Un fulg pentru seara de Craciun

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

am trimis si eu un pliculet la TZUNI, sper ca luni s ail primeasca!

Fetita mea Diana-Maria are de acum, 5 anisori!
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamy_taty spune:

Domnul sa va binecuvanteze pentru ceea ce faceti!Dumnezeu lucreaza PRIN OAMENI PENTRU OAMENI!As vrea sa contribui si eu cu un mic ajutor..Deuteronom 16/17:"Fiecare sa dea ce va putea,dupa binecuvantarea pe care i-o va da Domnul,Dumnezeul tau" asa ca va rog frumos sa imi spuneti cu cine m-as putea intalni sau o adresa sa trimet eventual prin posta partea mea!Toata lumea merita sa fie fericita ,mai ales de sfintele sarbatori!M-as bucura enorm sa contribui la fericirea aproapelui meu

mamy_taty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

quote:
Originally posted by mamy_taty

Domnul sa va binecuvanteze pentru ceea ce faceti!Dumnezeu lucreaza PRIN OAMENI PENTRU OAMENI!As vrea sa contribui si eu cu un mic ajutor..Deuteronom 16/17:"Fiecare sa dea ce va putea,dupa binecuvantarea pe care i-o va da Domnul,Dumnezeul tau" asa ca va rog frumos sa imi spuneti cu cine m-as putea intalni sau o adresa sa trimet eventual prin posta partea mea!Toata lumea merita sa fie fericita ,mai ales de sfintele sarbatori!M-as bucura enorm sa contribui la fericirea aproapelui meu

mamy_taty

vezi ca pe prima pagina a acestui topic este un cont in care se depun bani, orice suma.
daca nu trimite PM la Tzuni si vorbeste cu ea!

Fetita mea Diana-Maria are de acum, 5 anisori!
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielle74 spune:

buna .Acum am vazut subiectul ,vreau sa donez si eu o mica suma .chestia e ca nu ma pot duce la banca.
am fost la camin ieri si tare ma impresionat un batranel care radea mereu la mine de parca ma cunostea de cand lumea.O batranica tare simpatica a fost ,,mia zis sa o iau acasa la mine ca-s fata ei''.Dupa ce am coborat etajele ma fulgerat un gand ,,sarmana batranica vrea acasa la copii''uf ! ce tristete ma napadit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

dragii mei, visul meu este ca fiecare membru DC sa aiba cel putin un semn de donator la profil. A dona putin pentru un copil orfan sau pentru un batran - este un gest care poate concura cu o parabola filozofica a vietii. Copilaria si Batranetea ...
Asta seara am facut activ donarea cu fulg - de acum Marius si Papadie vor putea atasa un fulg la profilul fiecariu donator care va primi un gand si o imbratisare in Noaptea de Craciun.
Sper ca vom avea la fiecare membru DC un fulg ...
Oricine poate dona... cit de putin. Nu va sfiiti. Un euro este foarte bine, pentru ca picatura face oceanul. Gestul conteaza iar fulgul va sclipi pentru voi in zilele Craciunului ...

cu dragoste

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
NOU:www.supereva.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

quote:
Originally posted by gabrielle74

buna .Acum am vazut subiectul ,vreau sa donez si eu o mica suma .chestia e ca nu ma pot duce la banca.
am fost la camin ieri si tare ma impresionat un batranel care radea mereu la mine de parca ma cunostea de cand lumea.O batranica tare simpatica a fost ,,mia zis sa o iau acasa la mine ca-s fata ei''.Dupa ce am coborat etajele ma fulgerat un gand ,,sarmana batranica vrea acasa la copii''uf ! ce tristete ma napadit!

m-a durut sufletul gindindu-ma la bietii batrinei...Dumnezeu sa le daruiasca liniste sufleteasca

"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Buna,ma bucur tare mult ca aveti initiative de felul asta,am depus si eu azi niste banutzi,in contul lui Marius pentru copilasi(pe numele Ioana Gorodea)!Am vazut ca si fetele din Iasi vor sa faca ceva asemanator sper sa le pot ajuta si pe ele cumva,sa va de-a Dumnezeu sanatate si putere sa realizati tot ce v-ati propus!!

gorodeii

aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Cine imi spune si mie fetele, aici in Germania cine strange banutii, ii trimit tot la Papadie? I-am scris un pm dar vad ca nu mi-a raspuns?
Si pana cand este valabila campania? Sa trimit si eu ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamy_taty spune:

Multumesc Daniela,asa am sa fac

mamy_taty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

AM DONAT SI EU 50 ron din contul sotului meu Mihai Gavris.as dori sa mi se confirme intrarea banilor.

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput