Mamici de noiembrie - decembrie 2006(54)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

eu zic ca am priceput ce e de facut,chiar am dat o incercare,si o previzualizare si iese bine,cu toate capitolele puse,cu tot.bineinteles ca nu am dat SEND ,ca suntm abia la pag 17.in mod normal ,dupa cum vad eu ca arata trebuie sa mearga,ca orice mesaj,dar asa e prima data..pana vad ce iese..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

stiu ca de mult n-am scris pe aici, insa nu reusesc nicidecum sa tin pasul cu cititul.
Am ajuns si noi in 39w si 4d, ma sperie un pik toate astea, insa imi fac curaj ca totul va fi bine si prind curaj de la fetele care au nascut deja, deci felicitari pentru:
Zina cu Rares
Deny75 cu Irina
Kokorina cu Pascal Andreas si Sophia Maria
Cipi13 cu David Andrei
Adinazot cu Alessia
Atudor cu Tiberiu Mihai
Porumbita80 cu Mario Gabriel
Dandusa cu Crina
Bamboletta cu Antonia
Otikerekes cu Norbert
Almo cu Ana Nicole
Mirona cu Karina Ioana
Mayaione cu

Va doresc recuperarea si acomodare cit mai rapida, mult laptic si bb cuminciori!
Kokorina, mereu te-am admirat p/u optimismul tau, ai doi ingerasi trebuie sa fii tare p/u ei si sint sigura ca Sophie in curind va veni si ea acasa
Adina, felicitari si tie p/u atita curaj si putere, stiind ca sarcina ta a fost cu risc
Va admir pe toate!
La cele care n-au nascut inca, le doresc nastere cit mai usoara, recuperare rapida, mult laptic si -ci cumintei
Sper si eu sa pot face fata la tot ce ma asteapta

Va anunta moldovencele de peste Prut cind voi face cunostinta cu -ul meu

lia_c
lucrusoare baby

Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Felicitari Mirona!

Felicitari almo!

Felicitari mayaione!

Sa aveti parte de bebei veseli si sanatosi, sa veniti acasa cat mai curand si refacere rapida!

Doamne, atatea vesti bune!

Vreau si eu bebele meu, vreau sa-l tin in brate, vreau sa treaca timpul mai repede!
Azi am avut si eu o zi mai proasta, imi venea sa ma iau la bataie cu cineva, dar cu cine sa te bati? Sper ca maine sa fie mai bine pentru toata odiseea, ca am mai vazut fete triste si pe aici.
Va pup si haideti sa avem o zi minunata maine, vreti?

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

buna dimineata, mamici si bebici!

azi se pare ca va fi o zi mai frumoasa, nu la fel de inchisa decat ieri, asa ca sper ca si moralul tuturor o va duce ceva mai bine.

se cheama ca azi mi-am facut de cap cu somnul, de abia acum m-am trezit! sunt o nebunatica, nu?

vreau sa raportez niscaiva dureri, cam la nivelul apendicelui, dar si in stanga si in dreapta, atunci cand ma ridic brusc. de fapt, ori in stanga, ori in dreapta, pe rand, nu simultan. cred ca solutia ar fi sa nu ma mai dau asa vioaie si sa nu ma mai ridic brusc, nu?

bebelina e in continuare de centru-dreapta sus, sa mai stea acolo, inca nu e cazul sa o apuce plimbarile!

aelita felicitari pt curaj si multumiri! e clar, fi-mea nu o sa fie calculatorista, ca nu o sa aiba de la cine sa mosteneasca talentul, ci mai degraba anti-talentul...

va pup si sa aveti o zi buna!

chris 35+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebyta spune:

BUNA DIMINEATA spun si eu tuturor burticilor ,si de ce nu si proapetelor mamici sa aveti o zi cat mai buna !
MULT CURAJ burticilor care urmeaza si eu trec printr-o depresie crunta ...nu stiu ce se-ntampla dar de la o zi la alta mi-e tot mai greu mi-e frica si tot ma gandesc ca nu voi fi in stare sa fac fata schimbarilor......GATA
O ZI BUNA si promit sa va citesc !

*bya*38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Buna dimineata!

Aelita, vad ca te-ai incumetat la instructiuni si probleme administrative....BRAVO...hai ca voi fi si eu aici cand deschidem capitol nou, da'-s convinsa ca te descurci! Keep in touch...

