pereti din sticla pentru cabine de dus

pereti din sticla pentru cabine de dus | Autor: Tia

Link direct la acest mesaj

avem o cabina de dus "construita" si ca sa nu udam toata baia la fiecare dus, am dori sa punem 2 pereti din sticla, unul sa fie fix, celalalt culisant. unde pot gasi asa ceva? ce am gasit pana acum.. 700 euro fara TVA ceva mai ieftin nu exista?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Incearca la Romstal - eu la ei mi-am dat comanda exact de asa ceva.

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

nu au la 1m x 1m :( cum ne trebuie noua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_alinutza spune:

Sticla sau material plastic????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

eu de sticla am comandat. Nu stiu daca fac la comanda si de plastic. Tia esti sigura ca nu fac pe dimensiunea asta?

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Tia, incearca si la Melinda Impex. Eu imi fac acum un dus cu 3 pereti si imi trebuia doar o usa de dus culisanta din 3 parti. Am gasit-o acolo dar nu aveau pe dimensiunea mea (80 cm) dar mi-o comanda. Costa ~ 500 ron.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

am sunat la Melinda, multumesc Moniland... au, evident, dar pentru 1m x 1m costa ~30 mil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancap2004 spune:

quote:
Initial creeata de Tia

avem o cabina de dus "construita" si ca sa nu udam toata baia la fiecare dus, am dori sa punem 2 pereti din sticla, unul sa fie fix, celalalt culisant. unde pot gasi asa ceva? ce am gasit pana acum.. 700 euro fara TVA ceva mai ieftin nu exista?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Ai putea sa incerci si o perdea de dus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Cine imi spune si mie cat costa la noi barele acelea de plastic pentru sustinerea perdelei de dus, pentru cadita de dus? Sunt 2 tevi(90x90) si cu un cot la mijloc.

Aici costa in jur de 30 euro(vreau sa cumpar pentru mama mea acasa si vreau sa stiu daca la noi gasim mai ieftin). Si unde gasim?

Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

quote:
Originally posted by Christel

Cine imi spune si mie cat costa la noi barele acelea de plastic pentru sustinerea perdelei de dus, pentru cadita de dus? Sunt 2 tevi(90x90) si cu un cot la mijloc.

Aici costa in jur de 30 euro(vreau sa cumpar pentru mama mea acasa si vreau sa stiu daca la noi gasim mai ieftin). Si unde gasim?

Multumesc.

Am vazut tot felul de accesorii de baie la Quelle, cred ca si bara din asta indoita.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput