** Mamici de Mai-Iunie 2007 **( 8 )
Raspunsuri - Pagina 14
poohy spune:
Pauly, nu stiu de balonare
Pe mine nu ma mai incap blugii (bine, pot sa ii inchid, dar ma strang si nu imi place). Cantarul arata ca m-am ingrasat cel mult 1 kg (dar dupa o masa copioasa) asa ca ma gandesc ca poate sunt si eu balonata... Sarcina e prea mica sa inceapa sa creasca burta, nu? Ce e ciudat e ca ma asteptam sa ma fi ingrasat mult mai mult - eu de obicei ma abtineam de la mancare, mergeam la aerobic de 2 ori pe saptamana, si acum nu ma mai misc deloc si mai si mananc foarte des (de cate ori mi se face rau)
In legatura cu mancarea - eu nu i-am mai simtit gustul cam din saptamana 6-7. Nimic nu mai era ca inainte, si nu simteam ca mi se face foame, ci rau.
Acum am inceput incet-incet sa mai simt gustul (dar nu pentru toate tipurile de mancare), si mi se face si un pic de foame pe langa rau :-)
Mai dau afara, dar trece repede
Acum sunt vesela pentru ca tocmai am vorbit cu o prietena care a nascut usor, in 3 ore, fara mari dureri :-) Pe ea a deranjat-o mai mult epidurala pe care i-a facut-o la dilatatie 8-9 - si a ramas amortita pana a doua zi dimineata, de nu putea sa produca la toaleta
(a nascut in 2003 - dar pana acum nu intrasem in amanunte)
Ma binedispune sa citesc si forumul mamicilor de noiembrie-decembrie, cu fulgusorii lor :-) Hai ca se poate si sa ajungem si noi acolo cu toatele sanatoase si cu bebei mici de ingrijit :-)
10+
http://image.lafemmebonita.com/c/f199908.jpg
poohy spune:
As fi vrut sa stiu si eu ca se pot lua medicamente pentru dureri de cap - am stat 3 zile in pat cu compresii reci si simteam ca imi plesneste nu alta capul... Dar a trecut ;)
10+
http://image.lafemmebonita.com/c/f199908.jpg
arleena spune:
Buna burtici frumoase!!!
am trecut sa vad ce se intampla p-aici...ma luase nostalgia....(eu am fost la mamici de mai-iunie 2006)
creola vad ca ai preluat stafeta.....felicitari inca odata pt gemeni si iti doresc multa sanatate si forta sa duci pana la final sarcina cu bine....a inceput sa se vada burtica?nu sti ce fel de gemeni sunt?
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete1 www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete2
nasterea
pauly spune:
fetelor multumesc de raspuns.
carrie si eu sunt la fel, plang din orice, dar si ma enervez din orice...sotul meu chiar zicea ca is foarte sensibila.
vineri cand am vazut emisiunea "dansez pentru tine" ,pangeam de fiecare data cand spuneau necazurile fiecarui concurent, iar sotul meu ma lua in brate si zicea ca nu m-o vazut niciodata asa de sensibila.![]()
poohy ma regasesc si in relatarea ta,cand mananc ma balonez, foame nu am doar greata si acuma vad ca o aparut si o durere de gat.sper sa nu racesc, sotul meu o fost racit si am rezistat cu stoicism...dar se pare ca i-mi da tarcoale.ma indop cu ceaiuri,vit c ,sucuri de portocale si speranta ca nu o sa racesc.
7+
chiquitita spune:
Cheburashka ce bine ca ne-ai incurajat. De abia asteptam si noi sa ne simtim mai bine. Mi-a venit si mie o pofta de varza nebunaaaa.
Apropo de ingrasat, eu incep sa fac un burtoi, care jumate e grasime. Eu am un corp mai cu forme, cu o burta mai rotunjoara, chiar credeam ca se va vedea mai tarziu, dar m-am inselat. Ma strang toti pantalonii.