Oana 32+ cu Denis Cristian
Disney bb

Personality can open doors, but only character can keep them open!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

neata fetelor!

cris tot asa matinala? eu am descoperit reteta:ma uit la un film pana pe la 1-2 si pana la 8 cel putin dorm bustean.plus inca vreo 2-3h de pranz, normal...

bebyta si eu sunt la fel de panicoasa.cu cat se apropie momentul mai tare ma gandesc ca poate nu o sa fac fata si cu nascut natural si cu alaptat ( 1AN!!!!), mi e frica de depresia de dupa...

din ciclul 'voi ati patit asa?' va mai zic una: m am trezit azinoapte din cauza de bb care misca foarte foarte tare. si vreo 10-15 min nu am putut deloc sa adorm pt ca, fara sa fie burtica tare, aveam niste dureri ciudate-nu f puternice, dar destul- in toata zona dintre sani si dansa. adica si burta si spate. m am cam speriat, am vrut sa merg la spital dar am reusit sa adorm. deci, ati avut asa ceva?

dianocica, 34s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

dianocica n-am avut si nu stiu ce sa iti zic. probabil vreo contractie, dar daca ai si dormit dupa aia, nu cred sa fi fost o contractie adevarata. ce, crezi ca gata, scapam si noi repede repejor si pana la craciun o sa fim mame cu experienta? cred ca nici o sansa, bebeii nostri or sa il astepte pe mosul cat mai mult in burtica si de abia atunci, in loc sa ne bucuram de cadouri si mancaruri bune, o sa fim cu nervii la maximum, ca uite ca fata mea nu mananca, sau ca nu pot sa o opresc din sughitat, sau ca avem o productie record de scutece murdarite...

chris 35+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Danidani, bine ai venit printre mamicile noastre de nov-dec...oricum esti pe ultima suta de metri, asa ca-ti tinem pumnii si ne rugam sa fie totul bine si pentru tine, si pentru bb...cu tensiunea am vazut ca te-ai mai linistit ca ti-au mai explicat fetele ce si cum...Ai grija de tine!
Cleo, transmite-i lui Dolores milioane de pupici de incurajare de la mine, ok!!! Trebuie sa-i fie tare tare greu in spital...
Lia_c, chiar ieri ma uitam pe listutza noastra de gravi si ma intrebam daca ai nascut sau ba, ca esti cap de afis ...Iti tin pumnii sa fie totul bine si pentru tine si sa ne dai vesti cat de repede poti!
Donia, unde-i tonusul tau optimist cu care ne-ai obisnuit???? Sper ca azi sa te simti mai bine...
Chris, tu mai poti sa te ridici brusc???? Bravo pentru vioiciune, insa nu e prea indicat sa faci asta...eu inainte sa ma ridic din pat, ma rostogolesc pe o parte si apoi ma ajut din mana si umar pentru a ma ridica...mai rau ca o baba de 80 de ani, dar asta e
Bebyta, si tu ai intrat in depresie??? Nu te mai gandi, sigur vei face fata noilor schimbari din viata ta....instinctul de mama este foarte puternic banuiesc si ne vom descuca...frica si mie mi-e de nastere, dar n-am ce fcae, ca tot trebuie s-o fac intr-un fel sau altul...
A_deju, la treaba cu vergeturile...nici eu nu am pe burta si sper sa scap, ca oricum am facut pe solduri si sani...macar burtokul sa fie frumos...Asa ca da' de scapam...
panaa, galerie pentru tine...
Luciaro, bine ai revenit printre noi...Eu n-am auzit ca la cezariana sa nu prinda anestezia...si in majoritatea cazurilor se face rahianestezie si nu peridurala...cel putin in Cluj! si sa ne dai de stire cand vine bb pe lume!!!
Tema zilei de ieri: nu-mi pregatesc sanii nicicum, pentru ca nu e nevoie. Asta scrie in toate cursurile de alaptare, las natura sa-si urmeze cursul. Nu stiu, poate cele cu mameloane ombilicate ar trebui sa faca ceva!
Ramsan, Raluca, Alex ...

Revin...

Oana 32+ cu Denis Cristian
Disney bb

Personality can open doors, but only character can keep them open!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Sunt o mamica de septembrie-octombrie si mi-am facut in sfarsit timp pentru a va ura nasteri usoare si bebei sanatosi, iar celor care deja au nascut, felicitari iar bebeii sa va umple viata de soare!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Poze diverse, Varsta Mariei,Mariuta mamaruta
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta

Mergi la inceput