Unde mananca bebe?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina78 spune:

Cristina a mancat in carucior de la 4 luni si continuam si acum la fel.
Scaunel cu masuta am vazut in SELGROS in jur de 750.000.

Cristina si Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Noi am folosit scaunul de masa decand a stat bine in fund.Inainte ii dadeam sa pape in carut.Cand il jecgosise prea tare am trecut la scaunul de masa CAM care nu e prea scump si care se curata cu apa.Acum ,dupa aproape un an de folosire s-a cam lasat materialul de pe scaun (s-a largit).Banuiesc ca un scaun mai de firma(chicco,peg-perego sau Neo-nato sunt mai bune).

Te pup,

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.mustaciosu spune:

Noi am incercat - cand era mai mic - fara scaunel special si dupa 5 luni l-am pus in scaunel. Te sfatuiesc sa cumperi scaun cu masuta pentru bebe e mult, mult mai comod si pentru voi si pentru el. Si neaparat sa-l obisnuiesti sa manance numai acolo pentru ca daca ajungi sa faci ture prin casa cu lingurita, e jale! Tudor a mancat tot timpul numai cu jucarele (atat cat sa aiba o preocupare in timpul mesei) dar numai in scaunelul lui. Acum cand s-a mai marit nu mai are nevoie de jucarii, e suficient sa-i distragem atentia vorbind cu el. Dar si-a facut un reflex, cand i se face foame spune "papam. Muni" (in traducere: Buni mi-e foame!) si se duce si trage de masuta. Scaunelul lui l-am primit la botez, nu stiu sa-ti spun cat costa, nici macar ce marca e, dar e unul destul de simplut. Sa ai grija la modul de fixare, sunt unele la care se pliaza picioarele si care mi se par destul de nesigure in ce priveste modul de prindere. Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.mustaciosu spune:

Noi am incercat - cand era mai mic - fara scaunel special si dupa 5 luni l-am pus in scaunel. Te sfatuiesc sa cumperi scaun cu masuta pentru bebe e mult, mult mai comod si pentru voi si pentru el. Si neaparat sa-l obisnuiesti sa manance numai acolo pentru ca daca ajungi sa faci ture prin casa cu lingurita, e jale! Tudor a mancat tot timpul numai cu jucarele (atat cat sa aiba o preocupare in timpul mesei) dar numai in scaunelul lui. Acum cand s-a mai marit nu mai are nevoie de jucarii, e suficient sa-i distragem atentia vorbind cu el. Dar si-a facut un reflex, cand i se face foame spune "papam. Muni" (in traducere: Buni mi-e foame!) si se duce si trage de masuta. Scaunelul lui l-am primit la botez, nu stiu sa-ti spun cat costa, nici macar ce marca e, dar e unul destul de simplut. Sa ai grija la modul de fixare, sunt unele la care se pliaza picioarele si care mi se par destul de nesigure in ce priveste modul de prindere. Iar cu galagia la incercatul scaunelului eu zic sa nu-ti faci probleme. Pentru asta e magazin cu produse pentru copii. Daca dai de vreo acritura care sa aiba de comentat raspunde pe acelasi ton. Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yurika spune:

Al meu bebelus maninca tot in scaunel ,acum are 10 luni dar e din ce in ce mai greu , nu mai vrea sa stea deloc la mincat iar daca il pun pe jos trebuie sa alerg in toata casa dupa el

yurika&Mark

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina liliana spune:

Noi la inceput am mancat in scaunul de masina pus pe masa si de pe la 7.5 luni am trecut in scaunul special de masa.Este bine sa-l obisnuiesti sa manance asa pentru ca altfel risti sa alergi prin toata casa cu mancarea si mai tarziu faci mancare peste tot.Iti spun din experienta(sunt la al doilea copil si cu primul a fost foarte greu).El trebuie sa stie ca asa se mananca si pe cat posibil poate rontai alaturi de voi cand mananca toata familia.Cand creste este bine sa manance deodata cu voi sa vada ca si restul familiei face acelasi lucru si este ceva normal.De obicei se curata mult mai usor din jurul scaunelului decat din toata casa.

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubi spune:

ne-am sucit si rasucit si dupa lungi cautari am optat pentru scaunelul care se prinde de masa. Ni s-a parut mai usor de carat cand plecam pe undeva, chiar si la o terasa! L-am montat ieri seara si Mara a fost foarte fericita. Am mancat impreuna, noi cina (pranzul) iar ea 2 biscuiti. Dimineata insa cand i-am dat lapticul se tot apleca peste masa si tot in scaunul de masina am ajuns. Hihihi....ce distractie.....

cora si mara mica (8 luni)

SANATATE MULTA!

Mergi la inceput