Va pup si va doresc numai bine!
8+
Creola spune:
Buna seara!
Arthurana sa dea Doamne Doamne sa ne aduci vesti bune!
Carrie eu sunt bine,ma numar printre norocoasele care nu prea sufera din cauza sarcinii,acum mi-a venit si pofta de mancare.Imi pare rau ca esti racita;stiu cum e deoarece am trecut si eu prin ceva asemanator in urma cu 3 saptatamani.Am baut ceaiuri cu lamaie ,ce m-a tinut mult a fost nasul care s-a oprit din curs destul de greu.Abia astept sa merg si eu la
.Multa sanatate si mu lasa emotiile sa te bulverseze prea tare caci suntem pe maini bune!
Arleena multumesc!Da a inceput sa se vada burtica si sunt tare mandra
Gemenii mei sunt bivitelini,au fiecare sacul si placenta lui.
Laura balaura bine ai venit printre noi.Sarcina usoara si 
sanatosi.
Va doresc tuturor o saptamana frumoasa si linistita !
Dana
9+
Lauraa spune:
Buna seara fetelor!
Am ajuns si noi din ROmania, am fost doua saptamani acolo,am venit aseara. Inca nu am citit din urma prea mult,am vrut sa va salut si sa va spun ca noi (eu,Lara si Bebe) suntem bine, ne-a priit vizita la parinti,ne-au cocoloshit si ne-au rasfatat ceva fantastic! Bebe a inceput deja sa miste, la 14 saptamani,unii zic ca e extrem de repede dar eu cred ca depinde si de senzitivitatea mamei in zona respectiva.Lara a miscat tot foarte repede,pe la 15-16 saptamani (adica ma refer ca am simtit eu ca au miscat,de miscat misca ei de la bun inceput :) ) .
Dintre teste eu am facut pana acum masurarea pliului nucal si un test de sange special, ma mai gandesc daca vreau sa fac amniocenteza..inca nu ne-am hotarat.
Cam atat de la noi,
Laura,Lara si
Surpriza
pauly spune:
lauraa bine ai venit la odisee si sa-ti traiasca puiutul.
eu fetelor din pacate
m-am trezit cu aceeasi durere de gat,si nasul partial infundat.de ieri beau pe ceaiuri pana i-mi vine rau.sper din suflet sa treaca ...mi frica sa nu-l afecteze pe bebe.stiti voi mai un stranut, mai un suflat de nas...care a-ti mai trecut prin asta va rog sa-mi spuneti cum v-ati tratat?.el il sun pe doctor azi ca incep sa ma sperii.
mentionez ca nu am febra.
va pup fetelor si astept raspuns.
7+
musete spune:
Fetelor, ajutati-ma si pe mine va rog! Sunt la rpima mea sarcina si sunt panicata rau. Lunea trecuta, adica de 30.10., am fost la doctor. la ecografie, cu sondita, doctorita a reusit sa-mi vada punctuletul, desi tare frica imi era ca nu-l poate vedea. In fine, dupa micul interogatoriu ,m-a felicitat, mi-a dat prima poza de album cu un punctulet, mi-a zis ca este bine fixat, intrauterin , 6-7 saptamani. mentionez ca de duminica trecuta au inceput sa ma doara sanii.
V-am mai scris ma pipai in fiecare zi sa vad cum sunt. Din cate am inteles, daca te dor si sunt umflati, putem sta linistite, sarcina evolueaza normal. Numai ca, durerile mele s-au atenuat considerabil. Parca sunt mai umflati, sau doar in creierul meu de blonda....
Nu am greturi, nu am pofte, noptile nu ma odihnesc extraordinar, in mici intepaturi, dureri in zona plevina, cred....
sUnt programata la echo abia pe 15.10. sunt disperata, cum e cu durerea sanilor? Pe voi va mai dor?
Pupici,
Musete
6+