Iaca tortu'!
Raspunsuri - Pagina 4
creola132001 spune:
Adriana... felicitari!!! Ptr rabdarea ta, ptr cum ti-a iesit tortul.
Cum faci ca frisca ptr ornat sa fie asa de "modelabila"? Mie nu imi reuseste...
Mariana
adi69 spune:
Cum adica modelabila?
Am folosit frisca dorna rosie cu 32% grasimi,in care de obicei pun si intaritor,acum nu am mai pus si nici n-am batut-o tare tare.
Ce anume nu-ti reuseste?
Adriana si-atat...
Ortansa spune:
ce pitici haiosisi-mi place si computerul(eu abia acum il vazui).
imi place caligrafia ta pe torturi si cum manuiesti frisca.
I've gt you under my skin
adrianafedorca spune:
superb tortul , felicitari
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine
*******Adrianafedorca - An-k - Deea - Cornelia*******
http://diaet.abnehmen-forum.com/diet/tickerd/showimg-1noteP_1sternP_67_60_52_abs.png
creola132001 spune:
Eu pana acum am folosit doar frisca la "plic". Cred ca acesta este motivul...
Nu am facut niciodata frisca din smantana. E complicat?
Am vazut si ornamentele ptr aperitive...ce sa mai spun... esti tare!
Mariana
adriana_mihnea spune:
Intervin si eu...
Adi, super toate torturile si toate mancarurile tale!!
Am salivat cu toate colegele astazi in fata aperitivelor... acum am vazut si "cablaraia" (vorba Nataliei )
Bravo!
Se copiaza niste idei!
Creola, la Iasi se gaseste si alta smantana in afara de La Dorna, facuta de un producator local...O sa caut numele si reeditez mesajul. Fetele ziceau ca este buna si acceptabila ca pret.
Va pup!
Edit: nu gasesc si pace numele firmei care face smantana de frisca... Poate te ajuta fetele din Iasi. Scuze!!
Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)
Creatii culinare
Balbina spune:
Eu nu-s din Iasi, dar tin minte ca fetele vorbeau de "Strunga".
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
adi69 spune:
Eu mai fac frisca din smantana de la Delisio,cea cu 26% grasimi.E mai convenabila la pret.
Adriana si-atat...