Baia Mare gazda Sarbatorii Castanelor !!! (4)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare
la noi ploua si e rece si e multa umezeala , dar asta e
va doresc o zi frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Salutare fetelor , noi am fost astazi la cumparaturi in Kaufland sa cumparam pampers ,leagan(nu am gasit) dar sper sa mergem zilele aste in Metro poate gasim acolo, si cate unua alta prin casa. Fata mea a aterizat din pat astazi in somn ca doar are mama desteapta si a lasat-o adormita de pe traseu direct pe patul din dormitor noroc ca avem pe jos mochete de aia groasa si nu a prea simtit cazatura mai rea a fost sperietura.

Care stiti cand se deschide Billa?

Vad ca tot mai rar se scrie pe aici
O noapte buna si linistita sa aveti. la toata lumea.

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU

Mergi la inceput

Adela am uitat sa iti spun ca ti-am furat ideea si i-am facut si eu un montaj de ala Iarinei.
Ce frumosi sunt baieteii tai sa iti traiasca si ce bine se vede cum a crescut piti.

ali
IARINA la 8 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Eu am fost ocupata cu invatatul , am avut test , l-am luat , normal.
Apoi bolnava marti si miercuri. Acum merg la baita si merg la culcarica ca sunt f. obosita.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Irlandezo multa sanatate. noapte buna

ali
IARINA la 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

quote:
Originally posted by szaboali

Adela am uitat sa iti spun ca ti-am furat ideea si i-am facut si eu un montaj de ala Iarinei.
Ce frumosi sunt baieteii tai sa iti traiasca si ce bine se vede cum a crescut piti.

ali
IARINA la 8 luni

Ali frumos montajul! Sa va traiasca printesica!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Mergi la inceput

Ali, misto montajul, sa o faci gimnasta , ca-i tot cu piciorusele prin aer. Mult noroc sa aiba si sanatate.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danette

salutare fetelor!

PS. uitati-va la semnatura mea, am facut un montaj pentru ziua Irisinei mele( ca se apropie)... este la 'Iris - 2 ani'!

Dana & Iris (23.11.2004)

Iris

www.onetruemedia.com/my_shared?z=ec3308a723edb8d95146b&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iris - 2 ani

Foarte frumoase pozele. Are cateva in care arata ca un adevarat model profesionist. E foarte frumoasa si fotogenica. Tu poti sa o faci model sau fotomodel.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
fetelor , unde se deschide billa, in ce zona.
va dorresc o duminica frumoasa

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by irlandeza

Ali, misto montajul, sa o faci gimnasta , ca-i tot cu piciorusele prin aer. Mult noroc sa aiba si sanatate.

Noi 2 singurei

Multumesc mult de aprecieri dar sincer nu am de gand sa o dau la gimna ca stiu cum este si din pacate gimnastica sportiva nu se mai face la noi numai aerobica si aia mie nu imi place.

ali
IARINA la 9 luni

Mergi la inceput