Cand incepem si noi sa facem din nou ... sex??

Cand incepem si noi sa facem din nou ... sex?? | Autor: rosioara

Link direct la acest mesaj

Eu am nascut prin cezariana; au trecut de atunci aproape 8 saptamani si nu am fost inca la acel control de 6 saptamani pentru ca nu am putut. Acum parca nici nu m-as mai duce... Voi ce puteti sa-mi spuneti? Cand vi s-a dat verde pentru 'nebunii'?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Neaparat trebuie sa mergi la ginecolog. In primul rand sa vezi daca intr-adevar totul e ok, uterul s-a retras, cicatricea de la op.de cezariana e bine. Sa nu uitam nici de metoda contraceptiva, asta daca nu cumva vreti acum repede bb.
Multa sanatate si unda verde la nebunii
Si crestere mare puiului !

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

da, oricum dupa vizita la dr.
Si sa alegeti bine momentul... sa aveti si chef, si timp de "nebunii":))) Dupa atata timp de pauza conteaza mult sa fie o.k.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittycat spune:

Noi am inceput cu vreo 2 zile inainte sa se implineasca 6 saptamni. Eu am nascut natural. De inceput poate ca am fi inceput putin mai devreme, dar am avut niste probleme cu epiziotomia si nu s-a putut.Dupa cezariana oricum e permis mai devreme decat dupa epizio. Dar ar fi fost totusi bine sa mergi la acel control. Nici acum nu e prea tarziu.

Andra,de printesa (15 noiembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Este bine sa mergi la control sa vezi daca este totul ok.Eu am mers la 6 sapt. dupa cezariana si ne-a dat unda verde pentru
Nici dupa cezariana nu este permis mai devreme de 6 saptamani.

Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Se apropie Craciunul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Daca totul e ok,dupa 6 saptamini ai unde verde la.Si nu uita de o inainte

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Dupa 6 saptamani spune doctorul.Acum nu ca recomand, dar eu am facut cezariana si am stat cuminte o saptamana.A fost totul in regula, dar eu si dupa operatia de apendicita am baut un litru de apa desi n aveam voie si n am avut nimic.Reactionez bine la interzise.Si tot din ciclul "asa nu", la control m am dus cand avea fata vreo 5 luni.

Lori&Luanna

Mergi la inceput