** Mamici de Mai-Iunie 2007 **( 8 )
Raspunsuri - Pagina 17
chiquitita spune:
Musete, pe mine ma dureau groaznic sanii dar mai nou nu ma mai dor deloc.
Am si eu o intrebare: analizele de ficat se platesc?
8+
Vali5 spune:
Mie nu mi se pare asa exact calculul GineiM. Dupa cum a scris ea, lunile 5 si 6 au cate 5 saptamani, si toate celelalte cate 4. Eu calculez altfel (dupa cum am citit pe net): primele 2 saptamani din cele 40 sunt imediat dupa ultima menstruatie si pana la ovulatie. Saptamana 3 de sarcina incepe cu fecundarea ovulului si cu aceasta saptamana incep lunile de sarcina. Cel putin eu asa gandesc.
Valentina
14+
http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe
Eseea spune:
Buna fetelor,
Desi inca ma mai gandesc daca sa mai scriu sau nu aici ( vad ca s-au creat niste grupulete, poate ca e normal...dar am pus si eu o intrebare, am insistat si cu 2 exceptii- merci fetelor- NIMENI nici macar nu a vazut intrebarea mea) am intrat acum in special pt musete. Eu te inteleg perfect, si la mine e o sarcina obtinuta ff greu, si in plus mai am si 2 pierdute la activ. Asa ca e f greu sa fii f optimista in conditiile astea, chiar daca e indicat. Intr-un fel le inteleg si pe fetele pe care le deranjeaza pesimismul dar adevarul e ca pana nu ai trecut prin niste necazuri, nu poti intelege.
Durerile de sani si la mine au fost cu intermitente si ma panicam extraordinar. Greturile au inceput cam din saptamana 7 asa ca stai linistita, mai ai timp. In plus, poti sa nu ai deloc. Sfatul meu este urmatorul : decat sa stai super stresata mai bine mergi undeva si fa eco mai des, chiar daca nu la dr tau. Tu iei ceva tratament de sustinere?
Fetelor cu raceala, urmariti sa nu faceti febra. Puteti lua chiar si un paracetamol sau un eferalgan. In plus, eu cum simt ceva simptome de febra, iau un sirop, se numeste IMUNOREZISTAN, e naturist. De el am citit tot pe forum. Face ff bine.
Doxinu, bafta maine la eco!!
Arturana, tinem pumnii, poate e vorba despre altceva ce vroia medicul sa-ti comunice!
Vali, eu am avut dureri de spate! Uneori chiar mari de tot!
Amely, eu am calculat ca am intrat in trimestrul 2 din saptamana 14.
cam atat.
15w
chiquitita spune:
Eseea, hai te rog nu fi suparata si mai intra pe aici. Sa stii ca peste tot sunt grupulete, si de multe ori fiecare are o suparare, dar e bine sa imaprtasim informatiile pe care le stim.
La alte subiecte si mie mi se intampla ca fetele sa prefere sa discute despre ce cald e afara in loc sa raspunda intrebarilor unei nou venite dar asta e.
Te pup si te asteptam foarte des pe aici!
8+
pauly spune:
addinel nu crezi ca o sa-ti para rau?totusi pentru cateva cuvinte ne parasim una pe cealalta.e alegerea ta, oricum ai grija de tine si de bebe in continuare.te pup
essea de vreo doua zile simt si eu intepaturi in vagin..is ciudate nu?
.am intrebat doctorul si o zis ca ii ceva normal ,din cauza trasnformarilor din interior.te pup
va pup fetelor si haideti sa fim unite
7+
Raza de soare spune:
addinel si eu zic sa te mai gandesti! ma rog...de fapt, e decizia ta dak pleci/ramai pt..nimic! pt k nu s-a intamplat nimic. tb sa ne intelegem una pe alta, sa ne sustinem, nu sa ne luam jucariile si gata.
Eseea, nu sunt grupulete, sunt fete care-s de mult la aspirante-ma rog, pe forum-si care se cunosc mai bine, unele (printre care si eu) cunoscandu-se/fiind prietene in viata reala. asta-i tot.
eu, una, vad multe intrebari, da' dak nu stiu raspunsul, tac.
hai, mai...burticilor, sa mentinem atmosfera de vineri! k tare frumoasa era...
Mos Craciun in...pantaloni scurti
Vine bebe ! 
Eseea spune:
Addinel,, fiindca mesajul tau cu plecarea vine exact dupa al meu, trebuie sa spun ca nu ma simt raspunzatoare totusi ca te-as fi jignit cu ceva. Chiar am spus : "Intr-un fel le inteleg si pe fetele pe care le deranjeaza pesimismul dar adevarul e ca pana nu ai trecut prin niste necazuri, nu poti intelege." Chiar nu inteleg inversunarea ta. Sarcina usoara, fara nicio problema.
Poate totusi te razgandesti...
Fetelor, cred ca important este sa intelegem si problemele celorlalte fete, nu doar sa le expunem fiecare pe ale noastre. Chiar daca unele dintre noi sunt mai pesimiste, treptat treptat vor deveni mai optimiste, vazand ca sarcina merge bine.![]()
Chiquitita, nu prea inteleg la ce analize pentru ficat te referi. Daca te referi la hepatite ( B si C), nu sunt gratuite. Eu cel putin le-am platit, ba chiar de 2 ori
ca a fost o incurcatura cu ele, din cauza careia cateva zile nu am fost om.
15w
pauly spune:
ok...sa revenim...cum va mai simtiti gravidutelor?
eu una abia astept sa vad poze cu bebei si burtici, m-am uitat la mamici din alte luni..si au atatea poze....ii super.fetele care au sarcini mai inaintate cred ca ar putea incepe, sa ne bucuram si noi.vazand astfel de poze ne creste sufletelul.
apropo eu i-mi pastrez toate ecografiile si cand fac albumul lui bbe le pun acolo... mai astept putin cu asta bineneteles, dar ii frumos sa ma gandesc.pupici
7+