Baia Mare gazda Sarbatorii Castanelor !!! (4)
Raspunsuri - Pagina 29

szaboali spune:
Foaiaiai pe pagina 4??????????????? sa ne fie rusine la toate
Iarine e mai bine nu mai tuseste asa de urat ,mai are putini mucisori si mai luam in continuare antibiotic...dar asta e...
Adela multa sanatate bebeilor
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 9 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU

szaboali spune:
Mai fetelor nu imi vine sa cred ca in Hotvon e mai aranjat B-dul Granicerilor decat B-dul Bucuresti....e foarte frumos si imi place tare mult ca sunt toate aranjamente noi
.
ali
IARINA la 9 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU

szaboali spune:
Noi astazi am fost la Metro sa ne intalnim cu si ne-am intalnit
...i-am luat Iarinei o papusica, care canta si danseaza e foarte incantata dar numai i-am aratat-o o data ca o pun sub bradulet
,am pus poze la filmulete cu papusica...
Abia astept sa fac bradutul saptamana asta
Olim ai fost acasa? Cum ti s-a parut? Mai baga si tu un rand pe aici...
ali
IARINA la 9 luni

szaboali spune:
Buna dimineata fetelor, dar pe unde sunteti?
ali
IARINA la 9 luni

camelia.t spune:
P-aici!
Acuma am terminat de papat.....in sfarsit am revenit cat de cat la portia obisnuita.
Am ajuns pana la urma cu Andrei la doctor.Dr. de familie era plecata din oras, asa ca am mers la spital unde am dat peste o dr tare ciudata!S-a uitat in gat la el, l-a ascultat cu stetoscopul fara sa-l dezbrace, mi-a scris o reteta fara sa-mi zica ce e pe ea si cum se administreaza, am vazut ca a scris si ceva picaturi de tuse desi nu m-a intrebat daca copilul tuseste (si nici nu tuseste).......da a avut vreme sa-mi tina teoria diversificarii!!!Sa mori nu alta cu asa doctori!!! Am ajuns la spital pt ca Andrei deja imi refuzase 2 mese solide si la el asta nu s-a mai intamplat.M-am uitat in gatul lui si deja avea puroi pe amigdale....asa ca era musai antibiotic. Si doctorita aia de la spital.....mi-o pus capac!!!
In concluzie: luam antibiotic si nimic altceva, suntem mai bine, o sa mergem la doctorita noastra sa ne vada.
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami AICI
www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

szaboali spune:
Adela lui Andrei sa se faca repede bine. Dar cum o cheama pe dr.? ca si eu am nimerit o data la una tampita rau parca Cotet o chema
si fata mea avea rosu in gat si ea imi zicea ca e agitata ca s-a speriat
.Si mie mi-a tinut teorie aia atunci iar eu eram disperata ca fata tot urla si imi venea sa o
.
ali
IARINA la 9 luni

camelia.t spune:
Nu stiu cum o cheama ca nu se vede numele de familie pe stampila, doar numele mic: Cristina Ioana....in jur de 45 de ani zic eu...poate peste.Eu nu prea cunosc medicii astia ca e prima data cand ajung la urgenta. cu Fini nu am fost niciodata. Nici acuma nu mergeam daca era doctorita noastra in oras.Da nu trebuie sa fii medic sa-ti dai seama ca nu se scrie sirop de tuse fara sa te intrebe macar daca tuseste (sau daca tusea e uscata sau productiva.....asta era chiar culme....cum sa am asa pretentii???). Si il asculta la plamani prin body si o bluzita destul de groasa deasupra. Da'....doar in spital am lucrat si stiu cum e....unii se plafoneaza si i doare undeva (ca sa ma exprim frumos) de toata lumea.Sunt cativa care se mai instruiesc si mai citesc si dupa ce termina scoala.....da numa cativa!
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami AICI
www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

olim spune:
fetelor, vad ca pe la toate a trecut mosul, toate ati fost cuminti
eu mi-am luat niste papuci de la leonardo si 2 parfumuri din vama
iar la sotul un radio-casetofon de masina cu mp3
o zi frumoasa tuturor

szaboali spune:
Adela si eu numi atunci am fost la ugenta dar clar ca nu mai merg asa desi e noapte il sun pe pediatru ,nici eu nu cunosc medicii din spital ,doar pe Pop Constantina care e o doctorita exceptionala si vorbeste foarte frumos cu toata lumea,eu pe ea as fi vrut-o pentru Iarina dar nu se poate.Importent e sa nu mai ajungem cu bebeii pe la urgente ca majoritatea dr.-lor trateaza pacienii ca pe niste rahati (scuze de expresie dar chiar asa e )
Olim si ai fost acasa? Nu ai dat un semn?
ali
IARINA la 9 luni