Baia Mare gazda Sarbatorii Castanelor !!! (4)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Ho, Ho, Ho......VINE MOSHUUUUUU!!!

Unde v-ati ascuns gagici? Sau stati toate pe geam sa-l urmariti pe Mosu?
Fini m-a anuntat oficial ca azi dupa ce vine de la gradi vrea sa aiba o periuta pregatita sa-si spele ghetele!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Daaaaa, vine Mosul abia il astept.
La Iarina ii v-a aduce numai borcanele cu papica , fructe si poate o papusica(asta mai vede Mosul ca tre sa aduca si celalalt Mos ceva...)
Adela pai pregateste periuta

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 9 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU

Mergi la inceput

Uitati ca am pus niste pozici de ieri aici www.dropshots.com/day.php?userid=167280&cdate=20061204&ctime=193516" target="_blank">Utza-utza sa vedeti ce moaca are Iarina cand e mucoasa

ali
IARINA la 9 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU

Mergi la inceput

Dar pe unde sunteti gagici? Afara? nu cred ca e prea frig...

ali
IARINA la 9 luni

Mergi la inceput

Adela ai fost pe la Billa? ca eu nu am mai apucat ...daca da...cum e ?

ali
IARINA la 9 luni

Mergi la inceput

Fetelor eu v-am mai intrebat daca tot asa ne ramane titlul....nu ati zis niciuna nimic....sa inteleg ca ramane tot asa?

ali
IARINA la 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adya spune:

Salutare fetelor,

Am intrat sa va salut, ca n-am vreme, am de facut curatenie.
Ali, am fost eu la Billa, si nu mi s-a parut cine stie ce. N-am fost prea incintata, mai ales ca e prea mica distantza intre rafturi si au carucioarele destul de mari. Am vazut in schimb papica gata facuta si arata tare bine.

Va pupik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adya spune:

Titlul....eu zic ca e ok asa, sau ceva de genu? BM-orasu luminilor?
Nu stiu, zic si eu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_rain spune:

Baia Mare - Raul Domnitelor ?
A fost Mosu' pe la mine
A fost si pe la Tzontzo, ce bucurie pe copii cand si-au gasit in ghetute pungutele cu cadouri Erau tare bucurosi si nedumeriti cat de destept e Mosu' cum a stiut el care sunt ghetute de fetite, care de baietei, ca nu a incurcat deloc pachetelele, cum a stiut el ce ciocolata le place, etc. Am avut un grup tare frumos de la gradinita de langa Sfanta Maria (nr 20 cred), au venit insotiti de parinti, au cantat si colindat asa de frumos, ca Mosu' a si venit. Ne-au mai facut o surpriza placuta grupul Do Re Mi (nu stiu exact cum se scrie) care a venit si ne-a colindat :)
Sunt multumita, chiar fericita... e asa un sentiment de placut sa-i vezi pe pitici fericiti

tzontzo manager

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

quote:
Originally posted by blue_rain

Baia Mare - Raul Domnitelor ?
A fost Mosu' pe la mine
A fost si pe la Tzontzo, ce bucurie pe copii cand si-au gasit in ghetute pungutele cu cadouri Erau tare bucurosi si nedumeriti cat de destept e Mosu' cum a stiut el care sunt ghetute de fetite, care de baietei, ca nu a incurcat deloc pachetelele, cum a stiut el ce ciocolata le place, etc. Am avut un grup tare frumos de la gradinita de langa Sfanta Maria (nr 20 cred), au venit insotiti de parinti, au cantat si colindat asa de frumos, ca Mosu' a si venit. Ne-au mai facut o surpriza placuta grupul Do Re Mi (nu stiu exact cum se scrie) care a venit si ne-a colindat :)
Sunt multumita, chiar fericita... e asa un sentiment de placut sa-i vezi pe pitici fericiti

tzontzo manager

FELICITARI!!!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Mergi la inceput