Gradinita Aschiuta sector 4 _ Feriti-va !!!
Raspunsuri - Pagina 4
Briantis spune:
Ce s-a intamplat ieri mi-a pus capac !Sotul meu l-a luat pe Andrei acasa de la gradinita fara ca educatoarele sau cineva sa-i fi spus ceva ,pt ca acasa sa constate ca ca copilul are un ditamai cucuiul in ceafa !Nici macar nu putea sa-l aseze pe spate in pat ca sa-i schimbe pampersul .Eu am lucrat pana azi dimineata si azi am fost la gradinita sa intreb cum si unde ,in ce s-a lovit .Inconstientele de educatoare nu recunosc nimic !Sunt culmea !Atata prostie nu am vazut in viata mea !Copii ,sunt copii ,se pot lovi ,se intampla accidente insa sa nu-ti spuna nimeni nimic ???Chiar in halul asta de inconstienta s-a ajuns ?O lovitura la cap nu e o zgaraietura care trece si gata !Doamne am niste nervi !
Pur si simplu nu pricep cum poate fi cineva atat de tampit incat sa treaca sub tacere un asemenea lucru !
Am fost cu Andrei la doctor care a confirmat faptul ca e lovit ,are hematom epicranian si trebuie urmarit ,ferit de soare si asa mai departe !Imi vine sa ma duc sa le strang de gat !
Dupa experienta noastra la gradinita asta nu pot sa zic decat feriti-va !Mai ales ca saptamana trecuta am vazut cum un copil din grupa lui Andrei era luat acasa de parinti cu o lovitura proaspata la fata .Probabil ca pe aia nu au trecut-o sub tacere ca se vedea de la o posta .Or fi crezut ca noi suntem dusi cu sorcova si nu observam ditamai lovitura la Andrei !Nu-mi vine sa cred ca exista astfel de oameni !Nu-nteleg ce cauta acolo sa aiba grija de copii !Nu exista decat 2 variante la fel de grave :copilul s-a lovit sau a fost lovit si mint cu nerusinare ca nu s-a intamplat nimic sau i-au lasat nesupravegheati si habar nu au cand si unde s-a lovit !
Mama lui Andreiutzu
Andreea_k spune:
Briantis imi pare tare rau pt ce vi s-a intamplat si mai ales pt dragul de Andrei.Eu chiar ramasesem cu gandul la gradi asta ca imi placuse cand am vizitat-o.
Prima oara am inscris-o pe Maria la Prichindel ( nici nu vreau sa-mi mai amintesc ) , era oribil dar macar au avut bunul simt sa ma sune intr-o zi sa-mi zica ca fii-mea alerga si a dat cap in cap cu prietena ei din lipsa de "sicron".I se invinetise putin ochiul si chiar ma speriasem sa nu am vreo vizita de la stii tu cine si sa zica ca am batut copilul sau mai stiu eu ce.
Noi acum suntem OK , suntem la Ciupercuta ( de stat ) si cu bune si cu rele dar oricum e mult mai bine decat acolo.