** Mamici de Mai-Iunie 2007 **( 8 )

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Hai mai Essea nu fi asa suparacioasa si eu pun cate o intrebare si nu-mi raspunde nimeni,alta data am adresat-o unei persoan(Amely)nu a vazut 2 zile si am revenit si nu s-a suparat nimeni.Daca urmaresti la postarile mele,eu raspund din urma tuturor fetelor care au nedumeriri (nu numai intrebari) si la care am rapunsuri. Ce ar fi sa ma supar ca eu le-am scris si ele poate nici nu au citit ca nu mi-au raspuns inapoi.Serios?!
La tine ca si la noi hormonii fca baieram,asa ca eu te inteleg perfect.
Addinel si pentru tine e valabil
A vazut ca sunt fete care se cunosc mult mai bine,mie una mi-e drag doar sa va citesc si sa scriu ceva chiar daca nu ma fac auzita,dar simt ca fac parte din grup!!!!
Si tot uitam ca vroiam sa va scriu ceva de epidurala:
'eu recomand tuturor mamicilor care vor sa nasca normal sa faca epidurala.Eu am avut sentimentul ca a coborat Dumnezeu din cer si mi-a pus mana pe cap si mi-a luat durerea.De nascut am nascut fara probleme caci am simtit contractiile si momentul expulziei,dar nu ma durea nimic.Si ea se face la dilatatie 4-5 cm nu mai devreme sau mai tarziu.

poze
Iri 10 si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Mamaaa ce suparare pe aici! Eseea au am incercat sa-ti raspund dar din pacate nu stiu nimic despre intepaturile din vagin! In plus eu cred ca Addinel are dreptate: e forte rau sa traim intr-un sres continuu si crede-ma ca eu am fost paranoia in persoana la inceputul sarcinii ( am facut 6 ecografii si vreo 8 determinari de hcg) pana cand doctorul meu m-a bagat in sedinta si mi-a explicat ca-i fac mai mult rau lui bebe! Eu zic ca de asta suntem aici sa ne sprijinim una pe alta , sa ne incurajam reciproc si sa ne impartasim propriile impresii despre sarcina!
Musete o analiza hcg cu repetare la 48 ore te va lamuri daca esti Ok (ceea ce cred si eu dar e mai bine sa te linistesti!) . Cu sanii nu este o regula eu am pierdut o sarcina anul trecut si am aflat abia la 2 sapt dupa in urma unei ecografii ; in acest timp am avut greturi si dureri de sani de care am scapat abia dupa curetaj! Eu iti doresc din suflet sa fiti bine !
Vali5 bafta diseara la control ! Eu Vineri fac eco si nu mai am rabdare...

cristina 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna ziua la burtici!

Am plecat cateva zile si v-ati certat?! Ntzzz!
:)...Eu am fost la mama o zi, am plecat pe ploaie torentiala si am venit pe ninsoare ca de craciun!
Am tras un frig cum n-am mai tras de tare mult timp, drept pentru care de sambata o tin tot intr-o durere si un junghi!
Daca nu m-a dus capul mai mult?!...:)

Va sugerez eu un calcul mai simplu. Daca prima zi a UM a fost (sa zicem) marti 1.08, atunci trimestrul doi incepe in martea cea mai apropiata de 1.11 (ca sa se poata calcula saptamanile...:)))

O zi excelenta sa avem!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Eseea, iti multumesc pentru intelegere! Nu, eu nu vreau sa va parasesc . Chiar nu inteleg de ce sa face-o! De atitia ani gasesc sprijin si intelegre incomensurabile pe acest forum. Eu vin de la niste capitole, in care nu mi-a fost dat sa aud mesaje mai putin prietenoase, gen FIV sau Aspirante optimiste! La aceste capitole am gasit cea mai mare caldura sufleteasca pe care o poate impartasi o fiinta umana, adevarate prietene care se lupta ani de zile cu acest dignostic nemilos : INFERTILITATEA. Eu de 7 ani ma lupt sa am un bebel. Am trecut prin zeci de investigatii si operatii. Insasi procedura FIV nu este o bagatela. Daca te gandesti ca o luna de zile esti bombardata cu zeci de hormoni, daca te gandesti ca punctia se face sub anestezie generala, iar ET-ul este destul de dureros,ai toate motivele sa te agati cu disperare sa nu pierzi acea bobita de mazare pe care am vazut-o in trupul meu acum o saptamana.
Scuze, nu vreau sa fiu patetica, intelegeti-ma , va rog , vreau sa-mi iau toate masurile sa nu pierd bobita! O doresc atat de mult!!!!!!!!!
Pupici, musete 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Monica ce ochi frumosi are fata ta.Nu i-ati pus cercelusi?

