Clubul nurorilor (72)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

'Neatza!
Vad ca sunteti lenese azi, o sa dau eu poate va vine cheful de povesti.

Eu am avut un weekend plin (de munca din pacate), pana terminam cu casa asa va fi. Am cam dat-o in bara cu masina mea de spalat, i-am nenorocit camasile la sotz, ca le-am uscat prea tare si pe urma nu le-am mai putut calca... Asta e, pana m-oi obisnui cu toate programele...

O saptamana buna!

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by briza_marii
.
Aseara m-am intlanit cu Razuca noastra. Mai fetelor, nick mai potrivit nu cred ca exista pt ea. Arata atat de fericita si de luminoasa....Nu va spun cum ii luceau ochii cand se uita la poza de la eco..Stiam cat isi doreste un bebe, dar nu ma asteptam sa o vad ATAT de fericita: ce dc ii e rau de nu mai poate, ce dc nu o mai incap hainele, ce dc trebui sa renunte la o parte din mobila din camera ca sa faca loc la patut.....ea e cel mai fericit om. Si Puiu la fel. Ii e lui putin teama (am vazut eu asa, pe fata lui ) dar si lui ii fugeau ochii dupa toti bebei care treceau pe langa noi...Dragilor, sa va ajute DD sa aveti un bebe sanatos si frumos.

aha, tb sa m-astept...sa incep ziua cu lacrimi in ochi..ieri mi-a zis puiu k ii e teama -ai vazut bine, inseamna- pt mine cand o sa nasc..ii e mila k ma simt rau, ii e teama pt durerile de-atunci..

multumesc mult, mult...abia astept urmatoarea iesire la un suc (si 2 inghetate )!

'mneata, fete!

Mos Craciun in...pantaloni scurti

Vine bebe !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

O zi buna si o saptamana usoara fetelor...
Eu cum v-am spus am umblat in weekend dupa hainute si ghetute...ma dureau picioarele rau de tot dar a meritat...am gasit niste lucrusoare foarte dragute
Raza o sarcina cat mai usoara
Aly am patit si eu odata la fel ca tine

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

jesia, dar si tu ai masina de spalat cu uscator?

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata

Raza si sa vezi senzatii ca o s simti baltacaieli in burtik...

Ali cum adica masina de spalat cu uscator???????? exista si fara????

Marina 29+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Buna dimineatza si de la mine!
Voi mai avea un baietzel!Sunt asa fericita ptr ca e sanatos si mare si abia astept sa-l strang in bratze!
Are deja 340 gr si 18,5 cm.Am vazut si degetelele la o manutza si fetisoara si imi venea sa intind mana si sa-l ating,dar mai am de asteptat.
In rest duminica am stat in casa in marea majoritate a timpului,am facut o scurta sesiune de cumparaturi si cam atat.Ce ma amuza este atitudinea oamenilor care ma vedeau gravida si cu Maria si Robert de mana,ce ochi faceau .
Va pup pe toate si va doresc o zi usoara!

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 20+ album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Andra felicitari si sarcina usoara.

Marina sigur ca exista. De fapt, majoritea masinilor de spalat nu au uscator. Masina de spalat cu uscator e un fel de 2 in 1, adica si spala rufele si le si usuca (poate ai confundat cu centrifuga, aia clar ca o au toate).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

aaaaaaaaaaa, deci tu nu mai pui rufele la usacat pe sarma, le usuca masina? super asa, dar ma gandesc ca nu merge la orice fel de material, pulovere, etc...

Marina 29+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

buna! si de la mine
cu treburi multe azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

quote:
Originally posted by jesia

[quote]Originally posted by Alynutza

jesia, dar si tu ai masina de spalat cu uscator?

Am avut o perioada cand mi s-a stricat masina de spalat si am fost la o prietena care are masina ca a ta si de asta am patit la fel

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput