Mamici de ianuarie - februarie 2007 (30)
Raspunsuri - Pagina 4
alinuk spune:
Domnisoarele,
s-a vorbit de numerologia numelor aici, nu stiu daca a pus cineva un link au ba
iata unul:
http://numerologie . fidelia . ro/numbers.php
copiati in browserul de internet si scoateti pauzele de dinainte si dupa puncte...
pupici la burtici
Alinuk 26+
................................................
Nimic nu-i intamplator!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nunta_alina_mihai/my_photos
anis spune:
Ca tot vb de nume.Noi inca nu ne-am hotarat cum o s-o cheme pe bebelusha.Dar am o carte , cu semnificate numelor, si cum sunt impartite anumite chestii,inteligenta, personalitate etc.Cine vrea sa afle ceva, si daca am numele respectiv, scriu una alta.
AniS 28+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Nu stiu ce am, toata ziua am fost foarte obosita, si mie un somnnnn.Bebelusha in schimb misca la greu si are activitate mama mama.Au inceput la mine durerile de bazin , si mai ales la oasele pubiane.Eu sunt mai ingusta in solduri..dar si asa, parca e cam devreme pt largirea lor...sau nu e ?
AniS 28+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Cleopiciu, FELICITARI SA VA TRAISCA si tie ca ai devenit matusica!
dar de ce nu iei no spa de ex? Eu stiu ca scobutilul e ok daca il iei, nu creaza probleme.
AniS 28+
anis spune:
Liuda citeam, eee..exacta sa am zis si eu la prima nastere.Ca de cat sa ma taie acolo, ca ma gandeam e naspa dupa, cine stie nu mai simt ce trebuie etc ...dar nu e deloc asa, bine asta spun acum...o aia exact ca inainte ,nici mai larga nici mai stramta(aici vb cu drdaca vrei ceva schimbari in directia asta Am ales ce mi-a zis dr, a zis ca pot naste normal, desi eu aveam sarcina FIV, la astea se face cezariana, sa nu se riste nimik etc..eu am ales sa fie ceva normal...asa am simtit.
Acum depinde de organism , dar si de mana dr, cum te coase etc, faza e ca oricum ar fi doare si la cezariana ca doar ti-a facut o gaura in burta ..si la cea normala...refacerea depinde de organismul fiecareia.
Poate ca la cea naturala nu stai in fund, eu dupa 2 z stateam de ex...dar si la cezariana nu ridici..nu alea alea..asa ca ..important e ca copilasii sa fie sanatosi.
AniS 28+
mediterana spune:
fetelor dar numai la nastere va ganditi? vorba Messei: "Dar eu cum o sa nasc?"
mai avem aproape doua luni, stati calme. Eu am o pofta de mancare de mor! zi si noapte! am citit ca ma mai multe doamne au pus 12 kg la 26 de saptamani deci ma incadrez la limite normale! Salina, tu cu doar 6 kg...traiesti cu aer???
o seara frumoasa doamnelor!
mediterana
Liuda spune:
si eu zic la fel... nu poti sa sfatuiesti pe cineva ce sa faca... ca nu stii cum va reactiona organismul... pentru mine e clar - eu fac ceza, ca asa sant hotarata din prima zi, ce o fi o fi... rau bine... eu o sa trag. Sper sa fie bine.
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 28 sapt si 2 zile
criss68 spune:
buna seara fetelor,
Messa, aelita, nu am link pt numerologie, am o carte. Cred ca prostii din astea se gasesc la greu prin librarii daca aveti chef sa iesiti. De regula nu costa nici mult.
daconst, pt baiat m-am hotarat mai usor asupra numelui (Tiberiu), dar cred ca am undeva o lista cu nume favorite, o s-o caut
Mai vin cu completari, abia am reusit sa va citesc
criss 28+ cu
Liuda spune:
fetelor la mine sarcina asta este in perioade - ba stagnez, ba cresc nebuneste. Asa cum la 5 luni am luat razna vreo 8 kile in 5 saptamani de nu ma puteam opri, apoi am stagnat 2 luni si abia de am mai pus 2 kile si alea chinuite. Acum saptamana asta simt ca iar am intrat in faza de dezvoltare galopanta - acum 4 zile ma intorceam normal in pat noaptea nu aveam probleme, iar noaptea asta cu mare chin m-am intors ca... nu puteam, sant mare, grea.... si ziua e tot mai greu. deci simt diferenta de la o zi la alta... chiar peste o zi deja imi dau seama ca eri era mai bine, mai usotr, ma aplecam, ma incaltam - azi... cutu... nu mai pot!!!
Si ce urmeaza? Tot mai greu si mai greu!!! Si e iarna si hainele astea incomode!!! Si ma simt ca cu morcovul in fund... parca asi avea o suta de pulovere!!! Asta e, incepe veselia!!!
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 28 sapt si 2 zile
criss68 spune:
am pus link-ul pentru patut in contul comun de mail.
Apropos de conditiile din spital, eu propriu-zis nici nu as avea nevoie de spital privat, la noi ambele spitale sunt f bine incalzite, camerele sunt doar de 2 paturi si poate contra cost stai singura. Acolo unde voi naste eu sunt medicii cei mai buni si dotarile mai moderne, plus o sectie de neonato facuta de elvetieni, dar e problema cu pioceanicul, nu s-a putut eradica in totalitate, multi copii au suferit zdravan din cauza asta cu sechele pe toata viata. Dar... ce sa fac?
Pupici
criss 28+ cu