Supa de tarhon

Supa de tarhon | Autor: Bianca_C79

Link direct la acest mesaj

Am mancat vara asta in Romania, la un restaurant unguresc o ciorba (supa) mai acrisoara de tarhon. O minunatie. Era acrisoara, avea legume, putin orez si parca bacon in ea. Avea o culoare mai albicioasa. Un deliciu. Din pacate nimeni nu stie sa imi spuna reteta. Va rog daca stiti cumva reteta la supa sau ciorba ( nu stiu sigur) asta, va rog impartasiti-o.

Si alte retete de supe sau ciorbe cu putine calorii sunt binevenite. Vine iarna si incepem sa gatim mai mult supe.

Multumiri.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Uita aici cateva retete:

www.repertoar.ro/culinare/reteta.asp?ID=3342" target="_blank">Supa de perisoare cu tarhon

www.retete-culinare.full-info.net/r11402-supa-de-rosii-cu-tarhon.htm" target="_blank">Supa de rosii cu tarhon

www.retete-online.com/retete/_ciorbe/ciorba-carne-oaie-tarhon-ro.php" target="_blank">Ciorba din carne de oaie cu tarhon

www.bucatarialianei.albaportal.net/ciorbe/supa-cartofi-tarhon.htm" target="_blank">Supa de cartofi cu tarhon

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mazzel spune:

nu era ciorba de tarhon, era ciorba CU tarhon, in Ardeal se pune tarhon in cam toate ciorbele si tocanitele, si eu pun inclusiv in ciorba de fasole.

culoarea alba era data de faptul ca era dreasa cu smantana si ou.
in rest daca zici ca era cu bacon o fii fost o ciorba de legume cu bacon cu tarhon si dreasa cu ou si smantana.

Mergi la inceput