Baia Mare gazda Sarbatorii Castanelor !!! (4)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Olim pai ai zis ca te-ai mutat peste drum de fostul apartament

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

da, dar acolo stau in chirire, si in ianuarie ma mut la casuta mea, deci alta mutare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

ALI, vroiam sa te intreb daca ti-ai primit banii pe CIC luna asta? eu asa stiam ca pana in data de 12 trebuie sa ajunga... dar se pare ca nici azi nu i-a adus posta si sunt deja impacientata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

quote:
Originally posted by danette

ALI, vroiam sa te intreb daca ti-ai primit banii pe CIC luna asta? eu asa stiam ca pana in data de 12 trebuie sa ajunga... dar se pare ca nici azi nu i-a adus posta si sunt deja impacientata!

Dana & Iris (23.11.2004)

Iris
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ec3308a723edb8d95146b&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iris - 2 ani

Dana, imi permit sa raspund si eu. Sa sti ca nici eu nu i-am primit, desi cum am mai spus pe card intrau pana prin data de 5. Azi inca n-am verificat cardul (sambata nu erau) dar ies afara pe la 3 jumate si va zic cand ma intorc daca au intrat. Ma enerveaza chestiile astea ca imi programasem si eu niste plati si acuma toate mi-s date peste cap.

adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE

Mergi la inceput

danette nu i-am primit inca imi vine sa pe cineva dar nu stiu pe cine ca doar sambata m-a mancat in sa merg em sa ne luam covoare in toata casa.In ultimele luni imi veneau prin data de 8 sau 9 iar acum...pauza dar cred ca tre sa apara...

ali
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Dana si Ali, am verificat cardul si NIMIC. Eu tot sper sa intre zilele astea. Am o prietena la care luna trecuta postasul i-a adus banii dupa data de 20. Sper sa nu ne tina astia atata.Cica primaria are probleme cu banetul.Si taicameu asteapta de pe vremea cand eram eu gravida sa0i vireze banii ce mi i-a dat mie pt maternitate si inca nu a primit 1 leu!!! Asa ca.....sper sa nu o patim si noi!

adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE

Mergi la inceput

Bai da' astia is tampiti...auzi inca sa nu vireze banii????.
Eu nici nu stiam ca de la primarie trebuie sa vireze la posta

ali
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput

ce nesimtiti sunt, dar cand trebuie sa platim noi impozitele , is repede pe noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danast spune:

Danette am vazut filmuletul, e superb ca si Iris de altfel care e cea mai frumoasa fetita de la noi
P.S. Vino si la noi in vizita sa ne faci niste pozici frumoase, ca vad ca te pricepi foarte bine

Dana si www.dropshots.com/new.php?userid=139510&cdate=20060719&cimg=0" target="_blank"> Andrew (07.02.2006)
Poze

Mergi la inceput

salutare tuturor
sunt tare hapy ca azi apare sotul acasa era si timpul.Abia astept sa vad ce imi aduce
Ce se intampla cu voi ca nu mai treceti pe aici chiar toate sunteti la plimbarica cu copiiVa doresc o zi frumoasa tuturor

Mergi la inceput