Diana Lascarescu

Diana Lascarescu | Autor: nanna

Link direct la acest mesaj

...parca asa o cheama, a mascut, ca nu mai stiu nimic? Si ce are baiat sau fata? Nu o pot suferi pe femeia asta. Azi mi-am amintit de ea cand am vazut o poza intr-o revista.
Stie cineva de ea?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iubibubi spune:

quote:
Initial creeata de nanna

Nu o pot suferi pe femeia asta.

si-atunci de ce te chinui singura?

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Bey,macar a nascut natural....

Dana Paul(6) Ana Maria(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna spune:

Pitilache
Eram curioasa daca o sa aiba baiat, ca era disperata. Culmea, chiar asta are!!! Dorea sa ii daruiasca lui Dan ceea ce nu reusise prima nevasta
Asta e motivul pt care voiam sa stiu daca a nascut.
Multam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

l-au si botezat!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

www.tickercentral.com/view/7a9b/1.png" target="_blank">Christmas

Un fulg pentru seara de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Am inteles ca vor si o fetita dar intre timp vor sa se casatoreasca dupa ce se finalizeaza procesul de divort.
Este printre putinele vedete care au nascut natural.

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

quote:
Originally posted by nanna

Pitilache
Eram curioasa daca o sa aiba baiat, ca era disperata. Culmea, chiar asta are!!! Dorea sa ii daruiasca lui Dan ceea ce nu reusise prima nevasta
Asta e motivul pt care voiam sa stiu daca a nascut.
Multam.

http://indra.designit.ro
Pentru Barbye-una dintre noi! Trebuie sa ajuti!

pacat de Sucu! este unul dintre cei mai destepti si de bun-simt oameni pe care i-am intilnit; avea o familie frumoasa, iar Camelia Sucu- prima sotie- a muncit cot la cot cu el atitia ani si a sacrificat atitea pentru ca acum sa-l piarda in favoarea unei taranci parvenite, care oriciti baieti ar mai face, tot nu poate sa-i ajunga nici la degetul mic.

ce familist si ce moralist era tipul in alte timpuri, si ce-a ajuns pe plan personal.

sa o ajutam pe Emma
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=79512&whichpage=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Da mai Ana,si tu ai dreptate;ok,de acord;dar daca relatia lor s-a racit inainte de-a o cunoaste pe aceasta lady diana?nu mai are femeia nicio vina,a?sau are,ca nu e inka divortat!?eu stii ce nu-nteleg la imbarligaturile astea!?cum se duc ei la botez,la cel mic,daiana cu parintii,EL-cu parintii lui-cum se pot uita unul in okii celuilalt,stiind ca el inka nu e divortat,ca sunt pline revistele cu stiri despre relatia lor...etc...etc...

Nu stiu,parca vedetele asta nu se mai potolesc o data,n-or tanji si ei dupa o viata linistita,de familie?da-le dracu'de baruri,si de cluburi,si de fitze,ca n-ai toata viata 20 de ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mish spune:

Chiar ma gandeam cand va deschide cineva un subiect pe tema "madam Lascarescu si banii"... O admir f. tare pe Camelia Sucu si cred ca va veni o zi cand fostul ei sot o va regreta amarnic.Am cautat pe internet articolul in care Camelia spunea povestea divortului lor dar din pacate n-am mai gasit-o.Spunea acolo ca dupa ce d-nul Sucu a terminat vreo 2 relatii furtunoase (prima dintre ele fiind si cea care a determinat-o pe Camelia sa ceara separarea), el a cautat-o des si noua relatie dintre ei i-a dat toate motivele sa fie optimista.Asta pana in momentul in care Lascareasca a aparut pe firmament, la bratul lui Imre.Am gasit ceva despre asta aici http://www.atac-online.ro/archive/2005/iulie/28/11.php .Articolul mi se pare f. clar in ceea ce priveste caracterul,valorile si principiile lu' madam Lascarescu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by lunna27

Bey,macar a nascut natural....

Dana Paul(6) Ana Maria(2)

Si daca nastea cu cezariana care era problema?
Din postarea ta inteleg ca e mai valoroasa ca a ales sa nasca natural .

In alta ordine de idei,nu prea stiu cine-i tipa asta .

Alina

Mergi la inceput