adus aminte de el!!!! uram si noi un calduros LA MULTI ANI LUI MIHAITA!!!!
sa o faca lata in seara asta, sa danseze pana curg apele pe el, ca am vazut ca tare ii mai place!!!! si cred ca de la mami a mostenit dragostea pentru dans si muzica!!!!!

Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
OCTOMBRIE 2006
danette spune:
La multi ani tuturor celor ce poarta numele de Mihaela/Mihai si Gabriela/Gabriel!
La multi multi si fericiti ani, Mihai-Daniel!
Otiliav spune:
sarbatoritzilor de astazi Isra, Ioana Bianca, Mihnea Ioan, Miahi Daniel si tuturor care poarta numele Mihai/Mihaela/Gabriel/Gabriela. Sa fitzi sanatosi si fericitzi!
Un
special pentru Mihaitza.
Ana este bine, nu a mai facut febra, uraa, am scapat de stres!
Dana, eu cred ca este suficient sa gasesti un profesor de pian/vioara in oras si cam de la 4 ani sa incepetzi cu cel care vedeti ca o atrage mai mult. Echitatia mi se pare cam periculoasa pentru copii. Tata a avut cai, am urcat de cateva ori pei si am calarit dar fara sa si nu este deloc placut asa. Insa am avut un accident, am pus mana sa-l mangai pe spate si s-a speriat si m-a lovit cu ambele picioare. Norocul meu a fost ca nu s-a intors complet inainte sa ma loveasca si m-a nimerit doar pe toata mana, m-a aruncat cam la 3 m in spate. Dar daca ma nimerea la fata as fi fost complet desfigurata.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
roserb spune:
La multi ani, Mihaita, sa fii sanatos si sa o bucuri pe mami!
La multi ani si celorlalti Mihai/Gabriel-i!
Roxana&Co
POZE CU PITICII
FELIS spune:
ONITZA, OTILIA, ROSERB... multumim din suflet de urari...
Multumim la toata lumea de urari!....
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero