Aniversatii de nov-dec 04 (133)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Onitza, e un scump Paul cu buchetul de flori.. si tu cu floare in par...

Andra, felicitari lui Adrian ca a mancat atat de bine si a acumulat 1 kg. La mai multe inainte!

Otilia, referitor la montajele de pe OTM, sa stii ca poti sa incarci ce melodie doresti tu. Ei au in lista lor doar in engleza, dar poti sa incarci una in romana daca ai in computer.
Sper ca Ana este bine.
Ce dragutz ca ai gasit pian pentru ea... si ce bine ca o poti duce la astfel de intalniri cu copii unde sa deprinda asfel de activitati. Adica eu asa le vad... pianul, baletul... sunt niste chestii care fac fetitzele sa fie mai finutze, gratzioase si mai "fetitze"... asa in general.

Eu am in cap tot felul de planuri pentru fata mea.. dar nu stiu in ca masura se vor realiza.. odata ca nu stiu spre ce va avea atractie, apoi sunt anumite chestii care nu pot fi facute in Baia Mare. De ex. echitatia, sau liceul de profil german...
Asta e mare un dezavantaj ca stam in asa orasel mic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi:Isra, Bianca, Mihnea si Mihai precum si tuturor celor ce-si sarbatoresc ziua numelui!

Vreau sa va spun ca sunt taaaare suparata: din motive absolut necunoscute mie, care nu ma prea pricep la dintr-astea, nu pot vedea deloc montajele de pe onetruemedia. Pana acu ceva timp am vazut (al lui Aime cu Vladutz si al Corinei cu Andrei), apoi am facut si eu unul pe care nu-l puteam vedea decat pana la un sfert si acu nu mai vad deloc. Pur si simplu scrie loading montage si gata....mi-e o ciudaaaaa....aveti vreo idee?

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

La Multi ani! tuturor voiniciolr car implinesc 2 anisori, sa cresteti mari si sanatosi sa aveti parte de tot ce e mai bun

tuturor celor care serbeaza azi ziua de nume

Alexa20+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

MIHAI si MIHAELE, GABRIELI si GABRIELE, sa traiti cu numele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

LA MULTI ANI CELOR CE ISI SERBEAZA NUMELE SFINTILOR MIHAIL SI GAVRIIL!

LA MULTI ANI DRAGULUI MEU SOT, MIHAI!!!!!!

LA MULTI ANI ISRA , IOANA BIANCA , MIHNEA IOAN , MIHAI DANIEL !!!!! sa creste ti mari si frumosi, sanatosi si fericiti!!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

OCTOMBRIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Multumim mult de tot ptr.urari!..si ma bucur ca am "sustinatori" in afirmatia ca Mariuca e copia mea..bine,are cate ceva si de la tata Sebi..dar mai putin.Degetele de la picioruse sunt de la el,va spun eu!Deci e sigur ca-i si a lui.
Isra,Mihai,Mihnea,Ioana,"LA MULTI ANI!"sa fiti sanatosi,sa cresteti mari si puternici,sa traiti fericiti pana la adanci batraneti!
De asemenea,"La multi ani!" si celor care poarta numele SF.Mihail si Gavril!
Monica,lasa ca asteptarea ta a meritat,ai facut o fata frumoasa..frumoasa
Onitza,bravo!Acum primesti flori de la 2 barbati!
Try,bravo ptr.kg castigat!Sanatate multa in continuare!Vaccinul de hep.B in Romania se face parca si la nastere....
Nu stie nimeni cum fac sa vad mesajele mele de cand eram ????tare as vrea sa vad ce scriam pe atunci...
Azi e prima zi de servici cu "norma intreaga"..adica nu voi mai avea timp prea mult de petrecut cu Mariuca..imi vine sa moooooor!
Pupici

POZE
Poze noi
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Daniela Sb, La multi ani lui Mihai, sa creasca mare si sanatos , si sa va bucurati de el.

Try, ma bucur mult ca Adrian a luat asa de bine in greutate, sper din tot sufletul sa vii azi cu vesti bune de la analize.

Am vazut filmulete si poze care mai de care mai frumoase, ii pupam cu drag pe toti protagonistii.

Otilia, sanatate Anei,sper ca e bine acum!

La noi nu-s mari noutati, avem un sezon plin de aniversari pe la colegii de gradinita ai Biancai, saptamana viitoare ne pregatim pentru ziua ei, ce sa mai, numai distractii pe capul nostru.Mihnea vorbeste din ce in ce mai bine, e tare simpatic cum incearca el sa ne povesteasca diverse chestii. Bianca e tare incantata ca se inteleg mai bine de acum.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

LA MULTI ANI Isra, Bianca, Mihnea si Mihai,sa cresteti mari,sa fiti sanatosi si sa aveti parte de tot ce e bun si frumos in viata.

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

La multi ani! tuturor sarbatoritilor de astazi
,dar si celor care se bucura pentru ei!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

LA MULTI ANI! tuturor sarbatoritilor de azi

aime si Vladimir

Mergi la inceput