Este cineva de aici de pe forum care s-a abonat la ei ?
Eu am incercat azi, am platit (online, bineinteles), am primit confirmarea, dar...dupa citeva carduri trimise (din pacate nu imi mai amintesc daca erai dintre cele free sau nu, ca sint multe)nu am mai reusit sa o fac...Imi apareau mereu doua optiuni: "subscribe now" si "continue browsing"(aceasta din urma nu inseamna nicidecum ca pot alege e-carduri si sa le trimit, ci doar ca ma pot uita la ele...)
Am scris vreo 5 emailuri la customer support(mi-au raspuns, mai intii, ce pasi trebuie sa fac ca sa trimit un e-card de acolo, ceea ce stiam si eu foarte bine; apoi mi-au zis ca browserul meu e de vina, si mi-au recomandat sa descarc de pe net Netscape, chiar mi-au si indicat de unde-ceea ce am si facut; apoi am primit acelasi raspuns, si, la urma,m-am saturat si de aceea am scris ca vreau sa anuleze subscriptia)...dar acuma...nici un semn de la ei (au trecut 3 ore).Voiam sa sun la nr pe care l-au trecut ei in email, dar dupa 10 minute de asteptat ca cineva sa preia apelul, am inchis...
O fi oare ceva ce imi scapa mie?
Ma gindesc ca, poate daca mai sinteti pe-aci care aveti asa ceva...o sa ma luminati putin si pe mine.
Site-ul este acesta:
http://www1.yahoo.americangreetings.com/
Va multumesc.
Camelia.