Deci:nu stie nimeni menajera in Bucuresti.Asa vrednicute sunteti?

poze
Iri 10 si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

fetelor eu nu am pofta de mancare, mi greata rau de tot si daca ma ridic in picioare(spun asta ca stau mai mult in pat,cu raceala), abia ma pot controla sa nu vomit.iar cand simt miros de mancare moooor de rau...banuiesc ca atunci ii normal sa nu am pofta de mancare,nu?oricum mananc fortat.aaaaaa si am si un gust in gura..groaznic ,nu simt adevaratul gust al mancarii...dar eu sunt foarte fericita, ca stiu ca bebe ii in burtica..hi,hi
piticasigogosica eu nu sunt din bucuresti dar daca vrei i-ti trimit o menajera din Arad.
pupici

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

chiquitita, nu am vrut sa te incurc , dar eu asa am inteles ca se face numaratoarea si mi se pare logica (in mintea mea...) De exemplu, am scris si mai devreme, eu am intrat in saptamana 15 si consider ca am intrat in luna 4. Poate scriu aiureli aici dar pentru mine au sens. Ce analize de ficat trebuie sa faci?
Eseea, nu trebuie sa te superi pe fetele care nu ti-au scris. Poate nu aveau ce raspuns sa iti dea, sau poate au sarit din greseala peste mesajul tau (la ce viteza de scriere e aici...) Nu mai fi suparata !
addinel, imi pare rau ca ai luat o asemenea decizie... Dar trebuie sa o intelegem si pe musete, s-a chinuit mult sa aiba acest copil. Si la un moment dat, fiecare am avut probleme si temeri legate de sarcina - mi se pare normal. Cum a zis si Eseea, trebuie sa ne intelegem si sa ne spirjinim unele pe altele. Avem zile mai bune si zile mai rele, poate sunt si hormonii de vina, poate suntem prea grijulii si vrem sa fie totul cat mai bine pentru bebicii nostri. Poate te razgandesti si revii in grupul nostru
pauly, buna ideea cu pozele ecografiilor in albumul copilului. Ma duc diseara la dr si il intreb daca imi da si poza (aveti idee daca se cer bani in plus pt poza?)
Va pup pe toate!

Valentina 14+
http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Dragelor...zau ca e pacat sa ne necajim pt. asemenea lucruri, in plus, de asta suntem aici, sa ne incurajam reciproc, sa ne impartasim experiente, bucurii, temeri etc. Nu cred ca ne costa nimic daca atunci cand ne simtim optimiste si increzatoare, incercam sa transmitem starea noastra buna si celor mai putin optimiste dintre noi...si le dam putin curaj. Fiecare din noi avem momente mai bune si momente mai putin bune. Stiti cum se zice, prietenii la nevoie se cunosc... chiar motto-ul tau reafirma zicala, Addinel. Te rog mult, mai gandeste-te, inainte sa ne parasesti. Chiar mi-ar parea rau...

Eseea, imi sunteti toate asa de dragi... as vrea sa vorbesc cu fiecare in parte, sa va raspund, sa va felicit cand veniti cu vesti bune, dar de multe ori nu apuc, nu pt. ca n-as vrea, ci pt. ca de cele mai multe ori nu pot tine pasul. Voi sunteti foarte harnicute si scrieti intr-un ritm alert, de altfel mi-e tare drag cand citesc noutati frumoase si ma intristez de fiecare data cand vestile nu sunt asa de bune. Eu pe acest forum ma simt ca intr-o mare familie, si credeti-ma, ca nu exagerez cu nimic cand afirm acest lucru. Ori, dupa cum stim toate, chiar si in familiile reale se poate intampla sa nu putem comunica cu absolut toate rudele atat cat ne-am dori...si nu ne suparam, ne intelegem si ne iubim in continuare, ne ajutam la nevoie, cat si cum putem...

Piticuta, multumim pentru sfaturi! nici eu nu cred ca as avea curajul sa nasc natural fara epidurala...brrrr... Mai am timp sa ma gandesc la asta, deocamdata le iau pas cu pas si incerc sa invat din experienta voastra, a mamicilor cu state mai vechi!

Chiquitita, analizele TGO si TGP (transaminazele) nu se platesc, se fac gratuit cu trimitere de la medicul de familie, odata cu analizele uzuale de sange (tot gratuite): hiv, Rh, hemoleucograma etc...

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

My baby development

Poze cu bebe

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ManuC1010 spune:

pauly vezi ca ecografiile se strica in timp. Se sterg.
Noi am inceput sa le scanam ca sa le avem si ep calculator.
Daca nu poti sa le scanezi, fa-le o copie xerox.

pupici

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Musete nu te mai scuza atat ca n-ai de ce! E normal sa-ti faci griji insa nu-i bine sa exagerezi ( mor de ras cand vad ce viteaza sunt acum!!) Pe mine m-au ajutat mult incurajarile fetelor! Bafta multa !
Addinel poate te razgandesti totusi...
Vali 5 eu pt poza n-am pltit! Acum insa vreau si inregistrare si pt asta cica se plateste in plus!!

cristina 14+

Mergi la inceput