Clubul nurorilor (72)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

mneatza si de la mine!!! mie somnnnn.....
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE ASTAZI!!
ma duc la ceiucu' meu , poate ma mai trezesc
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rata spune:

sunt un membru nou
Jesia frumoase poze, cant a fost nunta?
Raza in cate luni esti graviduta,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

back to page 1!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Fanna, s-a facut!

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

buna la norici

am absentat pt ca am fost plecata la ai mei de ieri si acum am ajuns acasa.

LA MULTI ANI!!! tuturor sarbatoritilor de astazi.

raza ff bine ca ai sunat la dr, daca nu tolerezi trebuie sa-ti schimbe pastilutele.

Marina 29+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by rata

Raza in cate luni esti graviduta,

Bun venit la norici!

1. albumul cu nunta l-am scos, k au ajuns sa ma vada si vecinii...din cate albume sunt pe forum, tocmai pe mine m-au ales...

2. varsta lui bb e la "vine bebe", 8 sapt si...=2 luni.

Mos Craciun in...pantaloni scurti

Vine bebe ! 8 +

Mergi la inceput

rata bine ai venit! Ne spui si ce fel de soacra ai, ca sa te putem trece pe listutza acolo unde trebuie?

Marina ce bine iti merge...

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rata spune:

Alynutza - am o SOACRA.....dar trece-ma la albastre. Mai bine ne luam barbati orfani ca sa numai avem soacre.
Raza imi pare rau ca nu pot sa-ti vad pozele, asta este mai sunt si vecini (vecine) probabil invidiosi....cred. Cum te simti cand sti ca o sa devii mamica sau sotul ca o sa devina tatic.
Va multumesc pentru primire. Sunte-ti supeeeeeeerrrrrrrrrr!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Ali sa stii ca am mers la mama mai mult cu treaba, a trebuit sa iau niste acte, dar tot as fi mers pe la ei pt ca tot sunt in medical. si cum pot sa ma deplasez inc a fara probleme...era si pacat. asa am mai vazut-o si pe nepotica mea care este o dulceata, nu are stare, se tine singurica de pat si merge in picioare, iar cand nu are de ce sa se tina merge de-a busilea de parca ar fi la formula 1. zice MA_MA, TA_TA, papa, apa, stie sa faca cu mana in semn de la revedere, sa aplaude, mai nou a inceput sa danseze...e super haioasa.

Marina 29+

burtika

Mergi la inceput

He, he, azi maine o vezi si pe bebelina ta facand lucrurile astea, sa vezi atunci ce dulce o sa ti se para...
Foarte bine ca profiti cat mai poti, sa nu faci si tu ca si soacra-mea, pe care or apucat-o plimbarile la parinti cand era in luna a 9-a si al meu scump sotz s-a grabit sa vina pe lume cand ea era in cursa cu care venea spre casa... I-am si zis, ca de aia n-are stare si-i asa plimbaretz, ca l-a plimbat inca din burtica.

Mergi la inceput