Gradinita Aschiuta sector 4 _ Feriti-va !!!
Raspunsuri - Pagina 2
vali2000 spune:
Artemis stai cumva in sectorul 4???Spune-mi si mie unde e gradi de care zici ca si eu vreau sa il dau pe Sebi la primavara sau chiar dupa sarbatori.Si cea catolica unde este????
Artemis1578 spune:
Da, Vali, in sect 4 stau. Gradi Catolica este la Eroii revolutiei, iar cea de care sunt acum interesata e la "geamuri multe", langa scoala 120.
Anka
si Ubitu
Athina
vali2000 spune:
Ar fi super eu stau la metrou Eroii Revolutiei.
Si zici ca gradi de stat e buna????Oare or face inscrieri si acum???
Ai vreun nr. de tel. sau nr. gradinitei???
Si la cea catolica de la ce varsta ii primeste ca sebi a facut 3 ani pe 21.11.2006.
Multumesc mult de tot pt. raspuns
Artemis1578 spune:
Valentina, nu am nr de tel de la cea de stat, eu o sa ma duc sa vad locul si sa imi fac o parere zilele astea...........
Dar toti parintii din cartier, mi-au zis ca e f buna si sunt extrem de multumiti!
Cat despre cea catolica, mai bine dai tu un tel si intrebi. Al meu ar avea in sept viitor 3 ani si ceva, dar cum nu fac grupa mica.........n-am sanse!
Vezi ca-ti dau un pm. ok?
Edit: n-ai pm activat!
Anka
si Ubitu
Athina
vali2000 spune:
Artemis mi-am activat PM poti sa imi scrii.
Am citit acum un pic despre gradinita catolica si am inteles ca trebuie sa il inscrii cu un an doi inainte.......
vali2000 spune:
Artemis dar crezi ca am vreo sansa ca am auzit ca trebuie inscris cu 1-2 ani inainte.Oricum eu incerc![]()
Artemis1578 spune:
Da, acum il inscrii pt la anul! Asa stiam si eu. Dar nici chiar 2 ani!
Mi-a suflat o pasarica o chestie...........cum ca ar fi in floare si acolo favoritismele..........si ca s-ar face grupa mica, dar s-au ocupat toate locurile si acum refuza.............
Eu din Aprilie tot sun! Atunci mi-au zis ca sunt locuri si sa sun in Decembrie...........am sunat in Nov si cica nu fac grupa mica! Chiar nu stiu nici eu ce sa mai cred! 
Anka
si Ubitu
Athina