Endometru,monitorizari,ovulatie,TB,stimulare144
Raspunsuri - Pagina 28
dj_mama spune:
Urez tuturor forumistelor care-si sarbatoresc onomastica azi ca Sfinții Arhangheli Mihail si Gavril sa va acopere cu aripile lor si sa va mijloceasca Raiul!
Meda, sa stii ca n-am dormit. Am plecat cu colindatu' de cu dimineata .
Ati zapacit-o rau pe biata Anca. Ca sa vina mai repede menstra, da, se da progesteron. In nici un caz doar 2 pastile. Extractul de zmeur mai poate sa ajute, fiind progestativ dar nu ajuta singur. Se poate face cura minim 3 luni.
Ancutza, sa nu te necajesti dar in cazul in care n-ai verificat hormonalele din zilele 2, 3 sau 4, cred ca n-ar trebui sa ratezi aceasta menstra sa le faci ca sa constate dr. ce se petrece.
Nu fii suparata pe mine . Daca era sarcina se pozitiva pana acum, chiar daca ai fi ovulat pana si in ziua 25 .
ancadragoman spune:
Fetele va multumesc pentru tot.
Dimineata am mai facut un test si este negativ.
Deci nu e bb...
anca
poze nunta
oana_r spune:
poate ma ajuta dj_mama.sunt Z 23 si m-a scazut temperatura de la 37 la 36.8 ultimul CM si cel mai lung a fost de 29 zile.dupa teste si temperatura cred ca am ovulat in z15,am prestat din Z7 pana in Z20.
am citit undeva pe net ca e posibil sa scada in Z26 si daca creste la loc e posibil sa fi sarcina.
oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos
mirella76 spune:
Neata fetele!
gata.. am mai taiat o analiza de pe lista: spermograma...
Rezultatul dr.Matei a fost normospermie si totusi avem o mica problema
cuin sensul ca au mobilitatea progresiva < 50%, dar cica se compenseaza cu cantitatea ejaculata si de aceea rez.ramane normal.
Oricum am sa si voi ramane insarcinata si daca va fi nevoie sa stau in cap.
Pe 15.11 merdem la dr.Tutunaru, pacat ca atunci voi fi dupa ovulatie. Azi z14 voi incepe testele de ovulatie.Temperatura 36.6.
pupici
mirella