Bun venit "Bucurii de septembrie-octombrie 2006"
Raspunsuri - Pagina 12
inni spune:
Nicol..s-a intamplat o ciudatenie. Mi-am zis sa dau click pe pagina cu poze...ca poate intre timp ai remediat si ce crezi ca mi s-a deschis ? Pagina Amaliei .. Cum vine asta ?
Poze
Poze Ami
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Prima poveste de iarna a puiutului nostru
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
matahut spune:
quote:
Originally posted by adameasca
Inni, nu te baza pe mine in seara asta ca-s chioara de somn. Iar am adormit incercand sa adorm fata asta seara si ea se enerva ca nu o mai legan. Adevarul este ca cele 2 sapt in care a stat Luk acasa si nu s-a mai dus la gradi m-au cam obosit, recunosc. Plus matza asta mik care mai mult nu doarme ziua... Acuma a adormit maimutza si cred ca in maxim un sfert de ora ma duc si eu la nani.
Marina, am vazut pozele, ai doua fete minunate. Ana e in lista mea de preferinte cu carliontii aia, pe cuvant.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
Multumim mult pentru complimente! In ceea ce priveste carliontii Anei... sunt din ce in ce mai profilati de cand refuya spalatul pe cap. Abia o prindem la vreo 10 zile si atunci e tambalau mare. Nu ca ar durea-o ceva, ci pur si simplu nu vrea sa se spele pe cap! Sau poate ii plac si ei carliontii
De doua yile ne-am pus si noi net prin cablu, doamne ce binecuvantare...Dial-up-ul ala ma nevroza... Acum pot si eu sa ma uit la pozicile voastre. Am mult de recuperat, dar ma descurc eu!
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC
putzuruca spune:
Buna ziua mamici si bebici,
Iata-ne si la scutece. Nu pot sa cred cum trece timpul, parca mai ieri ma duceam cu emotii la fiecare ecografie si mi-era frica sa nu-mi descopere cine stie ce problema cu bebe...si acum sunt mamica si super fericita cu ingerasul meu.
Azi punem la punct ultimele detalii pentru botez. De abia astept ziua de maine.
Va doresc un weekend placut si linistit alaturi de ingerasii vostrii si sper ca noul capitol din viata nostra sa ne aduca numai evenimente placute.
Mi-ar placea tare mult ca la anul, in septembrie sa sarbatorim printr-o intalneala cu bebeii nostrii.
Putzuruca mamica de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
poze cu dragoste
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">pagina Andreea
eloise spune:
Neatza mamicilor si bebeilor!
Inni pagin de start arata chiar excelent, eu n-as fi reusit asa ceva... si cata rabdare ai avut!
De 24 de ore am reusit sa-l hranesc pe Vladut numai la san, sunt foarte multumita desi inca sunt mici probleme cum ar fi ca accepta mai greu sanul stang, dar pan la urma papa si de acolo... Vroiam sa va intreb, daca trec de exeplu 3-4 ore si bebe n-a papat, sanii fiind plini, e normal sa doara un pic?
Andra si Vladutz (14.10.2006)
Poze cu Vladutz
Cum a venit pe lume Vladutz
Varsta lui Vladutz
EU
Cata_adr spune:
Fetelor, mai are careva rani la sani? Pe mine ma dor de nu mai pot. Mi-am dat si cu creme, folosesc si protectie de silicon si degeaba. Nu stiu cum sa mai fac.
Aveti vreo idee?
Cata - o mamica fericita
Robert Alexandru: www.keyweb.ro" target="_blank">POZE BEBE
----------------
You really can change the world if you care enough!
tanima_i2002 spune:
Doamne Doamne a vrut sa ajungem si aici. Sa ne vedem cu bine si mai departe. Sanatate la toti bebelusii.
Mamica lui Rares
poze
matahut spune:
quote:
'neatza!
Inni, macar cand te trezesti la o ora oarecare ai casa curata si mancare facuta, nu? Oricum, ati stat ceva de vorba tu cu fi-ta... Ilinca a dormit bine, si eu m-am odihnit cat de cat.
Mai fetelor, ai vostri se screm in somn, gem? A mea parca-i calutz care necheaza intruna, se sfornaie chiar dc nu are muci, grohaie, etc. Si ma enerveaza sa o aud facand asta toata noaptea... Abia astept s-o expediez la Luk in camera cand om scapa de colici.
Ileana
poze,poze si iar poze...
POZE CU PUI DE CUC
laliq spune:
Salutari si de la noi si bun gasit la "Bucurii de sept -oct",
Fetelor eu sunt cam zombie, nu stiu daca dorm 5 - 6 ore adunate in 24. Mi se pare ca-s tare ineficienta...
Ileana, si Matei face ca toate alea in somn, dar nu chiar continuu, mai are si cate o jumatate de ora de liniste.
La noi recordul de somn a fost de 4 ore, in general dupa baitza sau dupa cate o criza de colici (care tine si cate 2 ore ).
Simona, super Irena, pupam falcutzele! Mie imi pare ca o sa semene cu tine (pe tati nu l-am vazut, dar clar are ceva si de la tine la fatzuca).
Osna, tare scumpel Matei al tau! Si ce ochisori mari avem!
Ca veni vorba de kg (nu spui cate am ) in loc sa dau jos vad ca am inceput sa pun. Si eu am scapat la dulciuri si nu ma mai pot opri. tot zic de maine...
Sunt suparici pt ca puiul meu e anemic - am fost miercuri la Polizu si am facut un test pt hemoglobina (9, 88). Se pare ca totusi hemoliza s-a produs dupa nastere. Dr. zice ca as putea avea anticorpi anti D in lapte, dar nu stie unde se face analiza laptelui . Nu gasesc nici pe net info despre asta. Daca ati auzit de asa ceva, pls ziceti-mi si mie unde sa merg.
De ieri suntem pe tratament cu fier.
Acum s-a trezit minunea mea.
Larisa
cu darul de la DD, micul Matei (26 septembrie 2006)
sa-l ajutam pe Andrei
matahut spune:
quote:
'neatza!
Inni, macar cand te trezesti la o ora oarecare ai casa curata si mancare facuta, nu? Oricum, ati stat ceva de vorba tu cu fi-ta... Ilinca a dormit bine, si eu m-am odihnit cat de cat.
Mai fetelor, ai vostri se screm in somn, gem? A mea parca-i calutz care necheaza intruna, se sfornaie chiar dc nu are muci, grohaie, etc. Si ma enerveaza sa o aud facand asta toata noaptea... Abia astept s-o expediez la Luk in camera cand om scapa de colici.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Scuze, am uitat sa scriu si mesajul
Da, si Maruca grohaie de yor, dar pun asta pe seama mucilor! De scremut o face tot timpul, mai ales in somn si mai ales dupa ce a papat ca sa ma dispere pe mine ca varsa....De cand cu raceala asta si cu cele 5-6 varsaturi serioase ma tem mereu ca daca se mai screme mult va da tot afara. Fiindca nu doar ca se screme, dar se si suceste, intinde, incovoaie.... Iar kk face cand zilnic, cand la 2 zile, spre deosebire de sora-sa care ma capiase, facea de 10 ori pe zi si dadea mereu pe afara, mai exact se umplea pana la gat (la propriu...)
POZE CU PUI DE CUC
matahut spune:
quote:
Originally posted by gripo
CUCUOANCEA, pai tu esti o persoana cu un caracter puternic, cu vointa multa, iar eu imi inchipui tot timpul, ca o asa fiinta poate fi doar slaba ascutita, cu o fata uscata de slaba, pe cand tu ai o fata de bonom, calma, fericita, nu incrancenata in lupta cu cine stie ce scopuri propuse. Sper ca m-am facut inteleasa si nu am suparat cu nimik.
DORI, mami lui RADU ANDREI(11 sept 2006)
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
He, he, he! Cum sa ma supar, e interesant ceea ce spui. Da, multa lume ma vede ca pe o persoana vesela si fara probleme...Si cand mergeam la serviciu cand era Ana mica si nu dormeama mai mult de 3-4 ore pe noapte toti imi spuneau ce bine arat si ce binedispusa sunt. Probabil din cauya fetei mele rotunde si a aerului involuntar vesel....ca altfel sunt plina de griji, oboseala etc. Dar nu ma crede nimeni
POZE CU PUI DE CUC