bahmu' divorteaza iar :))
Raspunsuri - Pagina 6
andrruzza spune:
quote:
Originally posted by zio
Eu ma intreb cum dracu au ajunsi "aratarile" astea vedete....?!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
emicris spune:
Vai,am murit de ras.La stirile de la antena 1 acum,Doamna si-a prezentat garderoba saracita de Prigoana(nume predestinat).Nu am crezut ca se va umili asa!Sa munceasca si sa-si faca alta garderoba pe sudoarea ei si sa rupa gura targului nu sa se milogeasca in fata natiunii.Sau poate sa-i trimitem noi cate ceva ?
mamica de zmeu
Ramona J spune:
De ce se mira ea de ceea ce i se intimpla? Ca Prigoana era casatorit cind s-a gasit cu ea.
A avut o nevasta care i-a crescut copiii din casatoria anterioara si i-a fost alaturi cit si-a construit el imperiul.
Se merita astia doi!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
kla78 spune:
mai stiti ceva de ei?nu ca m-ar interesa neaparat dar na....sa mai rad un pic ca azi am avut o zi monotona
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
oanamc spune:
Eu am vazut ieri la OTV niste secvente cu ei doi impreuna la o petrecere de taiatul motului la un copilas...sau asa ceva(nu am vazut decat vreo 3 minute),iar titul era maaaaaare cum obisnuieste DD,ceva de genul:Iubire ca-n filme intre AB si SP.Adica...ce?S-au impacat sau erau secvente...de arhiva ?
Ramona J spune:
S-or fi impacat iarasi.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Mihaelutat spune:
Mai fetele si eu am vazut imagini cu ei doi la o nunta la care erau nasi si se complimentau reciproc si isi adunau scamele de pe haine.
Poate s-au impacat sau nu, oricum nu conteaza ca peste vreo doua luni avem iar fie nunta fie divort.
Mihaela
album dn Titi
sheherezada spune:
Exista doua variante:fie s-au impacat ,fie nu s-au impacat!In cazul celei de a doua variante se vor impaca in curand.
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada