** Mamici de Mai-Iunie 2007 **( 8 )
Raspunsuri - Pagina 16
ralucami spune:
Pauly sanatate multa si ai grija ce ceaiuri bei. Unele nu sunt indicate in sarcina. Dar cred ca e OK sa manaci multe citrice (portocale, mandarine, grapefruits) ca au vitamina C si te ajuta sa scapi mai repede de raceala.
Musete nici pe mine nu ma mai dor sanii decat daca f f putin ( eu am obiceiul sa dorm pe burta si atunci ma mai dor). Nu cred ca lipsa simptomului asta ar trebui sa te ingrijoreze.
Fetelor cate pastilute de acid folic /zi luati voi?
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Amely spune:
Neata dragelor! Multumim frumos pt. aprecierile despre poza lui bebe
Abia astept sa vedem toti bebeii maricei si grasuni, si sa mai adaugati si voi pozici pe masura ce faceti, ca tare sunt emotionante!
Pauly, oscilococcinum nu numai ca nu face rau, dar chiar e indicat preventiv, in perioadele de gripa, in special la copii si femei insarcinate. Eu am luat 1 saptamana trecuta, si de acum voi lua cate unul in fiecare saptamana.
Musetico, lasa gandurile negre ca nush' ce-ti fac
O sa fie bine, da? Numai asta sa-ti repeti, intr-una. Offf, stiu ce inseamna sa astepti atata timp o sarcina, iar dupa aia sa sufli si in iaurt... Dar trebuie sa invatam sa ne bucuram de ceea ce ni se intampla, pentru ca e ceva minunat si unic, pt. fiecare dintre noi... si este pacat sa ratam aceste momente extraordinare doar fiindca ne stresam inutil
Arthurana, sunt cu gandurile si sufletul alaturi de tine, va fi bine, o sa vezi! iti tin pumnii stransi si astept vesti bune
Addinel, ma bucur mult ca totul este ok si ti-ai vazut bebicul la eco
Fetelor, deci daca am intrat in 13 saptamani, se cheama ca sunt inca in luna 3 de sarcina? Abia din sapt. 14 incepe luna a 4-a? Ca si io mi-s mai blonda...![]()

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"
My baby development
Poze cu bebe
12+
Vali5 spune:
quote:
Originally posted by Amely
Fetelor, deci daca am intrat in 13 saptamani, se cheama ca sunt inca in luna 3 de sarcina? Abia din sapt. 14 incepe luna a 4-a? Ca si io mi-s mai blonda...
Da, si eu am calculat cam la fel. In 13 saptamani esti inca in luna 3 de sarcina. Eu am incheiat 14 saptamani si de abia acum consider ca am intrat in luna a 4-a (din saptamana 15) Sper ca nu zic prostii pe aici...
Valentina
14+http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe
mica0307 spune:
Heeeeeeeeei am revenit
Dupa 4 zile la Lisabona si 1 saptamana de mutat. Dar avem o casa super frumoasa.
Nu am citit inca ce ati scris dar azi am timp.
Sper ca sunteti toate bine si nu o sa mai avem surprize neplacute.
Sper ca si bebe meu e ok. Am muncit mult saptamana trecuta insa ma simt tare bine. Si fericita.
Pupici pe burtici,
Mica
12+
Vali5 spune:
Ralucami, eu iau o pastila de acid folic pe zi + o pastila de Materna - asa mi-a recomandat doctorul.
Arthurana, te asteptam cu vesti!
Valentina
14+
http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe
Vali5 spune:
Bine ai revenit, mica0307!
Felicitari pentru noua casuta!
Valentina
14+
http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe
mica0307 spune:
Fetelor ce mult ati scris. Cat am de recuperat.
Felicitari noilor venite in odisee.
Sa va povestesc ceva. Eram acasa sambata cu 2 tamplari care puneau plinta la parchet. Unul l-a intrebat pe sotul meu daca sunt insarcinata. Sotul e ezitat sa spuna ceva (nu am anuntat pe nimeni inca) dar tamplarul a zis ca sunt insarcinata ca uite de vede burtica
.
In momentul ala am constientizat si eu. Fetelor
mi se vede burtica. Cei drept este micuta, DAR SE VEDE.
. Am fost super fericita cand am constatat asta.
Pupici,
Mica
12+
pauly spune:
fetelor multumesc pentru raspunsuri...sunt totusi fericita ca nu fac febra,beau ceaiuri de fructe cu multa lamaie si miere..dar partea nasoala e ca i-mi vine sa vomit,dar cel putin asa sti ca bebe ii bine, dar exact cum spune addinel fruntea sus
sa lasam gandurile pesimiste.
musete nu te necaji, noi suntem aici pentru tine. e normal sa ai tot felul de preocupari si griji, dar cred ca addinel vroia sa zica sa nu te lasi coplesita.si eu am obtinut sarcina greu ,dupa ani de asteptare deci i-ti inteleg teama perfect dar hai sa ne bucuram de ea pas cu pas.de aia suntem pe acest site, sa ne ascultam una pe cealalta, sa ne dam sfaturi si sa ne impartasim bucuriile. te pup
va pupic gravidutelor
7+
Raza de soare spune:
pe scurt, k scriu si tot pierd mesajele...nu pleaca nimeni, nici addinel, nici musete!!!
Mos Craciun in...pantaloni scurti
Vine bebe ! 
piticasigogosica spune:
In sfrasit va
si eu din urma...
In we nu intru pe aici.
Pauly,ai grija de tine.Felicitari pentru eco cat despre marime nu-ti face probleme.
.Cu balonarea am constatat si eu la fel,dar mai les dimnineata dupa ce merg la wc e totul ok,adica se vde burticuta dar mica asa cum ar trebui,peste zi ma balonez de la mancare.Cu raceala ai grija,eu am racit doar in sarcina pierduta si in afara de bai fierbinti cu sare la picioare,frectie si transpirat,ceai si lamie,nimic nu aveam voie.
Addinel felicitari si tie pt eco si nu te supara asa repede 
Arthurana,tine-mi pumnii sa fie bine,eu cred ca va fi bine 
Vali durerile de mijloc cu siguranta sunt datorate efortului.Si eu in we am trebaluit si abia ma miscam de spate.Ar trebui sa ne cumintim.
Dana,ce frumos gemeni bivitelini,poti sa faci fata si baiat.![]()
Musete sanii pot fi durerosi sau nu,sunt zile in care dor mai tare sau mai putin,perioade cand cresc mai repede sau mai incet,deci putine simptome se pot inscrie ca fiind "normale"Cat despre avort=sangerare asa e,insa exista si sarcini oprite in evolutie.GAndeste-te ca oricum nu poti face nimic,natura isi urmeaza cursul,trebuie doar sa ai grija de tine si sa gandesti pozitiv
Mica bine ai venit si FELICITARI!Cum e casuta?Casa pe pamant.E deja amenajata?Si eu sunt de ceva timp in amenajari,dar...merge greu.
Burtici voi mai luati acid folic.Eu sambata am ramas fara fiindca Iris a gasit cutiuta si le-a inghiti pe ultimele 4
.ce era sa-i fac,bine ca nu ai fac rau 
Si alta intrebre:fetele din Bucuresti aveti femei care va ajuta la curatenie.As vrea si eu sa o schimb pe a mea,ma ajuta cineva?
poze
Iri 10 si Iris