Endometru,monitorizari,ovulatie,TB,stimulare144
Raspunsuri - Pagina 29
oana_r spune:
mirella spor la prestat. ma bucur ca analizele au iesit bune
oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos
noela_carmen spune:
oana, eu nu sunt dj mama, dar sunt pretina cu ea, si daca are treaba n-o sa-ti poata raspunde prea repede.
temele se pare ca ti le-ai facut bine, am o completare insa , ca sa eviti unele confuzii:
dupa ovulatie TB poate sa scada in ziua in care posibulul embrion se implanteaza. intre 5-7 zile de la conceptie, deci nu in ziua 26. data asta nu e batuta in cuie, depinde cand se implanteaza outzul.
daca testul de ov. a iesit pozitiv in ziua 15 e posibil sa fi ovulat in ziua 16 si deci ar fi posibil ca ceea ce banuiesti sa fie adevarat.
pe vremea cand imi urmaream si eu TB, la fix 7 zile de la cresterea acesteia veam o scadere 0.3-0.4 grade dupa care in ziua imediat urmatoare crestea la loc, sau poate mai mult. insa la mine nu s-a petrecut minunea.
nu's de ce traiesc eu cu impresia ca outul meu se fecundeaza, dar nu ramane cu mine din cauza problemelor pe care le am cu endometrul.
ca sa vezi cum e viata asta, unele fete au endometrul prea mic pentru implantarea outzului, la mine e prea gros!!!
ancuta, am vazut ca te-am lasat pe maini bune. fetele au avut grija de tine cum au stiut ele mai bine.
hai, capul sus! ce poate sa fie in cel mai rau caz? o dereglare...nu-i nimic grav! asta se poate rezolva cu tratament, dar nu cumva sa faci tu unul dupa urechea ta; indiferent ca e naturist sau nu. trebuie mai intai sa depistezi problema. chiar daca ti-e frica, trebuie sa faci analizele hormonale, musai;
ce nu face o mamica pentru puiul ei, nu-i asa?
trebuie sa-l ajuti sa vina la tine!
nici eu nu-s asa incantata cand trebuie sa mi se ia sange, insa lucrez cu creierasul;imi imaginez ca nu dureaza mult, si ca e doar o intepatura, si ca sa fiu sigura ca nu fac figuri pe acolo, nu ma uit, si ma gandesc la cu totul altceva.autosugestia sa stii ca face minuni!
incearca...
ancadragoman spune:
Noela multumesc si stiu ca ai dreptate.Azi o sa merg l medic,la Municipal si o sa vad ce spune.O sa fac toate analizele ca trebuie sa le fac numai sa il am pe bbb meu.
anca
poze nunta
oana_r spune:
noela_carmen
multumesc mult,mai am o speranta.
oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos
Avalon spune:
Neata, fetele!
Eu nu mai stiu in ce zi sunt iar termometrul l-am aruncat, cred ca s-a stricat ca-mi arata numai temperaturi intre 36,5 si 36,7. Altul nu-mi cumpar ca m-am plictisit.
Pupici si bafta la monitorizari!
oanaonyx spune:
Buna dimineata!
La multi ani tuturor Mihaelelor si Gabrielelor si sa va ajute Dumnezeu sa deveniti cat mai curand mamici!
Am un CM ceas, la 28 zile (exceptie: acum 2 luni a avut 30 zile). Mi-am facut To care au inceput sa se pozitiveze din Z15. Am "prestat" cu simt de raspundere, culminand cu Z13 si Z16. In Z16 a fost cu secretii f.f. abundente si ceva dureri de burta. In Z17 pe test nu a mai aparut a doua liniuta si nici secretii nu am mai avut. Am sanse sa fi ramas luna asta? Cam dupa cat timp apar simptomele (orice simptome) de sarcina? Acum sunt in Z20 si ma doare destul de rau capul, mi-e un pic greata si ieri seara m-a durut serios abdomenul inferior. Stiu, e posibil sa fi devenit paranoica dupa 4 luni de incercari nereusite.
Multumesc pentru raspuns si va pup pe toate!
ancadragoman spune:
Avalon imi place cum gandesti si de luna viitoare te urmez.
Si eu am obosit si m-am si plictisit...
anca
poze nunta
nemary spune:
Anca, imi pare rau pt.testul tau negativ. cred ca este f.bine ca mergi la medic. o intrebare am si eu: la cine mergi la Municipal?
la mine azi e z23, tb 36.9. dimineatza am avut niste ameteli de abia ma mai tineam pe picioare. am luat 2 fiole de ca+mg dar tot nu mi-am revenit complet.
o zi minunata,
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
poze
RAMONELLA spune:
Mai fetelor cum e cu ovulatia asta,ca pe mine ma tot doare ceva de ieri,in partea dreapta?Parca e o durere surda,care merge putin prin picior.Sa fie ovulatia,sau poate ceva raceala?Poate ca acum incep sa devin obsedata de ovulatie.A,si aseara parca a inceput si in partea stanga.Oare ce sa fie?Sunt in Z13.Ciclul meu are cam 28 zile.
NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel