Cirese de Mai-Iunie 2006 (20)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Ama, ea singura nu face nimik Mihnea trebuie sa faca ceva cu ea, deocamdata ii da doar picioare si ea canta, insa asta nu-l satisface cine stie ce. dar cand va sta in fund va fi alta poveste.

De 3 zile nu vrea sa mai manance cu linguritza. initial am crezut ca nu-i place ce-i dau dar am observat pe urma ca refuza si mancarea cu care este obisnuit. Vou vi s-a intamplat sa accepte ceva si pe urma sa refuze?
O alta problema este marul copt. Am copt si eu unul azi si a ramas tot tare si incredibil de acru, nu ma mir ca bebe nu l-a acceptat in ruptul capului.
Are cineva chef sa-mi spuna si mie cum se prepara si cat se tine la cuptor? Eu l-am tinut 40 min. ii cazuse si coaja de pe el si zeama si parea facut, dar nu era. Multumesc !

Acum la ora 20.00 lui Mihnea i se face somn si ce m-am gandit eu? i-am dat o suzeta de 6 luni, deci cu tzatza mai mare. Bietul copil a acceptat-o insa a plans o ora si eu nu stiam de ce? Nu voia sa adoarma in ruptul capului desi se vedea ca-i mort de somn. Am inceput sa-l plimb prin casa, i-a cazut suzeta nou pe jos si la intamplare i-am dat-o pe aia veche ca era mai la indemana pe masa, i-am pus-o in gura si in secunda doi a adormit . Acum cine a fost de vina? Ca daca stiam ca de=asta plangea ...am mai chinuit si copilul o ora, m-am enervat si eu si speriat in acelasi timp.

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Vivi, singura explicatie logica ce o gasesc la chestia cu aburii ii ca apa dizolva alergenii si praful si ajung mai usor in caile respiratorii pana in profunzimea plamanilor sa spun asa. Multi alergeni si substante iritante sunt mai periculoase combinate cu particole de apa, vezi fenomenul de smog.

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Carmina, eu lui Vladut ii coceam marul la microunde, luam mere galbene ca sunt mai moi si il puneam cateva minute nu mai stiu cat la 800 de wati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

quote:
Originally posted by vivighe

Daryana...capitolul 18 pag 16 si capitolul 19 tot pagina 16.Nu stiu sa le mut in contul comun fara sa mai scriu o data si siincer mi-e lene.

[blue]POZE
[b][font=Comic Sans MS]Filmuletze

Am copiat eu intr-un Word si l-am trimis pe contul comun
Mihaela

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

http://mionita.photosite.com
Virsta Mark

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by LYLY809

Si-o sa va prezint acush... pe
DAVID-BRAVUL SPIRIDUSH

Si frumosul Club numara acum 41 de membri. Cum stam cu organizarea de evenimente razacesti? Pai ce, ne oprim la colectatul de poze in niste albume? Doar nu suntem babe! Un pic de actiune, va rog

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006
ALBUM MOCUTZ

ALBUM LIMBUTZE

ALBUMUL DEGETZELELOR GUSTOASE

Daryana ti-am vazut razaciosul scump si am observat ca avem acelasi aparat foto!

Mergi la inceput

MA gandeam eu ca Mihnea al meu este cunoscut doar pentru faptul ca nu mananca dar el face multe multe multe lucruri care compenseaza lipsa poftei de mancare : de exemplu sta in genunchi si pe coate dar si in palme si se misca in fata si in spate, se arunca in fata ca sa ajunga acolo unde vrea. de-asemenea isi baga si un picior la inaintare dar acolo ramane sau se dezechilibreaza.
Se intoarce pe burta de la 3 luni, acum se intoarce si de pe burta pe spate si si din ambele directii. Zice Ta ta ta ta...Da da da da da...de ieri zice si uuuuu (cam cum face o maimutzica), mai se intelege si aide aide, scoate sunete diverse, tzipa, are conversatii intregi si e o placere sa-l asculti chiar daca nu inteleg o boaba. Isi baga ambele picioare in gura dar numai de la unul isi poate suge degetul, nu am retinut daca de la dreptul sau de la stangul. Face podul de pe spate, isi impinge bazinul in sus si jos...si rade cat il tine gura. Da din picioare zici ca-i Bocanila din Bambi, si asta il amuza teribil. Si de aseara isi tine si biberonul, evident ca nu poate suge ce-i in el ca nu stie ca trebuie sa-l ridice...am si un filmuletz dovada doar ca trebuie sa-l incarc.
Bineinteles ca plange, ii place in brate, daca s-ar putea numai acolo si asteptam si noi sa ne creasca dintii .
VA pup si va iubesc !

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Carmen, ionatanul e cam acru pentru bebei, si eu care credeam ca-i mai dulce... azi am luat frumosul de Voinesti, care-i mai galben si o tzara mai dulce si botik de iepure ca-i mai zemos. Eu incerc marul cu o scobitoarek sa vad cat e de moale, u stiu cat il tin, depinde si cat de "iute" e focul. Cuptorul meu incalzeste pana la maximum 270 grade, la 150 focul e "moale", la 270 e "iute"

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006
ALBUM MOCUTZ

ALBUM LIMBUTZE

ALBUMUL DEGETZELELOR GUSTOASE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Carmina...depinde si de mar...cat e de acru el de fapt.Io mai nou nu le mai coc ca m-am plictisit si i le dau crude(ma gandesc io ca au mai multe vitamine asa).Sunt intr-adevar cam acrishoare(sunt ionatane,dar le prefer pe astea ca sunt de la socrii din gradine,nestropite,nenimik) dar eu ii pun 2 linguri cereale in ele si se fac super buna.De ieri ii pun si banana si au o savoare deosebita.

Cat despre mancatul cu liguritza si noi patzim ceva asemanator la inceputul fiecarei mese...zici ca tre' sa-si aduca aminte cum se face...Tre' sa fac niste lupinguri cu linguritza prin aer de vo 2-3 ori pana deschide gura...apoi isi aduce aminte,da si de gustul bun (sau rau...ca si morcovii sunt scarboshi da' ea vad ca-i mananca) si deschide gura singura.Mai fac lupinguri spre sfarshitul castronelului.

POZE
Filmuletze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by DianaR

Carmina, eu lui Vladut ii coceam marul la microunde, luam mere galbene ca sunt mai moi si il puneam cateva minute nu mai stiu cat la 800 de wati.

Bun. Dar cum le pui? Le speli si le pui intregi? Si ele devin moi moi?
Si ca tot esti prin zona, te rog frumos sa-mi spui si mie ce e ala "tegument"!!Multumesc!!!!

uite cum cresc

Mergi la inceput

Viviana, Lacramioara, Diana

uite cum cresc

Mergi la inceput