Gradinita Aschiuta sector 4 _ Feriti-va !!!

Gradinita Aschiuta sector 4 _ Feriti-va !!! | Autor: Briantis

Link direct la acest mesaj

Cine are copilul la gradinita asta? Eu l-am inscris pe Andreiul meu acolo pt ca mi-a placut grdinita .O sa incepem saptamana viitoare ,insa nu prea stiu mare lucru despre gradinita .
As vrea sa-mi impartasiti din experientele voastre bune sau rele.
Multumesc.

Mama lui Andreiutzu

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Chiar nu stie nimeni ,nimic?Am mai cerut relatii si despre o cresa ,cand m-a interesat si iarasi nu am primit nici un raspuns .
Inteleg ca nu are nimeni copilul acolo.
Mai astept putin si daca tot nu stie nimeni nimic o sa sterg subiectul ca sa nu ocupe locul degeaba.

Mama lui Andreiutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

Pot sa iti spun ca Profesorii nostri Trasniti fac vizite micutilor acolo. Mie imi place foarte mult gradinita."Craciun de vis pentru batranii nostrii"http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87212
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro

Mergi la inceput

Multumesc Buggy .

Mama lui Andreiutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

Briantis poate m-ai putea ajuta cu ceva informatii despre gradi: locatie, preturi, etc......... Daca incep munca in ianuarie......o sa am nevoie de o gradi pt cateva luni, pana la vacanta de vara.

Anka si Ubitu

Mergi la inceput

E pe strada fagetului ,cumva in apropierea sectiei 16 politie .Taxa e de 7 mil jumate ,lunar ,la programul lung .
De aratat arata super ok .Noi inca nu am inceput ,doar ne-am inscris ,astfel incat mai multe nu stiu sa-ti spun.

Mama lui Andreiutzu

Mergi la inceput

Multumesc mult, o sa ma interesez si eu. Ma ajuti si cu un nr de tel?

Anka si Ubitu

Mergi la inceput

3321208 sau 0721 649118 .Daca vrei ,te poti uita pe www.gradinite.com ,sunt si poze cu gradinita acolo.

Mama lui Andreiutzu

Mergi la inceput

Merci mult, te mai astept si cu alte detalii cand incepeti gradi!

Anka si Ubitu

Mergi la inceput

Am inceput gradi de ceva timp si pot sa spun ca sunt cam dezamagita.
nu cred ca am reusit sa mergem 3 saptamani din astea 2 luni .Si de unde pana ieri ma gandeam ca asa e la inceput ,ca pana se imunizeaza ....etc ,ieri m-am umplut de nervi cand am vazut cum o mamica isi lasa copilul la gradinita cu medicamentele de raceala dupa el si ii dadea indicatii pretioase educatoarei cum sa i le administreze .
Daca sunt de acord ca un copil poate sa mai tuseasca dupa o viroza tratata si sa nu fie contagios daca e adus la gradinita , cu adusul cu nurofenul si alte alea dupa el nu sunt de acord .Asa cum eu imi tin copilul acasa cand e bolnav ,asa ar trebui sa faca si altii .Si eu fac eforturi diperate ca sa aiba cu cine sta copilul cand nu-l pot duce la gradinita .
Mai am si alte nemultumiri ,dar pt acum ma limitez la una.

Mama lui Andreiutzu

Mergi la inceput

Imi pare rau sa aud asta.
Eu m-am decis sa il inscriu la stat, gradi catolica cica nu face grupa mica la anul, asa ca il voi duce la una de langa mine unde au mai fost copilasi de prin cartier si toti parintii sunt super multumiti.

Anka si Ubitu Athina

Mergi la inceput