Cirese de Mai-Iunie 2006 (20)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Bey fetelor da scrieti nu va incurcati.
Am ajuns si io la pag.2 dar scriu un pic ca apoi uit ideile.
Vivi super haios linkul pe care l-ai dat. Am ras o gramada.
Geliza io mai sterilizez din cand in cand. Si la fata tot pe la 4 luni si un pic am renuntat incet incet la sterilizat si a fost ok. Acum mai sterilizez cam o data pe sapt.in special tetinele. Asa cum a mai spus cineva atata timp cat limpezesti bine dupa clabucire totul e ok.
Arleena super Alexutu tau. Sa te ti bine ca in curand o sa mearga de-a busilea cand s-o prinde care e smecheria. Filmuletul mi-a adus aminte de fi-mea, ce mai radeam de ea la miscarile alea de dute vino. Din momentul ala i-am mutat cartierul general pe jos si totul a fst ok, puteam sa ma duc linistita si la wc si la bucatarie. Tin minte ca cea mai socanta cazatura a ei a fost din stand in fund peste perna care o avea in fata ei direct cu fata in masuta din fata canapelei. Cea mai plans mititica.
Gata fug la citit ca iar ma intind la povesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Uite Angelica...inca unul http://www.buynet.ro/omron/product_info.php?products_id=60 ...si asta e omron(io am o parere tare buna despre firma asta,ca doar sunt japonezi)...cam acelasi pret.Sa vezi ca ma bate gandul sa-mi iau si io unul. Nu stiu de ce n-am cautat si cand aveam nevoie.

POZE
Filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

mei...noi patzim o chestie ciudata...Ingrid face kk moale de cand papa morcovi.Ieri a papat 90 gr. morcovi iar azi a facut mai moale ca oricand.Ma bucur ca nu mai e constipata da parca mi se pare ciudat.A mai patzit careva?sau oi fi nimerit io din toata piatza taman morcoveii aia tineri care nu constipa ci au efecte inverse?

POZE
Filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

quote:
Originally posted by vivighe

mei...noi patzim o chestie ciudata...Ingrid face kk moale de cand papa morcovi.Ieri a papat 90 gr. morcovi iar azi a facut mai moale ca oricand.Ma bucur ca nu mai e constipata da parca mi se pare ciudat.A mai patzit careva?sau oi fi nimerit io din toata piatza taman morcoveii aia tineri care nu constipa ci au efecte inverse?

Viviana si Ingrid

POZE
Filmuletze

Interesant ce zici. Andrei se constipa dupa morcovi.Poate intr-adevar i-ai nimerit pe cei buni!

adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

quote:
Originally posted by puiudana2004

Si unde mai pun ca a facut o intoxicatie(ieri dimineata i-au aparut niste bubitze pe burtica) si nu stiu de la ce,ca nu am introdus nimic nou!

Dana si Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei

Varsta Andrei

Dana, cum arata bubitzele? Ca si la piti meu i-au aparut asa, si deruland mi-am dat seama ca dupa ce i-am introdus branzica au aparut. Si cu Fini am patit la fel, facea alergie la proteina din laptele de vaca. Oare o iau de la capat?

adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE

Mergi la inceput

Gata am reusit sa citesc tot.

Magda multa sanatate lui Nic cel mic si fie ca D-zeu sa faca o minune si sa inceapa sa se retraga hemangiomul ala buclucas. Am o prietena a carei fetita s-a nascut cu unul la cap si era tare mare si urat. Nu stiu sigur daca e vorba despre acelasi tip de hemangiom dar fetitei respective incepuse sa i se retraga dupa cateva luni de la nastere (avea caputul diform rau saracuta) iar la 1anisor avea caputul perfect normal.

Angelica multa sanatate micutei tale printese, sa se faca repede bine si sa fie vioaie.

Mergi la inceput

Doroti sa stii ca unele dintre noi, care suntem singure cu bebeii, o sa ajunga sa stea cu bb in brate pe wc. Mie mi s-a intamplat cu fetita cea mare dar asta dupa ce a inceput sa se deplaseze in "4 labe" si sa ma urmareasca prin casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Multumesc fetelor pt felicitari!!!

quote:

Buna cireselor
Sunt Oana, mamica de ciresel - va citim de ff mult timp si acum ne facem curaj sa intram in vorba!
Asta pt ca fac parte din clubul "peste 35 de ani" si mamica prima data!
Deci, cireselul meu e Paul-Victor, nascut pe 21 iunie, 3850 si 55.
Speram sa ne facem multi prieteni in livada!!

Oana Rusu

Bine ai venit pe la noi!! Las'ca tu esti tinerica inca pe langa mine..eu ma laud cu cei 38 ani ai mei..si nu ma las pana nu vine si al doilea..mai asteptam vreun an sau doi....Sportul si mancarea sanatoasa sunt secretul....aaaa si fara stress...

(poze Kailan)

(nunta si botez 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Eu stiu ca morcovul fiert constipa (il strange pe bb la burta) iar cel nefiert, sucul, are efect invers.

Si eu mai merg cu Petra in baie. O pun in cosuletz si sta perfect pe cada! nu se misca deloc. Zici ca e montat special. Iar eu cant sa ii distrag atentia sa nu sara din cos.

Iar baie fac punand-o in cadita ei, pe jos. Pun o plapumioara in cadita, o pun pe Petra, jucarii si gata. Si sta nemiscata uitandu-se la mami printre aburi si triluri. Dupa ce ma imbrac devine neinteresant pt ea si incepe foiala.

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by iulyp

Doroti sa stii ca unele dintre noi, care suntem singure cu bebeii, o sa ajunga sa stea cu bb in brate pe wc. Mie mi s-a intamplat cu fetita cea mare dar asta dupa ce a inceput sa se deplaseze in "4 labe" si sa ma urmareasca prin casa.

Aura, mamica Nicoletei(29.09.2004) si a lui Andrei(12.06.2006)

Eu de aceea si ziceam.Soramea mai mare avea deja vreo 3ani, deci mergea f bine in picioare, si mamica nu putea sa se duca nici la wc singura, ea in wc da asta afara la usa striga "Mama unde te duci" la care mamica din wc "pe lume", si asta se apuca piun plins "vreau si eu cu tine pe lume!!!".De aceea si ziceam si la wc cu tot cu bb.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena1 si 2
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput