Clubul nurorilor (72)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Buna fetelor, sunt noua pe DC dar ma bucur de toate subiectele voastre si le citesc in fiecare zi de la serviciu. Soacra mea este o finuta, sta cu mine si cu prietenele mele la barfe si cu tigarile langa noi, ce mai, o soacra pe cinste.Eu vin de la servici si gasesc totul facut acasa, imi spune tot timpul ca atata timp cat pot sa te ajut , te ajut cu drag cand nu mai pot ai si tu grija de mine(soacra mea are 48 de ani si eu am 27 de ani si sunt viitoare mamica, insarcinata in 3 luni jumate)Mai nou soacra mea pleaca pentru 3 luni in Italia la fata ei si nu pot sa-i spun "nu te duce" atata timp cat se duce la fata ei si chiar nu mi-a gresit cu nimic, este intr-adevar o soacra pe cinste.Cu toate ca imi va fi greu fara ea, mai ales acum cand sunt insarcinata dar chiar nu pot sa-i refuz placerea asta de a sta cu mine ca sunt insarcinata si de a nu pleca la fata ei care nu a mai vazut-o de 2 ani.Va pupacesc pe toate si va doresc o viata buna si linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cinta spune:

bun venit, Andra!

mi-a aparut mesajul de 2 ori pe subiectul inchis deja, asa ca il mai postez odata chiar daca ma injurati

soacra-mea e topita dupa bebe. si din comportamentul ei cu pisica mea - si pe pisica o adora - prevad ca o sa imi fie greu cu ea sa o disciplinez: pe matza o indoapa cu pateu pt oameni pt ca stie ca ii place in speranta ca ii poate cumpara afectiunea. si nu intelege ca e ca si cum ar indopa un copil numai cu cipsuri si alte otravuri din astea

asa ca nu e greu de facut extrapolarea la bebe si de imaginat ce va urma. acum vreo 3 saptamani decreta triumfatoare ca trebuie sa dau supliment la bebe ca de asta nu doarme ziua: ca nu se satura doar din laptele meu. asta in conditiile in care fata ia in greutate iar noaptea doarme neantoarsa de la nastere - deci nu are masa in timpul noptii.

mai nou, de 2 saptamani ne tot batea la cap ca ea ii cumpara combinezon de iarna la fata - in conditiile in care deja avem unul, dar care e bleu pal cu bej. i-am repetat ca nu are sens acum. sa astepte sa mai creasca bebe, sa ii luam cand iese din asta. mai ales ca iesim rar cu ea afara ca e vreme ploioasa aici. concluzia: ieri, triumfatoare l-a informat pe sot la tel ca ea i-a cumparat combinezon. radeam cu sotul si cu socrul facand pronosticuri despre marimea combinezonului, de vreme ce l-a cumparat fara noi.

asta este. macar ma bucur ca isi iubeste nepotica, desi face excese. si deocamdata am avut suficient sprijin din partea ei si a socrului cu bebe. sa le tine Dumnezeu naravul

cinta

http://foto.inbox.lv/levicss/MadaraAleksandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Cinta asa face si a mea, dar in definitiv, asa cum zici si tu, e fata buna.

Lavi asa viata..... am fost si eu azi la munca si am frecat duda, acum sunt incurca lume dar asta e. e bine cand esti menajat si alintat de toata lumea...sau apoape toata.

Andra bine ai venit... si sarcina usoara.

Marina 28+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

bine ai venit andra
bye, bye fetelor
ne auzim maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Buna fetelor! Multumesc ptr primirea calduroasa.
Sa va spun cate ceva despre mine:
Am 30 de ani si sunt casatorita de 12 ani,am doi copii ,Maria 2ani si 8 luni si Robert care tocmai a implinit 10 ani.Anul acesta am avut o surpriza care acum are 19 saptamani si se va naste in martie.
Sunt contabila dar acum ma ocup de mica afacere pe care am pus-o pe picioare la inceputul acestui an,impreuna cu sotul meu.
Am o soacra acra si un socru bun de dus la balamuc insa de cand ne-am luat casa noastra si avem mai putine legaturi cu ei parca e ceva mai suportabila situatia.Au trecut 12 ani si nici pana acum nu sunt resemnati ca eu am fost alegerea fiului lor mai mare; am trecut in acesti ani prin tot felul de necazuri de la tot felul de minciuni scabroase pana la farmece,scandaluri ,certuri ,etc,tot tacamul.
Cam atat ptr acum,restul in viitoarele postari.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 19+ album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Ce fac noricile?
Andra bine ai venit in club. Nici dupa 12 ani nu s-au otolit socrii? E de naspa atunci. Sa-ti traiasca copiii si sarcina usoara in continuare.

Iubi a luat examenul

Sunt asa de fericita...

Fla si Sun ce mai fac oare? Mi-e tare dor de ele. Sara oare e tot cumintica? Cine mai stie de ele?

noricile si fug sa pregatesc baita pentru Bianca

Andreea si Bianca Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Andrabine ai venit
Andreea sa fie intr-un ceas bun si sa ii aduca numai satisfactii noul job
La mine mare sarbatoare pe 2. Sotulmeu face 31 de aniiiiiiiiii (si eu inca nu am apucat sa ii iau cadouuuuuu). Maine cand ies de la munci trea neap sa merg la sopaiala. Asa, si pe 14 e ziua mamei (sa fiu sincera am o gramada de sarbatoriti (10 pers) luna asta, dar nu are rost sa ii insir pe toti aici...Doar mama si sotul sunt imp, nu?!

briza_marii
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

neata fetelor!
vad ca-n ultima perioada sunt cea care da trezirea
andra- nasoala situatie cu soacra, sa-ti traiasca copilasii
andreea - felicitari pt sot

haideti fetelor dati-va drumul la limbarita

hi,hi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata

hai ca de data asta vin eu cu ceaiul, ca prea m-am invatat cersetoare.

Andra super naspa situatia cu socrii. cand aud de farmece...clar nu sunt sanatosi la cap.

Andreea felicitari sotului tau. cum se simte Bibi la baitza, ii place??? mie nu-mi vine sa cred ca am intrat in 29 de saptamani...mult a fost putin a ramas.

Briza sa-ti traiasca sotul si mama. si eu ii sarbatoresc luna asta pe fratele si cumnata mea.

Ali cum mai stai cu amenajarile, s-a rezolvat cu fotoliile???

Raza tu la ce ai mai poftit?

Lavi viata pe tine, asa munci....

Nico esti tare vrednicutza de la o vreme. ai pus de cafea???...pt fetele care beau normal

pup si va doresc o zi buna

Marina 28+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by briza_marii

La mine mare sarbatoare pe 2.

stim, stim...deja e pe lista
andreea, ti-am zis eu k ia examenul??? felicitari, sa fie intr-un ceas bun!
andra, bun venit si...sarcina usoara!
marina ieri am poftit la un sandwich cu parizer (manca o tanti in maxi-taxi)...si eu nu ma omor dupa parizer...da' am poftit atat de tare k mi s-a facut rau...am ajuns langa casa, aproape lesinata, am cumparat parizer+paine, am ajuns acasa..abia am ajuns la baie, am si dupa, am bagat 1 sandw cu parizer. mi-a trecut raul imediat! k dupa o ora nu mai puteam sta in picioare e partea a 2 a... si la 21:00 voiam cola, asa k s-a dus puiu si-a luat...

edit: 'mneata! (cu greataaa...)

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Vine bebe !

Mergi la inceput