23 de fete s-au batut pe un baiat!

23 de fete s-au batut pe un baiat! | Autor: Dialex

Link direct la acest mesaj

www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=165911" target="_blank">http://www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=165911
Mai ca nu-mi vine sa cred... Oricum, dupa ce am citit articolul nu ma puteam hotarā daca sa ma amuz sau sa ma sperii.

Sooo, I see the Internet is on the computer now... (Homer Simpson)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danavasile spune:

s-a intors lumea pe dos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

pacat ca nu putem vedea si noi poza "fericitului" trebe sa se fi simtit tare 'bine'
eu n-as recurge la una ca asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mazzel spune:

este in NL o emisiune pe unul din posturi, cupleaza tipe si tipi de orice varsta, si pt un tip sunt vreo 3/4 tipe nu stiu exact ca am urmarit o singura data si atunci nu complet ca m-am , si tipele merg toate in cor ca si gainile la tip acasa(se pupa intre ele ca surorile, etc) si acolo la tip in cotetz se dau peste cap care e cea mai buna gospodina, mama, in pat(tipu le trage la sorti, azi intri tu la mine in dormitor, maine tu, poimaine tu, etc) si ele se comporta exact dupa cum le dicteaza producatorul sau tipul respectiv, doar doar castiga "mana" printului care de fapt e vreun fermier parlit batran si ramolit, , pai cu asemenea exemple nici sa nu ne mire.
eu am ramas masca cand am vazut emisiunea, sincer nu inteleg cum se pot cobora unele femei atat de jos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Stiri tampite despre oameni tampiti.Mi-e greu sa cred ca e adevarat ce scrie in articol,daca erau 2-3 fete mai ziceam dar 23 e prea mult.Si nimeni nu s-a bagat,s-a gasit doar un tatic...ma rog,or fi si oameni din astia.Ma intreb ce le-a promis printul de a adunat 23 de fete sa se bata pt el.

Lavinia

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

De ras

sau mai repede de plans

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

eu cred ca de plans
vai de saracii parinti

Mergi la inceput