Mamici de ianuarie - februarie 2007 (30)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

alinatxa,mie imi palce orezul in orice forma.
dar cum se fac zdrentele alea?
ca eu faceam asa ca la chinezi,dupa ochiul meu de fur tot,si faceam omleta normala,si o taiam mic mic cu cutintul.ca altfel nu mi-a dat prin cap.
eu fur si apoi mai inventez pe langa.

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Aelita bati oul si presari o jumatate de lingurita de faina.Uleiul trebuie sa fie in cantitatea putin.In timp ce torni oul in uleiul incins mesteci mereu sa nu ii dai voie sa se umfle.

24+saptamani http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

aa,deci asa,zdrente
pricepui,merci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

balenutelor dar cand treceti voi la elefante sa ma anuntati, ca eu deja sant la elefantoaice!!! deci va rog frumos conform randului si plus conform cantarului da?! nu va bagati asa ca nesimtitele in fata ca nu are rost nu va ajuta ca santeti gravide... ca santem toate gravide de-a binelea!!!
Barbatumeu azi si-a dat seama - sa stii ca uite acum vad ca esti din ce in ce mai gravida.... Imi venea sa-i ametesc una in frunte, da ma tu acum vezi ca daca nu ma plang, nu te deranjezi, imi fac treaba si pe acasa si la munca parca nici nu ai femeie gravida... si eu de acolo nu mai am guri sa-mi mai trag aer ca si cand mananc - gafai parca ridic scari....

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 28 sapt si 4 zile

Mergi la inceput

Bai am niste nervi........Mi-am facut un dus si m-am dus in dormitor mai dezbracata asha.Se uita mister musculo la mine de parca ma vedea prima data.Si m-am uitat urat la el la care el ce credeti ca a facut?A inceput sa rada.De ce?Ca nu ma puteam apleca jos sa ridic prosopul care tocmai picase.M-am dus in baie sa ma ung si am uitat usa deschisa.Se uitaaaaaa lung asha ca vitelul la poarta noua.Mamaaa ce nervi imi face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Fetelor, update. Aproape ca nu mai pot sa ma incaltz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Alina, nu te enerva...poate te admira :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

alinatxa - liniste fata ca acum de pe zi ce o sa treaca tot mai rau o sa se uite fata!!! rade omul ce sa faca - dar sa stii ca e ras nervos asta!!! fata stiu eu pe una care gravida in 7 luni ii facea acasa scandal barbatului ca nu te mai uiti la mine, ca sant grasa, ca ai alta, ca nu ma mai placi si tot asa si ala la betie si dupa atata "frecat " pe creer si atatea scandaluri a luat-o frumos la un "amor" - uite na sa vezi ca ma uit la tine, ca si asa cum esti te "iubesc" - si asa a nascut in noaptea aceia... i-a rupt ala apele si a nascut de 7 luni. asa ca nu enerva si tu omu atata - se uita si el la tine ca la ce ma sa se mai uite?

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 28 sapt si 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

michelle, din pacate si eu sint o fosta mamica de februarie, pe 04 februarie trebuia sa nasc, dar nu a fost sa fie, eu nu mi-am putut stringe puiul in brate, sa-l ingrop, sau sa-l vad, era prea mica sarcina 12 saptamini, singura amintire e poza de la eco ce-o am. si eu sufar ca nu-mi voi putea tine niciodata puiul ce l-am avut in brate, macar eu nu am trecut prin durerile nasterii(care stiu ce sint ca am nascut deja pe primul meu pui natural), nu am cuvinte care sa te consoleze, nu stiu daca ai putut citi dar eu ti-am mai scris, in timp am gasit puterea sa merg mai departe, nu sa uit, ci sa merg mai departe, e ceva ce m-a marcat ptr toata viata, cu riscul sa ma repet intra la subiectul durerea pierderii unei sarcini, sint multe fete care au trecut prin acelasi mare necaz, cu sarcini de 40 saptamini si nu au plecat cu puiul lor acasa, au plecat cu un cosciug, te va ajuta mult vorbind cu ele, pe mine m-au ajutat mult in vindecare, ne ajutam una pe alta. nu pot decit sa-ti spun condoleante, si sa-ti doresc multa putere si curaj.

celorlalte ex-colegute de odisee, le doresc sarcini usoare in continuare. va pup

Flavia +8, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Iubitzelele mele eu va urez somnic pufos si vise frumoase si nu cosmaruri.Ne auzim dis de dimineata la cafelutza pe care de ceva timp ne-am obisnuit sa o bem impreuna.

Mergi la inceput