Piticlontzi de iulie-august 2004 (202)
Raspunsuri - Pagina 8
Andries spune:
mei Vrabiuto asat e un restaurant deschis vad eu din site de fostul maestru de la Smart's, nu stiu cui a vandut Smart's dar nu mai e ce a fost! Sigur ii fac o vizita ca te lingi pe degete de la mancarea lui, doamne ce buna e! Nu stiu cum face el muschiul ala de vita ca mie NICIODATA nu mi-a iesit asa!!
Andries
leeloo2004 spune:
quote:
Originally posted by mitzura
gabi, la portofele, zici "o bucata de pui batuta bine", adica cruda si batuta sau fiarta ? ca suna tare bine, sa incerc si eu. Se face daca e cruda?
Cruda, ca ea se coace in interiorul "cuptorasului" format de folia bine inchisa. Trebuie insa sa nu folosesti o bucata de piept foarte groasa de asta am zis batuta bine.
Editez ca am uitat sa urez toate cele bune si un sincer LA MULTI ANI pentru Caro - ocazie cu care o invit sa vina mai des pe la noi...
Si evident MULTI ANI FERICITI impreuna pentru Andries si jumatatea ei!
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
alice2004 spune:
Heheeee, Giulia a ajuns deja la categoria "Facerea lumii" cu atlasul de anatomie !! Suuuper !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
Andries spune:
Multumesc pentru urari!! Sunt atat de fericita si binedispusa astazi desi nu am nici un motiv special... altul decat cei 6 ani aniversati azi!! Mmaine ma duc cu piciul si cu sotul la ... tineti-va bine: OPERA. Ne ducem sa vedem Motanul Incaltat!!
Cand or fi trecut 6 ani? Ia sa facem o lista ... voi cati ani de casnicie aveti?
Andries
carmenp spune:
7 la mine
quote:
Originally posted by Andries
Multumesc pentru urari!! Sunt atat de fericita si binedispusa astazi desi nu am nici un motiv special... altul decat cei 6 ani aniversati azi!! Mmaine ma duc cu piciul si cu sotul la ... tineti-va bine: OPERA. Ne ducem sa vedem Motanul Incaltat!!
Cand or fi trecut 6 ani? Ia sa facem o lista ... voi cati ani de casnicie aveti?
Andries
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,
vrabiuta spune:
andries - vaz ca si tu il stii pe bebe. da, la smart's mai avea un partener si pana la urma au decis sa se desparta si sa isi faca fiecare restaurantul propriu. noi la bruxelles am mers pe urmele lui bebe... purtati de miros, ca-n tom si jerry acolo am facut si iesirea la restaurant de ziua bebelinei, totul a fost delicios.
nush' daca v-am povestit, da' mandra mea cand a gustat din clatitele cu somon a zis: "mami, veau mancaie", adica mami vreau mancare, ce imi dai tu mie? asa ca ei i-am dat ciorbita, mai astept
edit: io's junioara la capitolul casnicie. cu tati ma stiu de muulti ani, da' ne-am mutat impreuna acum vreo 3 ani (ca io eram femeie independenta, io stau in garsoniera mea si nu vreau sa ma mut la el in apartament - nu stiu cum m-a vrajit sa ma mut). abia la primavara aniversam si noi 3 ani.
cele mai frumoase
amironeanu spune:
Salut!
Carolina Sa fi sanatoasa, fericita si sa te bucuri de familia ta!
Un buchet mare de flori si pentru familia Andriesenilor! Multi ani fericiti si cu dragoste va dorim si noi!
De dimineata m-am delectat si eu cu pozele Andreei, si imi plac tare mult suvitele din parul lui Pupi, sunt invidioasa
M-ati distrat si cu discutile despre partile intime, Stefi se distreaza de minune daca reuseste sa intre peste tati cand face dus si incepe sa arate cu degetul si spune "cucu-cucu", cred ca in curand il voi pune pe al meu sot sa blocheze usa cand intra in baie.
La noi iar incepe odiseea mucilor, de, avea deja 4 zile de cresa In schimb consider ca am reusit o adevarata victorie ca am reusit sa-i dau Panadol aseara. In schimb vroiam sa o las la soacra mea pana maine, sa mai fac si eu un pic de ordine prin dulapuri, dar la ea este cam frig asa ca o aduc diseara acasa.
In ceea ce priveste preferintele, ii place sa se joace mai mult cu tati, parca, si pe mine ma prefera la masa si la culcare. Dar nu este o regula generala, adevarul este ca incercam sa petrecem amandoi cat mai mult timp cu ea.
Noi am implinat saptamana trecuta 8 ani de cand ne cunoastem si in august 6 de la casatorie. Nici nu stiu cand au trecut toti acesti ani. La noi nu a fost dragoste la prima vedere, ci ceva care s-a cimentat in timp, iar odata cu Stefi parca a devenit si mai puternica si mai solida.
Cam atit de pe frontul de est, va dorim si noi un week-end frumos!!!!!
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
Andries spune:
La noi a fost dragoste la prima vedere, parca ne lovise cineva cu leuca'n cap, nici nu puteam sa vorbim ca lumea, bine ca si contextul era de asa natura ca nu prea aveai ce sa vorbesti, si acum zambesc cand imi aduc aminte nu stiu cand au trecut 6 ani, parca a fost o alergatura continua de atunci si continua!!
Andries
kro spune:
Multumesc pentru urari si complimente !
Andries - felicitari si la mai multi ani fericiti impreuna !
Noi suntem veterani - am facut 10 ani de la casatorie acu' 2 saptamani (nu va zic ca am uitat amandoi si ne uitam stramb la cei care ne felicitau - nu stiam ce i-a apucat)
Oliv - multumesc frumos...am cautat ieri seara, nu l-am gasit inca dar mai incerc ...Cum te simti azi ?
Marcela - am vazut si eu getutele de care zici si mi-au placut...nu am luat ca nu am putut convinge copilul sa probeze si acum imi pare rau...
Andreea - lasa ca nici Pupi nu are parul mic
Carolina, Felicia si Alessia
POZE
szivarvany spune:
Noi avem 4 de casnicie si 6 de stat impreuna (ne-am mutat in doo saptamani cu scop bine determinat).
Daria & Giulia (2004 08 16)